Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור הוא שביום שישי מוקדם בבוקר נסעתי לבקר חבר מזה שנים רבות שעבר לגור בתל אביב.

איש צעיר ומכובד, בעל עסקים כבדים ומוכרים , מותגים לשמם, בתל אביב.

נפגשים, מטיילים, שיחת טלפון שקיבלתי באמצע הביקור הביאה אותי "לברוח" לו , לנסוע לבקר את רון , ממוסך רון, חבר אחר מתל אביב, חבר שהכרתי מכאן, מהפורום הטכני. [בעל מוסך מומחה (לא מורשה חברה) לרכבי VW ולא רק].

כעבור שעה ,חוזר בפקקים של תל אביב. לא נורא . יום שישי. פקקים לא מהותיים ביחס לימים אחרים, ממילא כבר צהרים, אבל הרעב חוגג..

אני ותל אביב, זה כמו מישהו בזימבבוואה. שטויות, יש GPS , פנה ימינה, פנה שמאלה , למה ככה , ולמה לא ככה. בסך הכל אחלה המצאה, ומגיע אליו הביתה.

הוא רוצה לשאול משהו , ואני עוצר אותו. אני מודיע לו חגיגית שאני רעב ואני רוצה משהו טעים והרבה ממנו, ועכשיו.

אמר טוב. מה שאתה רוצה, איך שאתה רוצה, ואיפה שאתה רוצה אבל לא עכשיו, כי יש משהו לפני, עכשיו אתה עושה משהו אחר.

משהו אחר שאלתי? מה יש כבר לעשות אחר ביום שישי בצהריים, כאשר עוד מעט אני חייב לחזור הביתה, על מה משהו אחר אתה מדבר?

על המערכת באוטו הוא עונה לי. המערכת שלי. על הפנים הוא אומר ומוסיף, דקה שלך והכל מסתדר.

מה זאת אומרת על הפנים? אני שואל. נכון, עברו כמעט שלוש שנים, מה אתה לא יודע לכוון באס או טרבל או באלנס?

אתה צריך אותי בשביל זה??

לא הוא אומר, זה לא זה. לא זה אני שואל? , מה לא זה?

זהו, הוא עונה לי ,שאכלתי אותה , אומר ומביט כמו ילד קטן לכיוון הרצפה שלקחו לו את העוגיה.

אכלת אותה? אני שואל. לא, לא בדיוק אכלתי אותה, זה לא יהרוג אותי, פשוט אתה יצרת לי בעיה , הוא מוסיף ואומר.

ואני מתעקש ושואל, איזו בעיה יצרתי לך?

אתה יודע הוא אומר, כל רכב שהיה לי, הגעתי והתקנת לי מערכת, גם כאן, אתה הרי בטוח זוכר בדיוק מה התקנת ומפרט: התקנת לי מקדימה קומפוננט, שדרגת את הטוויטרים לטובים יותר, הרמקולים האחוריים נשארו, המכשיר המקורי נשאר, סדרת יציאות של המכשיר שיתאימו למגבר (ושוב שואל אם אני זוכר, וברור שכן, אין במכשיר יציאות RCA מקורי) ,והוספנו מגבר וסאב וופר. משהו טוב, לא משוגע אמר, אבל מדוייק ,והייתי מאושר.

והמשיך לומר: ברכבים הקודמים, כמו גם בזה, התרגלתי לנסוע תוך שאני שומע מוזיקה כפי שצריך לשמוע, טוב נקי ברור וחזק.

מה לעשות, הוסיף ואמר, למדתי לשמוע כמו שצריך, ולפתע פתאום ,לפני שבועיים נעלמו לי הבאסים, והבנתי מייד שיש בעיה, פתחתי את תא המטען ובדקתי אם החוטים של הסאבוופר מנותקים, ולא, הם היו מחוברים.

בבוקר למחרת בדרך, יש חנות טובה ליד אחד המשרדים שלי, השארתי להם את האוטו שיבדקו ויעשו מה שצריך.. כן, אומר לי, אמרתי שיעשו מה שצריך בלי להשתולל.. לתקן מה שצריך. לא להמציא מחדש את הגלגל, כי הסברתי שהייתי מאוד מרוצה ואין לי ציפיות מעבר שיחזור להיות מה שהיה לי.

נדהמתי, ועניתי לו , איך זה שלא התקשרת אלי? אתה בסדר??? בשבילך (הוספתי והדגשתי ) הייתי מגיע במיוחד! (וזה נכון),

הסתכל לתוך עיני והשיב: עזבת את התחום, לא רציתי להפריע, אתה יודע, כסף זו לא הבעיה ,ההתקנה כבר קיימת, מה נשאר שאל, לבדוק למה הסאב לא עובד או להחליף אותו? וגם , המקום נראה ממש ממש טוב, טוען שמחזיק ציוד הכי טוב וכך גם נראה לי, אז השארתי לו את האוטו בלב הכי שקט.

פתאום נהיה רציני , וכמו דרש--אם אתה רוצה לאכול, הכל עלי, קודם ועכשיו כוון לי את המערכת! הדגיש והראה לי שהכין כבר מברגים של שענים...

יצאנו מהגינה החוצה, עמדה שם היגואר ( S_TYPE ) הכסופה, והאופנוע ליד. איזה יופי אמרתי לו, לפחות כאן באופנוע, אין מקום לטעויות, ובעצם טעיתי, טעות שם הרבה יותר מסוכנת, עניין של חיים, וכאן , במערכת הסטריאו, מה כבר יכול לקרות מטעות של כיוון מערכת הסאונד באוטו?

בקשתי שיכסה את האופנוע החדיש מקרני השמש הקופחת.

פתח את דלתות המכונית, את תא המטען והשכיב את משענת המושב האחורי והגיש לי את המברגים.

רגע אמרתי. תן לראות מה מותקן . הביט בי וענה: אין לך מה לראות, לא לראות, לא לחשוב, גש מייד לכיוונים אמר והוסיף: אפילו אם הדרעק של הדרעק היה מותקן, היה צריך לשמוע יותר טוב, המשיך והסביר: באוטו של אישתי שאין מגבר, שומעים יותר טוב, דע לך, לא עצר את שטף דבריו, אני נוסע או באופנוע או באוטו שלה בגלל זה .

אוקיי עניתי, אז תן לשמוע איך שומעים , אבל לפני הכל , תניע והפעל מזגן, חם פה בטירוף. ככה אי אפשר לכוון מערכת ונעמדתי מתחת לעץ בכניסה לגינה שלו בהמתנה שהרכב יתקרר כמעה.

ניגש והניע את הרכב , הפעיל מזגן , ואת המערכת . הוא מחוץ לאוטו ליד דלת הנהג, ואני כ 5 מטרים ממנו מתחת לעץ.

יום שישי היה חם. חם מאוד. הוא מסתכל עלי , ואני מסתכל אליו . (כן , אליו מלשון אל ולא על)

מבטים תקועים. ניכר בפניו ובהבעתו מעבר לכל שתיאר קודם לכן שהוא מאוכזב, ממש בדיכאון

אין ספק שהמערכת מתסכלת אותו. איש עסקים רציני ומכובד ,פתאום מביט בי כמו ילד שמסביר שלקחו לו את הצעצוע.

ואני, מ 5 מטרים מהאוטו, מוצא עצמי מתמקד בחשיבה תוך מבט לנקודה אחת שאינני זוכר אותה , והרצתי לעצמי בראש.. ועצרתי. פניתי אליו ודרשתי , תנמיך את זה. ושאלתי. למה לא פתרו לך את הבעיה בחנות?!!

כוונו את המערכת עם כמה דיסקים ענה, והסביר. משהו כאן לא בסדר.

זה לא הכיוונים שאל?

חלפה מחשבה מהירה בראשי, האם זה באמת רק הכיוונים?

חייב לעצור, פשוט לוקח קצת יותר זמן ממה שתכננתי , ואני חייב לצאת מהבית, אז המשך אולי עוד היום מעט מאוחר יותר. (הסיפור אמיתי מיום שישי האחרון)

מישהו רוצה לנחש מה עשו , למה עשו, איך שמעו ולמה ?

דני

להמשך הסיפור האמיתי, פרק 2 מתוך 3 כאן!

לפרק האחרון בסיפור האמיתי הזה כאן!.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הRCA שאתה והוא עשיתם השתבשו?נדפקו או משהו בסגנון?והפסיקו להעביר אותות כמו שצריך?

אולי אין מספיק אספקת חשמל(אולי?)?

או שמה שרק יעלה בדעתי,נדפק משהו ברדיו דיסק?כיוונים ברדיו דיסק וכד'?

פורסם

אין לי ניחוש למה אבל אני בטוח שבגלל איזה משהו קטן זה ככה, ואחרי שתגיע איכשהו נשתגע מזה. זה הניחוש שלי :-)

נו באמת, איפה ההמשך?!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא יודע מה הבעיה כי לא הרבת , אבל מה כבר זה יכול להיות ? להרוס את החוטים ? להרוס פאזה ? מה כבר אפשר לשבש בתיקון קטן עד כדי כך שיש לו בעיה לשמוע ?

אני בהחלט סקרן

בברכה יהודה

פורסם

דני,

מערכות זה לא התחום שלך.. :)

תעבור לכתיבה :D

(הכל ברוח טובה כמובן)

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

החליפו לו את הרמקולים למוצרים נחותים יותר?

כבר שמעתי על מישוה שהחליפו לו צמיגים של מישלין בטיפול לרכב - לאליאנס :evil:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הפעילו את הLOUDNESS חחחחחחחח ***חחחחחחחחחחחחחחחח היא לא מילה תקנית, קרא את כללי הפורום***

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...