Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנות ה 70-80 ראשי המאפיה היה להם הבעיה, כיון שעם פתיחת הסיוץ הם היו מתפוצצים, עד כה היסטוריה. לכו הם ביקשו לפתח מערכת של התנעה מרחוק עם שלט . טכנית המערכת קיימת בארה''ב ואני נתקלתי ברכבים שזה עובד גם בארץ, תבדוק עם יבואני קדילק וביויק אולי יש להם מערכת קיימת או תנסה לחפס באינטרנט. כידי שמערכת כזו תעבוד האי צריכה לשלוט על הסויץ. כאשר אתה לוחץ על ביטול האזעקה בשלט ממסר נדרך ופותח את הסויץ' ממסר שני מפעיל סטרטר עד להתנעת המנוע. תנאים להפעלת המערכת א: מצב גיר ב P-N בלם יד מופעל. תקלות נפוצות מנוע כבה בזמן נסיע כל אחד עם שלט של אזעקה תואמת יכול לגנוב את הרכב.

בהצלך יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

את זה אני מבין אבל ברגע שאתה עושב את הכפתור האות מפסיק וכך מפסיק גם הפק' לסוויץ' וגם הפק' לסטרטר וככה האוטו נכבה לא? הרי כשמסובבים את המפתח לסגור את הסוויץ' האוטו נכבה.

ועוד דבר שלא ברור לי איך מכבים את האוטו במצב כזה?

פורסם

צריך יחידה נוספת- יחידת התנעה חכמה שיודעת לתקשר עם אזעקה קיימת, ובתנאי שלאזעקה הקיימת יש יציאת צ'אנל 2 .

על היחידה הנוספת להיות מופעלת מיציאת צ'אנל 2 באזעקה קיימת, ככל שיש כזו אזעקה ואם בכלל יש בה אפשרות לצ'אנל 2 .

לחיצה על צ'אנל 2 תניע את הרכב בהעברת פקודה למוח התנעה שיותקן, ולחיצה נוספת על השלט לצ'אנל 2 תכבה את האוטו.

על היחידה השנייה נוספת להנעת הרכב, לדעת להפעיל את מערכות ההצתה בחוט מסויים עת הפעלת צ'אנל 2 באזעקה , ולתת סטרטר בחוט נוסף, ולהפסיק לתת סטרטר לאחר שהרכב הניע תוך זיהוי ההנעה דרך הפולסים על חיבור מס' 1 בכוייל (מינוס כוייל)

על היחידה לדעת אם האוטו לא הניע ולנסות להניעו עוד שתי פעמים נוספות.

על היחידה לזהות שלא הגיע הנהג המורשה תוך משהו כמו 10 דקות ותכבה את הרכב לחלוטין.

בכל הזמן הזה האזעקה נשארת דרוכה ורכב נעול.

על היחידה לדעת שאם חודרים לרכב עת שהוא מונע (דרך השלט ובעל הרכב לא לידו) , הרי שלחיצה על הגז או על דוושת הבלם (שבלעדיהם לא ניתן לגנוב את האוטו) תביא מייד לכיבוי המנוע וסגירת מערכות, להקשות על גנב פוטנציאלי שמנסה לממש את קלות הגניבה לכאורה של אוטו מונע שבעליו לא לידו.

כולי תקווה שתשובה זו מספקת אותך.

ועוד דבר. לא לכל אזעקה קיימת ניתן לחבר יחידת התנעה. השאלה היא גם איזו אזעקה מורכבת.

ועליה לדעת שלא לצפצף עת האוטו מונע, כי לא גונבים אותו.. ,בסהכ בעל הרכב הניע מרחוק. הדמיית מפתח מסובב וזעזועים וסוויץ' פתוח, זה לא גנב ולכן על מערכת האזעקה להבין זאת.

אני מניח שתבין שזה לא ככ פשוט להתקין מערכת התנעה מרחוק ראויה ומקצועית.

ואם יותר לי, אם הרכב גיר רגיל, אסור להניע ואל תנסה להתחכם. התקנה כזו תפתיע אותך למרות אנדברקס משוך,האוטו יוכל להניע אף בעליה. (אם הוא בהילוך ראשון, שלא לדבר על מה יקרה בהילוך רוורס.)

אין לך מושג כמה כח יש לסטרטר ומצבר חזק , מעבר ליכולותיו המוגבלות של האנדברקס.

אם יש לך אזעקה של קליפורד מקורית, ואם האוטו מניע כל פעם ללא לחיצה על דוושת הגז, אולי יש לך מזל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
טכנית המערכת קיימת בארה''ב ואני נתקלתי ברכבים שזה עובד גם בארץ, תבדוק עם יבואני קדילק וביויק אולי יש להם מערכת קיימת או תנסה לחפש באינטרנט.

יצחק ידידי היקר:

במקרה או לא במקרה הוא הגיע לאלוף הארץ שמומחה למערכות האלה!

אין לו צורך להתייעץ עם ביואיק וקדיאלק, ולא באינטרנט .

או שבעצם כן!!:-P, אנחנו באינטרנט ויש לו ממני תשובות מדוייקות 100 אחוז מקצועיות ובחינם!! יותר זול מאיביי. (או ששם לא מוכרים ידע ויעוץ.?):wink:

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ערב רב

מערכות כאלה קיימות בהרבה רכבים אמריקאיים

שברולט מליבו החדשה

שברולט אפלנדר

ביואיקים למינייהם

מערכות מקוריות

אם הנעת את האוטו ושכחת ממנו הוא נכבה לבד אחרי 10 דקות

המע מניעה את הרכב כשהוא נעול

כדי לחמם או לקרר את הרכב לפי הצורך

לרשותך סוכנויות ברחבי הארץ

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

ערב טוב לך נהג צעיר

לפי כול הנתונים שנתת לדני אני לא יודע איזה אזעקה יש לך

אבל יש אזעקות עים ביפר שיכולות להניע לך את המיצובישי בעזרת שלט רחוק

בלי שום הגבלה ובלחיצה קלה על פדל הברקס האוטו ניכבה ואים אתה לא רוצה

שהאוטו יכבה אז פשוט אתה פותח את השוויץ לוחץ על הברקס ואז מערכת האזעקה

מיתנטרלת ואתה יכול לנסוע

יש לי רכב הונדה סיווק אים אמוביליזר מקורי וגם אני הרכבתי מערכת דומה אבל

אצלי הייתי צריך להצמיד את הציפ של המפתח צמוד לשוויץ באופן קבוע

בשביל להניע את הרכב

בהצלחה אלון

פורסם
אצלי הייתי צריך להצמיד את הציפ של המפתח צמוד לשוויץ באופן קבוע

בשביל להניע את הרכב

חבל, האימובלייזר המקורי חדל מלתפקד. גם לזה יש פתרון , אם כי לא קל ולא זול ככ:-P

אם הרכב יגנב חס וחלילה, ויותר מכך, חס וחלילה ימצא, ושמאי שיבדקהו יגלה שהיה צ'יפ של האימובילייזר מוצמד, אתה עלול לגלות את עצמך בבעיה לקבל פיצוי ו/או שיפוי מלא ו/או חלקי בגין הנזק שנגרם ככל שיגרם, ונקווה שאף לא אחד יתקרב לאוטו שלך.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...