Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד הנושאים פה ראיתי ששונאים את הקטנועיסטים.

צודקים, אבל בכל זאת, לא חשבתם על נהגי אוטובוס? מוניות?

אנשים הכי חוצפנים בכביש ובעולם.

לספר לכם מקרה, נסענו בכביש, האור ברמזור נהיה ירוק, באמצע הצומת האוטובוס שהיה לידנו מתחיל להיכנס בנו.

ממש עם כל האוטובוס ניסה להיכנס לנתיב שלנו!

נהג אגד, שבכלל לא צעיר (איש מבוגר) שאמור להיות בעל ניסיון (אגד לוקחת נהגים עם ניסיון של שנתיים+) נכנס לנו לנתיב.

ונהגי מונית, בכלל עם משוגע.

מה אתם חושבים?

*בכותרת לשנות ל-קטנועניסטים ולא איך שרשמתי.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
פורסם

משאיות הובלה, מוניות שירות+ספיישל, אוטובוסים וקטנועים זה פשוט סכנה עצומה.

הם חותכים מבלי להסתכל, לא נותנים זכות קדימה, "שורפים" אדומים ועוד ועוד..

צריך להחמיר איתם וכמה שיותר מהר.

לדעתי, להחמיר עם הענישה על נהגי מוניות/אוטובוסים שעושים עבירות תנועה באמצע מילוי תפקידם.

פורסם

נהגי אוטובוסים אין מה לעשות, אם הם לא נדחפים הם לא ישתלבו לעולם. רוב האנשים במדינה המטורללת הזאת לא יתנו לאף אחד בחיים להשתלב. וזה גם למה נוצרים פקקים, אגב (זה ובגלל נשים $%@#% שנוסעות 40 במסלול האמצעי של איילון).

נהגי מוניות זה סתם מכה, אבל כשמתרגלים אליהם ולומדים איך להסתדר איתם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יש לי חלום, לכבות סיגריה בעין למישהו שמעפר דרך החלון ומעיף את הכל עלי.

(יום אחד אני גם אעשה את זה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לדעתי זה לא סיפור גדול לחייב רכבים כבדים כמו משאיות ואוטובוסים ליסוע רק בנתיב הימני, זה יוריד את מפלס העצבים על כביש החוף וגם ימנע כמה תאונות על הדרך....

עידן

נ.ב- לא שונא "קטנועיסטים", אוטובוסים, נהגות או מוניות- שונא את אלו שלא שמים על אף אחד.....(לרב הם משתייכם לאחת מהקבוצות הנ"ל..)

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נ.ב- לא שונא "קטנועיסטים", אוטובוסים, נהגות או מוניות- שונא את אלו שלא שמים על אף אחד.....(לרב הם משתייכם לאחת מהקבוצות הנ"ל..)

יפה אמרת.

ולפחות האוטובוסים לא קופצים לך לכביש תוך הרמת גלגל מרמזור של הולכי רגל.:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לדעתי זה לא סיפור גדול לחייב רכבים כבדים כמו משאיות ואוטובוסים ליסוע רק בנתיב הימני, זה יוריד את מפלס העצבים על כביש החוף וגם ימנע כמה תאונות על הדרך....

אני כבר מזמן גיבשתי בראש רפורמה לנהגי המשאיות בארץ.

1) לאפשר להם לעקוף רק כאשר הכביש בעל 3 נתיבים לכל כיוון בלבד, וגם אז אסור להם לעקוף מהמסלול השמאלי ביותר. זה כולל גם משאיות "קטנות" כמו יונדאי H1 למיניהן.

2) לאסור על משאיות ענק להכנס לריכוזי ערים בשעות העומוס. שזה אומר לאפשר להם להכנס רק בלילות, כשאין אף אחד.

משאיות ענק נכנסות בד"כ לעיר עצמה בשביל אתרי בניה, סבבה. להקים עוד גוף במשרד התחבורה, שיהיה אחראי על אישורי כניסה לעיר. כל משאית שתתפס בעיר כשאין בידי הנהג אישור כניסה מיוחד - קנס/החרמה/סכילה באבנים.

האישורים המיוחדים ייתקבלו רק כאשר מזמין המשאית הוכיח שאין הוא יכול לפצל את המטען למשאיות קטנות יותר. בנוסף האישורים הללו יהיו מוגבלים בשעות, הם יינתנו רק לשעות מסויימות ביום שבהן אין עומסים כבדים (מבחינתי? אפילו רק בלילה שיכנסו משאיות לעיר, שיורידו את הסחורה שלהם ויעופו).

3) להחמיר עם משאיות ישנות. כל משאית תצטרך לעבור בדיקות מחמירות כל 6 חודשים במוסכי בדיקה מיוחדים של משרד התחבורה (זה בנוסף לטסט השנתי).

זה על רגל אחת כמובן.. אבל הבנתם את הרעיון. להחמיר להחמיר להחמיר. אגב, את רעיון מספר 1 הייתי גם מכיל על אוטובוסים. כמה פעמים יוצא לכם לסוע 40 קמ"ש בכביש 1 בעליות בגלל אוטובוס שמנסה לעקוף איזה טרנטה, ושניהם בעצם נוסעים באותה מהירות?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

למה לא לאפשר להם לעקוף מהנתיב השמאלי ביותר? ישנם כמה וכמה אוטובוסים שממש לא מעכבים את התנועה, אם הנהג רוצה, האוטובוס יכול בכיף לנסוע 110, במיוחד המרסדסים בסגולים או הוולבו B12, הם מאיצים בכלל לא רע ועל הכביש המהיר לא פעם ראיתי אותם עוקפים ונוסעים כמו שצריך ולא מעכבים את התנועה בכלל.

אם הם יכנסו בלילה איך אתה רוצה בדיוק שאנשים ישנו בלילה? תחשוב כמה רעש תעשה משאית אחת בלילה, ותבין שזה לא ממש רעיון טוב.

בנוגע לרעיון ה-3, חסר הרבה כסף ואנשים כדי לבצע את מה שרצית.

ROOONEEYY

פורסם
אני כבר מזמן גיבשתי בראש רפורמה לנהגי המשאיות בארץ.

1) לאפשר להם לעקוף רק כאשר הכביש בעל 3 נתיבים לכל כיוון בלבד, וגם אז אסור להם לעקוף מהמסלול השמאלי ביותר. זה כולל גם משאיות "קטנות" כמו יונדאי H1 למיניהן.

2) לאסור על משאיות ענק להכנס לריכוזי ערים בשעות העומוס. שזה אומר לאפשר להם להכנס רק בלילות, כשאין אף אחד.

משאיות ענק נכנסות בד"כ לעיר עצמה בשביל אתרי בניה, סבבה. להקים עוד גוף במשרד התחבורה, שיהיה אחראי על אישורי כניסה לעיר. כל משאית שתתפס בעיר כשאין בידי הנהג אישור כניסה מיוחד - קנס/החרמה/סכילה באבנים.

האישורים המיוחדים ייתקבלו רק כאשר מזמין המשאית הוכיח שאין הוא יכול לפצל את המטען למשאיות קטנות יותר. בנוסף האישורים הללו יהיו מוגבלים בשעות, הם יינתנו רק לשעות מסויימות ביום שבהן אין עומסים כבדים (מבחינתי? אפילו רק בלילה שיכנסו משאיות לעיר, שיורידו את הסחורה שלהם ויעופו).

3) להחמיר עם משאיות ישנות. כל משאית תצטרך לעבור בדיקות מחמירות כל 6 חודשים במוסכי בדיקה מיוחדים של משרד התחבורה (זה בנוסף לטסט השנתי).

זה על רגל אחת כמובן.. אבל הבנתם את הרעיון. להחמיר להחמיר להחמיר. אגב, את רעיון מספר 1 הייתי גם מכיל על אוטובוסים. כמה פעמים יוצא לכם לסוע 40 קמ"ש בכביש 1 בעליות בגלל אוטובוס שמנסה לעקוף איזה טרנטה, ושניהם בעצם נוסעים באותה מהירות?

לא צריך את כל ההמצאות האלה.

מספיק שהחוקיים שקיימים כבר עכשיו ייאכפו ע"י הגורמים המתאימים,וזהו דבר שלא קורה, כי לגופים הנ"ל הרבה יותר קל לצוד "עברייני מהירות".

פורסם
יש לי חלום, לכבות סיגריה בעין למישהו שמעפר דרך החלון ומעיף את הכל עלי.

(יום אחד אני גם אעשה את זה)

גם אני חולם על זה בלילות :roll:.

היו לי 2 כוויות מזריקת בדלים ואיפור מהחלון...

זה דומה לעקיצת דבורה, ממש מבהיל ומפתיע ברגע. זה יכול הרבה פעמים להגמר באיבוד שליטה. :-(

פורסם

תפסיק לחלום תחזיק פתק בכיס תזרוק לבנאדם לתוך האוטו בתוספת גפרור בוער ותן גז (כמובן בתנאי שאתה על קטנוע/אופנוע).

אני מוכן לגבות אותך, ביחוד אחרי הכויה של אתמול בבוקר מנהג מונית בטיילת ת"א.

אהה, יש לי רעיון מעט יותר ידידותי, להתנדב לאגודה לאיכות הסביבה ולחלק לכל בן-עוולה כזה דוח "קטן".

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בעינין נהגי האוטובוסים הם פשוט אבל פשוט מ-ג-ע-י-ל-י-ם!

לי קרה מקרה שבאתי לחצות לפנות וזכות הקדימה הייתה של הרכבים החוצים אני עומד וממתין נותן להם לעבור ומאוחרי הגיע אוטובוס, אחרי 3 שניות בדיוק הוא מתחיל לצפור כמו משוגע כאילו שהכביש ריק ואני סתם עומד ומחזיק אותו שם ,פתחתי חלון הרמתי לו אצבע משולשת וברגע שאחרון הרכבים עבר אני עברתי .

אין מה לעשות צריך לחנך אותם אני בספק עם השכל המועט שיש לו הספיק לגרום לו לקלוט למה הרמתי לו אצבע משולשת אבל ככה צריך להתנהג איתם.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...