Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להתניע את הרכב דרך שלט האזעקה ואני לא מצליח לחשוב איך בדיוק לעשות את זה.

חשבתי על חיבור ממסר שיפתח סוויץ' וסטרטר אך כאשר תפסק הפק' של האזעקה אז הסוויץ' יסגר והאוטו יתכבה,.

מישהו יכול לנסות לעזור לי איך לעשות את זה כך שהסוויץ' ישאר דלוק ולתת לי הסבר איך מכבים את האוטו במצב כזה ?

מקווה שהכל מובן ומחכה לתשובה.

תודה מראש

פורסם

א. למה לך?

ב. יש לך את האפשרות לעשות זאת המעגל של הסטרטר, שמתחבר בסוויץ', באמצעות סיבוב המפתח ומשם לסטסטר -

ז"א לעקוף את המתג ע"י חוט מתפצל(המתג יישאר כמות שהוא, אבל שני חוטים ייצאו ממנו בדרך למתג למח האזעקה, ואז יהיה לך חיבור חשמלי ישיר לסטרטר דרך האזעקה), לחברו למח האזעקה, וברגע שאתה לוחץ על לחצן המצוקה למשל, שייתן מתח לסטרטר, ויניע. זה יתפקד כמו סוויץ' - כי שאשר אתה מניע, אתה סוגר מעגל של הסטרטר, ובכך הוא מניע. לאחר עזיבת המפתח, המעגל נפתח שוב, אבל המנוע לב מתכבה... תחשוב על זה.

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

נכון, אבל כאשר אתה סוגר את הסוויץ' אז המנוע כן מתכבה. זאת אומרת שצריך להחזיק איכשהו סוויץ', וגם אני לא מבין איך מכבים את האוטו אחרי שמניעים?

פורסם

אני יסביר לך:

נניח שיש לך גיר ידני,ונניח שהחנת אותו בהילוך,ונניח

שירדת מהבית וכמו שאתה רגיל לחצת על השלט כדי להניע

ובדיוק הילד של השכנים היה מלפני האוטו...

הבנת??

בגלל זה לא עושים הנעה מרחוק לרכב גיר ידני.

אל תשחק בחיים של אחרים!

לדעתי דני יצדיק אותי!

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

קודם כל הרכב שאני רוצה לעשות את זה בו הוא אוטומט. ודבר שני , גם אם עושים את זה בידני אז מוודאים שלא מכנים את הרכב בהילוך, כמו שאתה זוכר שצריך להרים אנדברקס ככה אתה צריך לזכור גם על איזה הילוך להכנות את הרכב.

פורסם

איזה אוטו, איזה שנה, איזה דגם מנוע, ודגם גיר (אוטומט או ידני וכמה הילוכים)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

איך אתה מניע את האוטו בבוקר, בקיץ או בחורף? עם גז בלי גז, איך בדיוק?

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם חורף ,גם קיץ, לא נוגע בגז אפילו לא פעם אחת והאוטו מניע ושומר טורים?

כמה זמן האוטו אצלך?

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

3 שנים, אבל איך כל השאלות האלה קשורות. אני מבקש רק הסבר בחלק החשמלי של העניין . איך אני שומר על הסוויץ' דלוק גם אחרי הלחיצה על השלט ואיך אני מכבה את האוטו במקרה שהצלחתי להניע מהשלט?

• תוכן חדש...