Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב סקודה פביה 2007 גיר ידני באחריות אשר מידי -פעם אחת למספר ימים- כבה תוך נסיעה או עמידה ברמזור.

הרכב היה וגם עכשיו הוא במוסך המרכזי ללא הואיל.עד כה הוחלף המצבר הוחלף האלטרנטור ואיזשהו ציפ

יש למישהו ניסיון דומה או רעיון לפתרון?

בתודה

מוטי

פורסם

מכיוון שהרכב באחריות הייתי נותן לחברה לשבור את הראש עם הרכב ועד שלא פותרים את התקלה סופית לא משלם להם שקל !

לעצם העניין ייתכנו סיבות כמו אימובילייזר /קודן סורר שגורם לכך שפתאום לא יגיע דלק,תיתכן תקלה חשמלית כזו או אחרת.

האם נדלקה מנורת תקלה ברכב ?

מכיוון שהרכב חדש יחסית כנראה שאיזה מתקין חאפר הרס שם משהו ובכל אופן עמוד על כך שהמוסך המורשה יאתר את התקלה המטרידה הזו ויפתור אותה לשביעות רצונך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רעיון לפתרון? אולי כן-

לדעתי האישית, אתה צריך להפסיק לחשוב.

נותן השירות , הוא זה שצריך לחשוב איך לפתור לעצמו את הבעיה שקיימת באוטו שרכשת ממנו, או מזה שהוא אמון השרות שלו.

(ראוי להזכיר שזוהי תופעה מסוכנת -אם אתה מתאר אותה נכון, שלא לדבר על רמת מסוכנות של כיבוי מנוע באמצע נסיעה , נהיגה ממש) .

בזמן שהוא יחשוב איך לפתור את הבעיה באוטו, מן הסתם יתכן שהאוטו יצטרך להיות אצלו, אז מן הראוי (ואולי לא חובתו) שידאג לך לרכב חליפי סביר .

זוהי דעתי האישית, לטיפול ויחס כזה, אני הייתי מצפה, כאמור אם אכן הרכב חדש ובמסגרת האחריות.

למותר לציין שלעיתים יש בעיות קשות לפיצוח, אך זה לא אמור לעניין אותך מעבר להבנת העניין והתחשבותך היחסית.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא אתפלא אם מדובר בעוד התקנה "משובחת ומקצועית" של המתקין המורשה של צ'מפיון (חבר'ה, נחשו מי אלה... :roll:).

המלצתי - תתמקד בקודן ואזעקה, כנראה שהתקנה לקויה של אחד מהרכיבים הנ"ל

גורמים לבעיה (אני מדבר מניסיון, לצערי).

נ.ב,

במוסך המרכזי - תפנה אך ורק לפיני (הרב בוחן)

בחור זהב ומקצוען אמיתי!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...