Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול ביטוח

koby198
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החברה שלי הוציאה סופסוף רישיון (בת 25...)

עשיתי סקר חברות ביטוח (למרות שאני מבוטח כרגע) בכדי לבדוק מה ההפרשים.

קיבלתי הצעה (לחובה+מקיף הכוללת נהג חדש) בסך של 3260 ש"ח שהיא יותר זולה מהביטוח הנוכחי שלי (3800 שלא כולל ביטוח נהג חדש).

התקשרתי לחברת הביטוח הנוכחית וביקשתי לבטל את הביטוח.

הנציגה אמרה לי שאם לא מכרתי את הרכב, אז "יש נוהל של משרד התחבורה והם מחייבים אותך בעלות של 17% מסך ביטוח החובה וזה בכדי שלא תבטל סתם ביטוח".

מישהו מכיר דבר כזה ? חיפשתי בגוגל והעליתי חרס...

אויבו של הטוב הוא הטוב יותר.

פורסם

את ביטוח החובה תשאיר אצלם- ותוסיף בו נהג חדש(אם יש צורך:shock:).

את המקיף תבטל ותעשה בחברה אחרת.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

ה 17% האלה זה דמים, בביטוח אין מע"מ אז יש משהו אחר, וכמו שאמרו לך , לא מחזירים את זה אף פעם.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

בדוק את עצמך. אם הביטוח הקודם שלך היה 3800 לחובה ומקיף לא כולל נהג חדש (שזה זול מאוד), לא הגיוני שהביטוח כולל נהג חדש יהיה זול יותר, ובטח שלא בכזה הפרש. לא שמעתי על ביטוח מקיף של פחות מ-1800 שקלים, בטח שלא לנהג חדש. שים לב שה-3260 הם לא למקיף בלבד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...