Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יודעים, זה רק מצביע על משהו שמפריע לי הרבה זמן.

אנחנו ממליצים על מוסכים וחנויות ומתקינים.

אבל הבעיה היא שברוב המקומות הללו עובדים כמה אנשים.

לצערי רוב ההמלצות, גם שלי, הן על עסק ולא על עובד.

פעם שהייתי בטיפול עם הרכב שלי במוסך, מורשה, הרבה ליפטים ועובדים. יצאתי עם חיוך מאוזן לאוזן. טיפל בי מכונאי מסויים.

שחזרתי לאותו מוסך לטיפול הבא זה נגמר בהרבה צעקות והתערבות של היבואן ומשרד התחבורה לאחר שנעשתה עבודה ביזיונית, לא פחות.

החבר של דני ראה חנות רצינית, נכנס, אולי אפילו קיבל המלצות, אבל בסופו של דבר יכול להיות שהמתקין הספציפי שעבד על האוטו, שהוא המרכיב הכי חשוב בשרשרת הוא החולייה החלשה, ואז יש לנו בעיה.

חבר שלי, שמשרת בקבע באזור הצפון היה צריך מישהו שמתעסק במערכות לרכב ובמיזוג, במקרים שונים.

המלצתי לו על מצת אור, עוד שדני זומרשטיין עבד שם.

הוא הגיע למקום אולי 3 פעמים או יותר, בכל פעם למשהו אחר (פעם בקשר למערכת, פעם סידר מזגן, לא זוכר עוד מה).

אפילו פעם אחת דני לא היה שם. (אמרתי לו לשאול אם דני נמצא)

אבל הוא קיבל שירות מצויין ממי שהיה במקום וזה גרם לו לחזור.

אז במקרה הזה, היה מדובר בעסק איכותי, שרמת כל העובדים טובה, בד"כ זה לא כך.

לפעמים מי שמושך אותך למוסך ושאתה סומך עליו הוא מנהל העבודה, שנראה לך מבין ורציני, אבל הוא רק מקבל את האוטו, ולפעמים מעיף מבט.

את העבודה עושה פועל שכאן זה כבר עניין של מזל.

בכל מקרה, זה ישב לי קצת על הלב.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים, כמות הפעמים שנפלתי על מוסך גרוע (עד מצב של בית משפט) הן בלתי נתפסות, קשה למצוא מוסכניק טוב בארץ. כזה שכל פעם שתכניס את הרכב שלך תדע שהוא יוצא כמו חדש, ולא שסתמו את החור בסעפת עם חימר אפוקסי :x שעף אחרי כמה נסיעות...

עברתי כבר 4 מוסכים, אני מאמין שאני יעבור לפחות עוד אחד או שניים, הבא בתור פורסם פה באתר.

בסופו של יום, נוצר מצב, מעין סטטוס קוו שעם ישראל מאמין בלב שלם שכל המוסכים חאפרים, ורק במוסך מרכזי יודעים את העבודה (למרות שאני מאמין שחוץ מהחלקים, אין הבדל גדול)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מוסר השכל

כל עסק עושה פאשלות

אני אישית לא מכיר מקום בלי פאשלות, יש כאלה קטנות ויש גדולות

אין מאה אחוז הגנה שאתה הולך למקום מסויים גם אם הוא הכי טוב

הפתרון הוא לדעת מה צריך להעשות ברכב שלך, ומשם ועד הרכבה בעצמך הדרך מאוד מאוד קצרה

פורסם

קודם כל - דני פשוט מ ד ה י ם - מעולם לא ראיתי ת'רד שהוא מתבטא בו באגרסיביות או חס וחלילה מנבל את הפה.

הוא תמיד עוזר והוא תמיד עושה את זה על הצד הטוב ביותר.

מה שעשו לחבר שלו זה רשלנות פושעת ואם זה לא נגרם כתוצאה מרשלנות אז יותר גרוע - חבלה בזדון.

אני לא הייתי רוצה לחשוב שבגלל שיש לי רכב כמו יגאוור (עזבו אתכם, טויוטה קורולה 96 - ואני חולה על הרכב!) אנשים עלולים או להתנקל לי או לחבל בעבודה שלהם בכוונה במטרה שאחזור לשם להוציא כספים נוספים.

מקום כזה צריך לקבל אזהרה - לדעתי החבר של דני יכול לחזור לשם ולקבל פיצוי הולם!

גם לא צריך לחשוש מלפרסם שם של כזה מקום כיוון שבעל העסק צריך להיות אחראי למעשים של העובדים לו ולקחת אחראיות על תוצאות התוצר הסופי שלו, ועוד בהתחשב בעובדה שנכנס לו דג שמן (יגאור s-type להזכירכם). כמה לקוחות כאלה כבר רואים בתי עסק קטנים בארץ שלנו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שאין שום סיבה לא לפרסם שם של מקום שהתנהג בצורה הזו , בדיוק כמו שיש מקום לפרסם מקומות או בעלי מקצוע מומלצים.. זה אותו דבר .

מה שכן צריך להיות מאוד זהירים לא ללכלך על מקום סתם .. לפורום יש המון כח וצריך להיות זהירים.

במקרה הזה , אני כן חושב שצריך לפרסם שם של מקום. אומנם לא קראתי מילה במילה לגבי הסיפור (וזה דיי ברור למה :-P) אבל ממה שכן הבנתי , שהם פשוט קיבלו רכב , קיבלו כסף , עשו מה שעשו וזהו. ופה הבעיה , טעויות קורות , ותמיד יקרו , וגם מיקצועיות של מתקינים יכולה להשתנות וזה לגיטימי , אבל להוציא רכב אחרי התקנה , שהסאונד אצלו פשוט גרוע זה חוצפה וזלזול בלקוח. ובמקרה כזה מבחינתי לעסק יש שתי אופציות - אחת זה לשבור את הראש ולעשות כל מה שצריך על מנת לפתור את הבעיה , והאופציה השניה היא להגיד לבחור , יש בעיה , לא יודעים לפתור אותה , לא מחייבים אותך על העבודה שלום ותודה.

אם הם בחרו להתעלם ולדפוק את הלקוח שלהם אני לא חושב שבפעם הבאה שתהיה להם בעיה הם יתנהגו אחרת ולכן צריך למנוע מזה לקרות .. (אני שוב אומר , לא חרשתי על הסיפור , מקווה שזו אכן הייתה הסיטואציה). ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בסופו של יום, נוצר מצב, מעין סטטוס קוו שעם ישראל מאמין בלב שלם שכל המוסכים חאפרים, ורק במוסך מרכזי יודעים את העבודה (למרות שאני מאמין שחוץ מהחלקים, אין הבדל גדול)

לא נכון בכלל (בקשר למוסך המרכזי). לאבא שלי הייתה בעיה ברכב והוא הלך למוסך מורשה מרכזי של טויוטה (היו לו מים מתחת לשטיח איפה הספוג במושב האחורי הימני), ושאל אותם מה לעשות בנידון. אמרו לו תייבש את זה כנראה נשפך משהו. לא עזר (שבוע). התקשר - שוב אמרו לו את אותו הדבר, ואם לא עוזר אז תחזור לפה. הלך איתי למוסך שהוא מכיר בו את בעל המוסך, תוך שתי שניות הוא סידר לו את ה"בעיה" - השתחרר צינור המים של המזגן לתוך הרכב. ועל זה רצו לקחת במוסך המורשה של טויוטה עוד כסף. ככה שלא בכל המוסכים המרכזיים יודעים את העבודה, אם בכלל :evil:

בכל מקרה, דני, סופסוף סיימת את הטרילוגיה הזאת, ומה שיש לי להגיד זה שצריך עוד אנשים כמוך (ולא רק בתחום הזה) בארץ.

דרך אגב, ביגואר אין מערכת קומפלט שבאה עם האוטו? והכוונה למערכת דיי איכותית וטובה, בכל זאת יגואר (מוזר שהוא בתור אחד שלא כמונו שרוט על סאונד שידרג את המערכת באוטו שלו).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מערכת מקורית? כן!

טובה?- לא!

כמה לא? -- ממש לא,

אלא למי שהסאונד זה לא בראש מעייניו. בכל אופן, הסאונד המקורי טוב יותר מסאונד של טויוטה קורולה. זה כן.

שומאכר כתב:

(מוזר שהוא בתור אחד שלא כמונו שרוט על סאונד שידרג את המערכת באוטו שלו).

וואלה, אתה חזק!!!

הוא טוען שאני הוא זה שעשה אותו "חולה" על סאונד והוא לא יכול לנהוג ברכב שאין סאונד חזק וברור.

היינו חברים , אז בפעם הראשונה הוא התקין כי אמרתי לו שכדאי, ולא היתה לו בעיה כלכלית בכלל.

אני חייב לציין שקלעת בול , אני הפכתי אותו לשרוט. ומסתבר שזה לא עובר עם השנים. :-P

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה גם לא יעבור עם השנים, עד שנהיה חירשים או זקנים מידיי בשביל לנהוג, אחד מאלה. :lol:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...