Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

הרכב (רנו מגאן דיזל 2000) הפסיק להניע מדי פעם, ולקח יומיים במוסך עד שאיתרו את התקלה.

בקיצור התקלה במשאבת הסולר החשמלית, והעלות של משאבה משופצת כזו הוא 2500 ש"ח !! ועוד 400 ש"ח עבודה.

האם יש אופציות אחרות יותר זולות שאתם מכירים? אולי לקנות את המשאבה ממקום אחר באיזור המרכז (ת"א-פ"ת)?

בעל המוסך ממתין לתשובתי, אז אשמח להמלצות לפני שאני מאשר את התיקון

פורסם
קבלת מחיר זול מאוד לשיפוץ משאבה, לרוב זה נע בין 4-7 אלף ש"ח!

לא ברור לי בדיוק איפוא המשאבה הזו, האם זו משאבה במיכל הדלק? (לינק שמזכיר כזו בקסרה דיזלhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=137433)

האם תוכל להסביר לי מעט יותר מה תפקידה?

בכל מקרה זה 2500 ש"ח לקניית משאבה חשמלית משופצת.

פורסם

לפי המודל מדובר ככל הנראה במנוע F8Q-622 אטמוספרי, ללא מסילה משותפת. משאבת הזרקה "אלקטרונית" מסוג Lucas EPIC.

לפותח השרשור: על איזו משאבה מדובר? האם משאבת ההזנה שמיקומה במיכל הדלק, באחורי הרכב, או משאבת הזרקה שמיקומה בתא המנוע?

פורסם
לפי המודל מדובר ככל הנראה במנוע F8Q-622 אטמוספרי, ללא מסילה משותפת. משאבת הזרקה "אלקטרונית" מסוג Lucas EPIC.

לפותח השרשור: על איזו משאבה מדובר? האם משאבת ההזנה שמיקומה במיכל הדלק, באחורי הרכב, או משאבת הזרקה שמיקומה בתא המנוע?

אני מברר ברגעים אלה ממש,

מה סטנדרט המחירים לשתי סוגי המשאבות? (משופצות)

פורסם

בררתי מעט יותר, מתברר שהמנוע של הרכב הוחלף במהלך חייו (קניתי את הרכב לאחרונה ואת זה לא ידעתי) למנוע של דגם משנת 2002 והמשאבה היא משאבת הזרקה. (אין משאבת דלק במיכל).

פורסם

לבסוף לא היה צורך בהחלפת המשאבה החשמלית שבמנוע.

במוסך זיהו את הבעיה בחלק החשמלי ותיקנו אותה (בעיה בסולונואידים, לא נכנסתי יותר מדי לפרטים).

הרכב היה מוכן למחרת, התיקון עלה 2350 ש"ח כולל העבודה ולפני מע"מ במוסך לב הגליל בחצור הגלילית.

כך שאחרי הרבה זמן שהושקע במוסך בחיפוש הבעיה (האוטו עדיין התניע מדי פעם), זיהוי ולבסוף תיקון, הרכב חזר לתיפקוד מלא :-)

• תוכן חדש...