Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחיות רישוי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממתי? לפני חודש הוצאתי לוחית אמריקאית (לא במכון טסטים אלא אצל אחד שעושה לוחיות).

אין לי תאריך ממתי הפסיקו להנפיק לוחיות קטנות, אולי עמית יוכל לתת תשובה בנושא.

תמורת סכום סמלי ניתן לרכוש במקומות מסויימים לוחיות קטנות מהרגיל, קח לתשומת ליבך שברגע שתעצר על ידי שוטר לבדיקת הרכב אתה עלול לקבל על כך דוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ומי שעדיין נוסע עם הלוחית "האמריקאית "האורגינלית של הרכב גם עלול לקבל דו"ח וחייב בהחלפתה לרגילה?

כי אני רואה עדיין הרבה רכבים במיוחד אמריקאים שעדיין נוסעים עם הלוחית המיועדת שלהם,אז מה הם צפויים לקנסות אם לא יחליפו אותם לרגילות בהקדם?

פורסם
אין לי תאריך ממתי הפסיקו להנפיק לוחיות קטנות, אולי עמית יוכל לתת תשובה בנושא.

תמורת סכום סמלי ניתן לרכוש במקומות מסויימים לוחיות קטנות מהרגיל, קח לתשומת ליבך שברגע שתעצר על ידי שוטר לבדיקת הרכב אתה עלול לקבל על כך דוח.

ל'

על הלוחית יש תו תקן (אני לא מדבר רק על הסמל, יש גם חריטה של מכון התקנים), ומהשוואה עם רכבים אמריקאים היא זהה לשלהם. הלוחית בפירוש אמריקאית, ואני לא חושב שיש דרך לדעת מתי הוציאו אותה.

בכל מקרה יש כלי רכב שיש להם מקום רק ללוחית קטנה, כך שלא נראה לי הגיוני שלא יהיה ניתן להוציא לוחיות כאלה.

גם אם לא נדבר על כלי רכב חדשים, צריך פעם בכמה שנים להחליף לוחית (לוחיות דוהות עם השנים), ויש מכוניות שבהן פשוט אי אפשר לשים לוחית רגילה (לדוגמה בביואיק לה סייבר ורנדוו המספר נמצא בשקע בין הפנסים שמתאים בול ללוחית קטנה, שלא לדבר על הלה סייבר הישנות והקובייתיות ששם גם לוחית קטנה בקושי אפשר להכניס).

"ai motoare capul doare"

פורסם

הגעתי לארכיון ומצאתי את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-21856.html

אולי הוא ברור יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בשרשור הזה כתוב כך:

צבע הלוחית יהיה צהוב/כתום מחזיר אור.

גודל - "רגילה": 520X115 מ"מ, "אמריקאי": 315X160 מ"מ.

חייב להיות מוטבע סימן תו התקן הישראלי.

על הרקע הזוהר יהיה סימן מים של מס' התקן.

עמית

וגם:

האם לוחית "אמריקאית" מוגבלת לרכב אמריקאי בלבד?

אצלי ברכב (שאינו אמריקאי) מותקנת לוחית כזו מאחור עוד מהבעלים הקודמים, ואת האמת? פרופורציונלית היא מתאימה יותר לרכב. בטסטים לפעמים מעירים לי על זה ולפעמים לא.

מה אומרות התקנות?

התקנות היבשות מדברות על כך שלוחית "אמריקאית" תורכב ברכב אשר יצא את שערי היבואן איתה(ולא רק רכבים אמריקאים "נולדו" איתה).

כיום לא עושים בעיות על כך.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...