Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שהסאב הוא ה306C הידוע,והרמקולים הם של ה80WRMS,מה שתוכל להזיז במלואו זה רק הרמקולים.

הסאב 400WRMS המגבר לא יכול להפיק כל כך הרבה.

פורסם

גם מגבר של יצחק אודיו שמוציא בקושי 100 ארמס לגישור יזיז את רוב הסאבים של פיוניר!

גם המק אודיו 4100 יזי לך את הרכיבים בכיף.

(לא שאני אוהד של מק אודיו כי אני ממש לא אוהב אותם).

פורסם
גם מגבר של יצחק אודיו שמוציא בקושי 100 ארמס לגישור יזיז את רוב הסאבים של פיוניר!

גם המק אודיו 4100 יזי לך את הרכיבים בכיף.

(לא שאני אוהד של מק אודיו כי אני ממש לא אוהב אותם).

בכיף,במלואו?לא.(כפי שאמרתי במדויק).

פורסם

שלומי עם כל הכבוד..

אתה תבדיל בכלל בין סאב 400RMS שעובד בהגברה של 200 לבין סאב שעובד ב400 ארמס?!?

יש לך ניסיון בכלל עם הציוד המדובר או ניסיון בכלל?!

אתה יודע מה זה להזיז במלואו?! למה רק הפרמטר של הארמס קובע במערכת?!

משפט כמו "לפי דיעות הפורום..." לא מועיל הרבה! בפורום יש הרבה שיודעים לחזור על דברי אחרים ולא מבינים כלום.

ויש הרבה שמדברים שטויות. והרבה שמדברים מידע בסיסי/חלקי/לא מדוייק/מוטעה שמייעצים לאחרים מה לעשות.

אז תעשה טובה בלי לדעת על מה אתה מדבר במאה אחוז (רצוי אחרי שהיה לך קצת ניסיון עם זה) בבקשה אל תגיב.

פורסם

אמרת את שלך?עכשיו אני.

הגברה של 200WRMS היא כמו של 400WRMS?

אמרנו,כיף להגביר

לא מנוצל במלואו,וכן זה תלוי בRMS.

פורסם

הסאב של פיונייר הוא לא 400 רמס וזה בדוק!

הסאב יכול לספוג כ 300 רמס לכל היותר.

ו200 רמס יספיקו לו ! וגם 120 רמס .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

תיאורטית , ברגע שמכפילים את ההגברה , עצמת הרמקול עולה פי 2 [3DB].

מעשית , ניתן לצפות בהגברה של 1 או 2 DEEBEEZ.

ההבדל יהיה שמיע, למי שמכיר את הסאב שלו טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם למי שלא מכיר ההבדל יורגש.

יבגני, למה סתם לעשות "עליהום" על שלומי?

זה כמו שתתנפל עלי אם אומר שיש הבדל בין 2000 וואט ל 4000 וואט..

אין הבדל?

פורסם

גל ניסית להושיב את הפיוניר הזה פעם על הגברה של 400 ארמס?!

כבר היה לי מישהו שהתעקש לעשות את זה ואחרי פחות מחודש הסאב עלה לשמיים!! ועוד על מגבר איכותי!

שנית כל משגע אותי שבכל נושא שנפתח לראות תשובות מטו***ות כמו "לפי דיעות הפורום בלה בלה בלה.."

אם אין לך ניסיון אל תדבר! אני בפורום מ2004 קבוע ולא הגעתי אפילו לאלף הודעות! למה?

כי מה שאין לי יותר מדי ניסיון אנלא מתערב, מה שאני לא מכיר דרך הידיים אנלא מגיב, ציוד שלא עבדתי איתו אני לא נותן חוות דעת!

אבל להיכנס כמעט לכל נושא ולמצוא הודעה כמו שהייתה כאן זה כבר מטריף, זה מה שגורם לי בשנה האחרונה להיכנס פחות ופחות לפורום!

אז אני מצטער שזה יצא על שלומי, אבל ההודעה הזאת שברה אותי מה גם שאני רואה תהודעות שלו בהרבה מקומות וכולן זהות. העיקר להגיב.

אם אני אתחיל להגיב בנושאים שאני לא מבין בלי הפסקה ואשום הודעות כמו " גל אומר שהמגבר הזה פצצה" או "יחיאל אמר שצריך לעשות ככה וככה.." סביר להניח שאני אקבל אזהרה או משהו. מה שבטוח שאני אוריד את רמת הפורום לקרשים ואנשים יצאו פה עם נזקים חמורים בגלל המלצות כאלה!

פורסם

אני מסכים לא ב100 אחוז עם יבגני, מסכים איתו במיליון אחוז!!! גם אותי זה מטריף לאאלה

במיוחד שאם מעמידים את האנשים האלה במקום, הם אומרים שאם הם לא יטעו הם לא ילמדו.

עדיף לשתוק וללמוד ממה שאחרים עונים.

• תוכן חדש...