Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היית יודע כמה אצבעות משולשות ביום מפנים להם, אין להם בכלל אפשרות במוח הקטן לתת לזה תשומת לב, מבחינתו הוא יושב באוטובוס מחייך כי הוא הרגיז אותך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מעוניין לראות את המגיבים בשרשור הזה נוהגים באוטובוס\מונית, בארץ, במשך מספר שבועות. אני מבטיח לכם ש -

אפשרות 1 - תצאו מדעתכם

או

אפשרות 2 - תתחילו לנהוג כמו רוב נהגי המוניות והאוטובוסים.

אני, כמובן, לא מרוצה במיוחד מהעניין גם כן; אך כאשר אוטובוס שמוביל כמה עשרות אנשים חותך אותי, לעומת 2-3 אנשים שבד"כ תופסים את אותו מקום על הכביש כמוהו - שיבושם לו. לא מפריע לי. וכמו שכבר ציינו בשרשור, הרבה פעמים פשוט אין להם ברירה.

פורסם
אני עדיין חוסך כסף לרובה פיינטבול... הקטנועיסטים בת"א might as well ישימו לוח מטרה על הקסדה.... :lol:

ואני חוסך לטנדר דודג' גדול ואימתני עם סכין של בולדוזר, למטרות דומות :twisted:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מקרה שקרה מול עיני:

בחור עובר באדום(הולך רגל), מונית מאיצה על מנת להספיק לעבור באור צהוב ברמזור-התוצאה היא שהבחור עשה סלטה משולשת ונזרק כמו בובה על הכביש, דבר כזה ישאיר בכם זכרון אם תראו אותו קורה.

אם נהגי המוניות ימהרו פחות דברים כאלו לא יקרו, אבל מכיוון שזמן זה כסף הם מאיצים בעיר כמו במסלול:? ולנו האזרחים הרגילים נותר רק לקוות לא להתקל בדברים כאלו:| עד עכשיו אני רואה אותו מתהפך באויר.:arrow::|

פורסם
אני מעוניין לראות את המגיבים בשרשור הזה נוהגים באוטובוס\מונית, בארץ, במשך מספר שבועות. אני מבטיח לכם ש -

אפשרות 1 - תצאו מדעתכם

או

אפשרות 2 - תתחילו לנהוג כמו רוב נהגי המוניות והאוטובוסים.

.

נו באמת...

איך זה בדיוק מהווה תירוץ ל:

1. אני הולך ברחוב, הילד מחזיק לי את היד, ואת התלת אופן שלו אני דוחף ביד השניה. מגיעים לצומת, 2-3 מכוניות בצומת (אין רמזור), אחריהן מעבר חציה, מאחורי המעבר עומדת מונית. אנחנו מתחילים לעבור את המעבר חציה, הצומת מתפנה והמכוניות שבצומת מתחילות בנסיעה, נהג המונית מסתכל לי בעיניים, מחייך, ומתחיל גם בנסיעה. הוא מכוון- ובאופן די מדוייק דורס את הגלגל הקדמי של התלת אופן של הילד, מסתכל עלי שוב, צוחק עם החבר שלו שבמושב האחורי ונהנה מהחיים. בן זונה. טוב אבל אפשר להבין אותו, כי ככה זה כשנוהגים בארץ במונית. (אגבף בצומת עמדה שוטרת שראתה את כל זה, ולא הבינה מה אני רוצה ממנה- הוא באמת נורא לא בסדר, אבל מה היא יכולה לעשות, הוא כבר נסע)

2. אני נוסע באופניים בכביש עירוני, אין מדרכה. נוסע בערך ברבע הנתיב, ושר בליבי מזמור של בוקר. אוטובוס של דן עוקף אותי. כשהאוטובוס בערך לידי, הנהג מסתכל עלי, צופר לוודא שאני רואה מה הוא הולך לעשות, ומחזיר את ההגה ימינה. מיותר לציין שברחתי- ל"אין שוליים", ועפתי מהאופניים. עד הרמזור הבא השגתי אותו, דפקתי על הדלת של האוטובוס, רק כדי לשמוע אותו צועק עלי קללות דרך הדלת הסגורה. בגלל שלא קראתי את ההודעה של עומר (זה היה לפני כמה וכמה שנים), לא ידעתי שצריך להבין את הבני זונות, ונקטתי בפעולה אלימה משהו, שגרמה לאנשים שבאוטובוס להתעכב לא מעט זמן שם, בצומת, באוטובוס שלא יכול לנסוע לשום מקום (ולא שנשארתי לראות את זה). אז אם מישהו מהקוראים היה באוטובוס, אני מתנצל. היית נורא מעוצבן ולא ידעתי איך לפרוק את זה.

3. אני בג'יפ שלי, צומת מרכזית בת"א. הרמזור מתחלף לירוק, ואני נוסע ישר במסלול שלי. מונית חותכת מהמסלול שליד (זה שמיועד לפניה שמאלה, אז אין בו תור), הנהג לא מחשב טוב את מסלול ההידחפות, ומורח את כל הצד של המונית על כנפוני הפלסטיק של הג'יפ שלא ממש התרגשו מזה. האמת, לא התכוונתי לעצור, אבל עצרתי אחרי שראיתי שהוא עצר, רק כדי לומר לו שיש כאן בפורום אחד עומר שמבין אותו. האמת, לא. סתם עמדתי שם והשתנתי מצחוק כשהוא צעק וקילל. זה באמת היה כיף.

את האמת? אני לא חושב שהם חארות בגלל שהם נוהגים באוטובוס או מונית. הם פשוט חארות שמצפצפים על כולם בגלל שזה האופי שלהם, ובמקרה נתנו להם בידיים כלי משחית בדמות רכב עם מנוע.

אסף.

פורסם
למה לא לאפשר להם לעקוף מהנתיב השמאלי ביותר? ישנם כמה וכמה אוטובוסים שממש לא מעכבים את התנועה, אם הנהג רוצה, האוטובוס יכול בכיף לנסוע 110, במיוחד המרסדסים בסגולים או הוולבו B12, הם מאיצים בכלל לא רע ועל הכביש המהיר לא פעם ראיתי אותם עוקפים ונוסעים כמו שצריך ולא מעכבים את התנועה בכלל.

לאוטובוסים של אגד יש הגבלה אלקטרונית של 107 קמ"ש.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

במשפחה שלי יש טראומה מנהגים כאלו,

לפני 9 שנים, נהג מונית שירות לא עצר באדום, נכנס ברכב של ההורים שלי (מיצובישי לנסר), למזלם של ההורים שלי המונית נכנסה בחלק של המנוע. אחרת אי אפשר לדעת איך זה היה נגמר.

הרכב הורכז טוטל לוס.

מסתבר שהנהג דיבר בקשר, לא שם לב בכלל שהרמזור אדום ועבר.

לפני שנה וחצי, אני נוסע ברח' בני אפריים בת"א ליד מסעדת 206, הרמזור מתחלף לאדום, נהג אוטובוס החליט לעבור לנתיב שלי, הוא נסע על שני הנתיבים, ניכסתי בו.

החלפנו פרטים, הוא החליט שהוא נסע בנתיב הזה ואני זה שעברתי. דן דחו את התביעה כי הם האמינו לנהג שלהם.

הרי אם הוא ייקח עליו את האשמה יפגעו לו בשעות נוספות.

אם הייתי הולך לבית משפט, מכיוון שלי יש ניסיון של מס' שנים על הכביש ולו יש נסיון רב, בית המשפט יאמין לו.

בתקופה שלי בצבא, הייתי נוסע בסופרבוס, הנהגים לא נורמלים, חותכים מכוניות חופשי בכביש צריפין, נוסעים בתוך רמלה במהירות מופרזת ולא מחשבנים לנהגים אחרים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
נו באמת...

איך זה בדיוק מהווה תירוץ ל:

יש הבדל בין להבין מה גורם להתנהגות מסוימת לבין להצדיק אותה. הבדל? תהום.

אמרתי שזה מהווה תירוץ? לא. אמרתי שאני מאמין שרוב האנשים שמגיבים כאן יתנהגו באותה צורה אחרי זמן מה על כבישי ישראל. וכן, זה מצער.

במידה רבה זאת נבואה שמגשימה את עצמה - נהגי המוניות אשר הם בין החארות הגדולים ביותר על הכביש, "מאמנים" את דור החארות הבא. לטעמי, מיותר להתעצבן עליהם. מיותר להתעצבן על אנשים אחרים באופן כללי, אתה פוגע רק בעצמך, והם, תודות להיותם סוציופטים, בטח אפילו לא שמו לב למה הם עשו - ואם שמו, זה לא מעניין אותם. ומה עוד מיותר? אה, מיותר לציין שכל זה לא מפריע לי להתעצבן על אנשים על הכביש.

עד הרמזור הבא השגתי אותו, דפקתי על הדלת של האוטובוס, רק כדי לשמוע אותו צועק עלי קללות דרך הדלת הסגורה. בגלל שלא קראתי את ההודעה של עומר (זה היה לפני כמה וכמה שנים), לא ידעתי שצריך להבין את הבני זונות, ונקטתי בפעולה אלימה משהו, שגרמה לאנשים שבאוטובוס להתעכב לא מעט זמן שם, בצומת, באוטובוס שלא יכול לנסוע לשום מקום (ולא שנשארתי לראות את זה). אז אם מישהו מהקוראים היה באוטובוס, אני מתנצל. היית נורא מעוצבן ולא ידעתי איך לפרוק את זה.

מעניין. אני מניח שכבר הבנת את זה בינתיים, אך המקרה שתיארת די הוריד אותך, גם אם זמנית, לרמה של שאר העב"מים שמעופפים לנו בכבישים.

ועכשיו, אחרי שקראת את ההודעה השניה של עומר (כמה שנים מאוחר מדי), אתה כבר יודע שלעכב את הנוסעים בגלל התסכול הפרטי שלך, והיות נהג האוטובוס חרא (במקרה הזה, הרבה מעבר לחרא), היה מיותר לגמרי.

כן, כעסת. בטח גם נהגי המוניות והאוטובוסים כועסים על מישהו שחתך אותם שניה קודם לכן, כאשר הם חותכים אותך בגסות. זה עדיין לא בסדר.

עומר (כן, אותו אחד שמבין את נהג המונית שדפק את העגלה שלו על המבצר הנייד שלך. ואם תראה את אותו נהג עוד פעם, תמסור לו שאני אמנם מבין אותו, אבל זה עדיין הגיע לו).

פורסם

הי,

לא מתרגש מהם, לא מפחד מהם ולא מרחם... לאלו אני פשוט לא מוותר-"הקם לחתוכה השקם לחותכו..." (לחתוך...)

הכביש לא של אמא שלהם- למרות שלפעמים זה נראה כך....צריך להיזהר מהם אבל בפרוש אין סיבה לפחד, צריך להגיב בזמן ובמזומן כלפיהם. לא חושב שאלימות זו הדרך אבל יש להבהיר לאותם חוליגנים שאנחנו לא בדיוק רב דומם.

לרשום מספרים, להתלונן,להגיש תביעות ובקיצור לנקוט בכל האמצעים נגד אותה קבוצה של נהגים חסרי התחשבות(והייתי מאוד עדין). שאלה- בהרבה מקומות ישנו מסלול לתחבורה ציבורית שלנהגים אחרים אסור להשתמש בו- אם כך למה למונית יש זכות בחירה? שתיסע במסלול המיועד לה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מעניין. אני מניח שכבר הבנת את זה בינתיים, אך המקרה שתיארת די הוריד אותך, גם אם זמנית, לרמה של שאר העב"מים שמעופפים לנו בכבישים.

ועכשיו, אחרי שקראת את ההודעה השניה של עומר (כמה שנים מאוחר מדי), אתה כבר יודע שלעכב את הנוסעים בגלל התסכול הפרטי שלך, והיות נהג האוטובוס חרא (במקרה הזה, הרבה מעבר לחרא), היה מיותר לגמרי.

כן, כעסת. בטח גם נהגי המוניות והאוטובוסים כועסים על מישהו שחתך אותם שניה קודם לכן, כאשר הם חותכים אותך בגסות. זה עדיין לא בסדר.

כן, הבנתי את זה, ומהרבה בחינות אני לא גאה במה שעשיתי. וגם אם זה לא עזר בכלום- זה גרם לי להרגיש הרבה הרבה יותר טוב. וזה גם משהו.

אני עדיין לא רואה את הסיבה. אני נוהג לא מעט, אני מדבר על בין 40 ל70 אלף ק"מ בשנה. זה יותר מהרבה נהגים מקצועיים. ואני לא מתנהג כמוהם (או לפחות חושב ככה)

אסף.

פורסם

דוגמה טריה, שמראה שהרבה פעמים נהגי המשאיות לא אשמים, אבל הם אלו שחוטפים...

כביש החוף, פקק. משאית במסלול הימני, מזדחלת לאיטה. מימין לה, ברמפה של היציאה מהכביש המהיר, סובארו. בין המשאית לסובארו קו הפרדה רצוף. נהג הסובארו לא יודע שהוא נמצא במקום שנהג המשאית לא רואה אותו, הוא גם מצפצף על קו ההפרדה הרצוף, וגם לא מעניין אותו שמשאית של 32 טון לא יכולה לעצור במקום. הוא חותך מהמסלול שלו למסלול הימני של הכביש המהיר (שאף אחד לא נוסע בו מהר), ממש לפני המשאית. נהג המשאית המבוהל בולם הכי חזק שמשאית של 32 טון יכולה לבלום, וכמובן נכנס בסובארו, שיצא בזול- רק עם פנס שבור וקצת נזק לפגוש. נהג הסובארו, כמובן, יאשים את נהג המשאית (ככה זה כשמישהו נכנס במישהו אחר מאחור), שההשתתפות העצמית שלו היא 6000 שקל (זו השתתפות עצמית במשאיות), ואף אחד לא יפקפק בזה שנהג המשאית אשם. אבל הוא לא. הסטטיסטיקה של חברות הביטוח והמשטרה תוסיף את המקרה הזה למקרים שמראים שמשאיות מעורבות ביותר תאונות, המורים לנהיגה ימשיכו לא ללמד את הנהגים הצעירים שנהג משאית לא רואה מה קורה בצד ימין שלו ולא יכול לבלום במקום, ובפורומים באינטרנט ימשיכו לכתוב שנהגי משאיות הם חארות.

אסף.

פורסם

יש הבדל אחד קטן מאד בין משאיות ואוטובוסים לבין קטנועים.

את המשאיות רואים, את האוטובוסים רואים, ואת הקטנוע לא.

מה גם שברוב המיקרים, גם אם תתקע באוטובוס\משאית, לא תיכנס לכלא על תאונה עם הרוגים.

זו הבעייה העיקרית עם הקטנועים.

אישית אין לי כל כך בעייה עם משאיות.עבדתי כמחסנאי, ראיתי כל כך הרבה נהגי משאיות בנסיעה, נסעתי בכל כך הרבה משאיות ביחד עם הנהג, וסתם ראיתי משאיות נוסעות בכבישי ארצנו.

רובם המוחלט נוהגים בסדר גמור. הם אפילו לא מנסים לעבור את ה-90 על חיפה-ת"א...גם אלה שכן יכולים...

באמת שאין לי הרבה טענות כלפיהם.המשאיות היחידות שמעצבנות אותי הם משאיות זבל.

הרחוב שלי הוא חד סיטרי עם נתיב אחד, ובאחד הצדדים כל המכוניות חייבות לחנות על המדרכה אחרת אף מכונית לא תוכל לעבור בו מרוב שהוא צר.

מה קורה לדעתכם בשעת איסוף הזבל?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נהגי מוניות בת"א ביום שישי בלילה הם פשוט הסיוט של כל נהג.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תוכן חדש...