Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל המלצה על מקום זול באזור המרכז שניתן למצוא בוא בקליות שקופות לקליאו B ול 106mk2

ספויילר ל 106mk2 ופנסי ערפל ל 106mk2

סליחה על השאלות המרובות, נעזרתי במנוע החיפוש אך לא מצאתי חומר בנוגע למקום בוא ניתן להשיג בקליות שקופות.

תודה!

פורסם
אין פנסים שקופים בזול.

נסה וברר אצל "אוטו פרטס" שברח' קבוץ גלויות 2 יפו, טל' 03-6816306 או 057-4369200 ובקש את אבי.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

תודה רבה רפי, בהחלט אנסה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כמו שכבר אמרו ,בקליות בזול לא תמצא[סביבות ה800-1000 שח לבקליות,1400-1600 שח לאנג'ל אייז]

ספויילר ל106MKII די נדיר למצוא ,נסה בפירוקיות,או פרסם מודעת קניה בPSI.[גם די קשה להרכיב אם אתה רוצה לעשות זאת בצורה איכותית עם הברגות ולא הדבקות]

לגבי פנסי ערפל[אני קניתי לא מזמן כאילו ל106 שלי[פירסמתי גם שירשור באופטופיק לאחר ההתקנה]

בזה דווקא איש בשורות אני,יש בחור בשם ניב בפורום הזה ובPSI [המוטומה-הכינוי]

הוא מוכר פנסי ערפל מקוריים לרכב במצב כחדש ובסכום יחסית נוח.אתה מוזמן לבצע חיפוש ולאתר ולסגור איתו הכל.

שוב,הכל אפשרי והשמיים הם הגבול[נסה רק לחפש הכל במחירים נוחים,אני לדוגמא עם ספויילר כזה דנדש מXS99 שילמתי לאחר מיכוח כ300 שח[מקורי כ1500 שח בחברה] ועל הפנסי ערפל שילמתי 100 שח מיד שניה[בחברה כ500 שח].

בכ"א לגבי פנסי ערפל ,נגיד את זה כך-יש לך אפשרות כבר עכשיו לסגור את הפינה.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...