Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי סובארו שנת 93 כבר 7 שנים, אני רוצה למכור אותו כי קיבלתי רכב מעבודה.שאלתי היא כמה לבקש על הרכב במכירה?

מבחינה חיצונית הוא די מכוער אבל מבחינה מכנית הוא תקין וטיפלתי בו די טוב. (טיפולים בזמן, וכ"ו)

235000 ק"מ,מזגן, יד 3, אוטומט , המחירון הוא 20 אלף. טסט עד אוקטובר.

יש לרכב די הרבה חלודה (בעיקר באיזור התא מטען) צבע מתקלף באזורים מסויימים וכמה דפיקות ושריטות. לפני כחודש החלפתי את הגיר למשומש+משופץ, הרכב נוסע טוב והגיר עדין באחריות.

לדעתי אני יכול למצוא קונה והכל כנראה עניין של מחיר.

האם 9 אלף זה מחיר סביר לבקש? תיעצו לי בבקשה.

29945236zb2.th.jpg

30212637jh4.th.jpg

60076240jo6.th.jpg

51226388wo3.th.jpg

פורסם

כמה זמן לא שטפת אותה? 10 שנים? :shock:

קודם כל, דאג לשטיפה טובה. אח"כ בצע טיפולים קוסמטיים, כמו יישור הפגושים, פוליש ו-ווקס.

אח"כ היא תיראה טוב בהרבה.

שקול גם ביצוע פחחות וצבע סבירים ( סביב 3K ש"ח ).

אני מאמין שההשקעות ישתלמו ויבואו לידי ביטוי במחיר ובמספר הפניות שתקבל.

בהצלחה.

פורסם

לא שטפתי אותו הרבה זמן. :lol:

כמובן שאני אשטוף אותו לפני :) וכנראה שאצטרך לצלם שוב :shock:

אני ממש לא רוצה להתעסק בתיקונים, היתי מעדיף למכור AS IS.

בשביל להסיר את כל החלודה כנראה צריך לפרק חצי אוטו ואם רק צובעים מעל זה די עבודה בעניים ואני לא רוצה לשקר לאנשים.

פורסם

erez, אני די מסכים איתך, אני בכלל חשבתי למכור את האוטו לפירוק לפני שראיתי כמה אנשים מבקשים על רכבי סובארו ב-יד 2.

המחירון משקף כמה אנשים מוכנים לשלם, חוקי שוק וכ"ו. אולי זה עניין סנטמנטלי או מחיר/זמינות חלפים.

פורסם

לפירוק?? אין לי מושג מאיפה אנשים מביאים את הרעיונות האלו..

החלודה בבגאז' זו מכה ידועה בסובארו האלו.

לדעתי דרוש 12-13 אלף ותתגמש בהתאם לקונה.

בסופו של דבר יש לך את הגב של לוי יצחק שאומר 20K..:-P

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
:drinking::screwy:

זה אפילו הזוי יותר ממחירון של פיג'ו סיטרואן.

ה-DL הוא פשוט רכב אמין בטירוף, היה לי במשפחה 17 שנה וזה פשוט רכב שלא רצה לעצור, נסע ונסע.

אני מאמין שגם בשנות 2010-2020 ניתן יהיה לראות הרבה DL.

פורסם

גם ב14 תוכל למכור.

אין מה לדאוג הרכב מבוקש אצל אחינו והם כבר יימצאו צבעי רכב שייצבע אותו עבורם ב2000 ש"ח ואף בפחות.

לפי דעתי תבקש 15 ומשם תרד.

בהצלחה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

כמובן שלא בדקתי את את הרכב מקרוב, אבל ב 99% מהמקרים מכוניות שמוזנחות חיצונית מוזנחות מכאנית באותה מידה. שימו לב גם שהריפוד במשענת המושבים האחוריים פשוט גמור, ואני משאר שמצב תא הנוסעים דומה. בנוסף, זה הרכב הראשון שאני רואה, שצבוע בלבן וצבעו נשרף.

הנה מישהו ששאל לפני כמה חודשים שאלה דומה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=146333&highlight=%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95+%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94+%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F

לרכב שלו באמת מגיע סכום של 20 או 18 אלף.

במקרה שלך, לפי דעתי הסכום שנקבת ( 9000 ש"ח) הוא הגיוני, ואולי גם תצטרך להתפשר עוד.

פורסם

מבחינה מכנית הרכב תקין ונוסע, לא טיפלתי בחלודה, בצבע או בקוסמטיקה כי משום מה חשבתי שבסוף אני אצטרך לזרוק אותו בכל מקרה. מבחינה מכנית עשיתי את כל הטיפולים והתיקונים שהיה צריך לעשות.

הרכב חנה בחוף ים (ליד תחנת הרכבת בחיפה) כל יום במשך יותר משנתיים.

כנראה שאוויר של ים עשה משהוא לצבע\לחלודה, לפני זה הוא לא היה במצב כזה.

פורסם

היי

תעשה פחחות וצבע, יעלה לך בסביבות ה 3000,אם תרצה מקום פנה אליי בפרטי,ואחרי כן,אתה תוכל למכור במחיר מחירון דיי בקלות.

המחירון גבוהה, כי על אמינות ושרידות - משלמים.

לגבי מושבים ואינטריור בכלל, קפיצה לכפר יאסיף ,15 דקות מהקריות,ואתה מחליף 4 מושבים+4 דיפוני דלתות , כל הפלסטיקה שצריך או חסר או בלוי,ו 500 שקל זה גם יותר מידיי.

• תוכן חדש...