Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור לכולם!

חבר מתעניין ברכב הנ"ל בשנים 2002-2004 ורצינו ייעוץ מאנשים שמכירים את הרכב לגבי האמינות שלו, מרחב הפנים, בטיחות, נוחות וכ"ו. כל מה שתוסיפו מניסיונכם האישי.

בתשובתכם אני מבקש כמובן שתתייחסו לפרמטרים שציינתי ביחס לרכבים יפניים אחרים של אותם שנים. (לנטיס,לנסר,קורולה, סיוויק וכ"ו)

ובסך הכל שורה תחתונה איך הרכב בתמורה למחיר? (ידוע שהמחיר שלו נמוך בהפרש מהמתחרות)

בברכה,

עידן.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

במשפחה שלי יש כריזמה 98 יד ראשונה ואנחנו מאוד מרוצים ממנה, טפו טפו טפו.

בעקבות זאת, גם אני התעניינתי בשנתון שציינת ושמתי לב לכמה דברים:

1. הרוב המוחץ של המכוניות הוא מליסינג או השכרה. אני אישית חיפשתי שנתון 2002 וראיתי מכוניות רק עם 100,000 קילומטר וצפונה, לפעמים הרבה צפונה :( ועם מינימום יד שלישית.

2. משיטוט ב-YAD2 שמתי לב גם כי יש הפרש גדול במחירים, שלפעמים הגיע ל10,000 ש"ח.

פורסם
במשפחה שלי יש כריזמה 98 יד ראשונה ואנחנו מאוד מרוצים ממנה, טפו טפו טפו.

בעקבות זאת, גם אני התעניינתי בשנתון שציינת ושמתי לב לכמה דברים:

1. הרוב המוחץ של המכוניות הוא מליסינג או השכרה. אני אישית חיפשתי שנתון 2002 וראיתי מכוניות רק עם 100,000 קילומטר וצפונה, לפעמים הרבה צפונה :( ועם מינימום יד שלישית.

2. משיטוט ב-YAD2 שמתי לב גם כי יש הפרש גדול במחירים, שלפעמים הגיע ל10,000 ש"ח.

או קיי, תודה לך. אבל מצאתי כמה מכוניות שהן פרטיות ועם קילומטרז' נמוך, אז במקרה כזה אתה כן ממליץ על הרכב?

תראה הרכב אצלכם כמעט 10 שנים "טפו טפו טפו" כיד ראשונה זה אומר הכל בעצם לא?

כל השנים האלו איך הרכב הראה לכם את אמינותו? האם טופל רק טיפולים תקופתיים או שנכנס למוסך מעבר לזה?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

רק טיפולים תקופתיים, פעם בשנה ליתר דיוק.

אני לא יודע כמה גדול הקשר בין הדגם של 98 לשנתון שאתה מחפש, אבל אם הוא כמו אז...זה נשמע לא רע בכלל :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רכשתי לא מזמן כריזמה אייר 2004 ליסינג מימוני לשעבר - ננהגה ע"י סמנכ"ל בכיר ועשתה ב 3.5 שנים 56500 ק"מ - בבדיקה לא התגלה שום דבר וגם רואים - למעט שריטות צבע האוטו מעולה, קניתי אמנם לא הרבה מתחת למחירון אך האוטו די היה שווה את זה - נקי מבפנים ושמור היטב.

בסה"כ אני מרוצה מהאוטו - הוא לא נועד לנסיעות מהירות או תאוצות פראיות פשוט כי הוא לא נועד להן.

ב 4 חודשים שהוא אצלי לא היו בעיות משמעותיות רק החלפת מתג חלון נהג שנשבר - מחלה ידועה של כריזמות, הצריכת דלק שלה קצת גבוהה - כי אנו נובעים הרבה בעיר אך בנסיעה בכביש מהיר הצריה היא סבירה. טיפול כל 15000 ק"מ או שנה, אני מרוצה מאוד למעט הצריכת דלק - אבל זה בגלל שהאוטו שהיה לפני היה קופסת גפרורים עם מנוע 1000 סמ"ק.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...