Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור, הTT המקורי ההאלדקס לא מעביר 80-20 לסרן האחורי. לפחות לא בTTQ סטנדרטית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בכל מקרה, לדריפטינג הייתי בונה משהו אחר.

יש שמועות על TTQ עם המיפוי המחודש ועושה דריפטים.

מעולם לא יצא לי להחליק תחת כוח שחלוקת הכוח היא 80\20, אבל אני מאמין שזה לא האדיאל לדריפטינג.

הגלגלים הקידמים פשוט ימשכו את הרכב ויפסיקו את הדריפט מוקדם מידי.

אביחי

פורסם

גם עם 40/60 לאחור אפשר לעשות דריפטים רוצחים, 20/80 זה בהחלט יכול להיות מכונת דריפטים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפני הכל, בשביל דריפטים, צריך לדעת לעשות דריפטים.

ופה עניין הנהג נכנס למשוואה.

אני כותב את זה לא סתם, כי פותח השרשור הוא בדיוק מהסוג שיהרוג את עצמו בניסיון לעשות דריפטים.

מתוך היכרות אישית, FOCAL, רד מזה. לא בגלל הפרוייקט, אלא בגללך.

ואגב, להפוך אימפרזה GT להנעה אחורית יהיה הרבה יותר פשוט, הרבה יותר קל, והרבה יותר זול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדס אתה מוציא לי שם של נהג שבת :shock:

תסביר להם שאני יודע לנהוג אבל לא מפחד למות חח

בכל מקרה, האוטו לא! יהיה בעיקר בשביל דריפט, אבל זה חלק מהעניין

הפרויקט עדיין לא התחיל ולא יתחיל בזמן הקרוב גם כי אני עדיין בחיפושים אחרי תשובות להרבה דברים בפרויקט, המימון לפרויקט זה מאחי, אני לא משקיע כלום..

אחי קונה הכל, אנחנו עובדים על האוטו ביחד, אני יעבוד יותר כי יש לי יותר זמן פנוי

הסיבה שאני רוצה הנעה אחורית, כי הייתה לאחי כבר TT רודסטר, והאוטו הוא אכזבה גדולה שהוא הנעה קדמית..

אז אם אני מתכוון להגיע לאיזור ה400 500 כח אני לא מתכוון לעשות את זה בהנעה קדמית, אם נשאיר את הקווטרו רגיל, יהיה יותר יציב, הכח שעובר לגלגל יהיה באמת הכח שהוא מקבל,אבל אני לא נהנה מקו ישר..

וחוץ מזה, כיף לעשות משהו שעדיין לא עשו בארץ, אולי בסוף נגלה שTT RWD זה אוטו מושלם?

:wink:
פורסם

אם השילדה וההגה דפוקים ב-Q ובקידמית, למה אתה חושב שזה ישתנה בהנעה אחורית?

אתה באמת נראה לי קצת לא מחובר לעצמך.

מצטער להגיד.

400-500 כ"ס? אתה צריך לשבור הרבה חסכונות והרבה חלקים, עד שתגיע להספקים האלה, לא משנה באיזה רכב.

לא אוהב קו ישר? אבל לוקח רכב שהוא טוב כמעט ורק לקו ישר?

לא רוצה QUATTRO? אבל הנעה אחורית על אותו רכב נראה לך משהו כייפי?

ממה שנראה לי, מצאת את החץ ומסביבו אתה בונה מטרה.

אז יש TT. נו? אז?

הפרוייקט כ"כ גדול (ומאוד לא חוקי) שעניין הרכב בו, מאוד לא משמעותי.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
קונדס אתה מוציא לי שם של נהג שבת :shock:

תסביר להם שאני יודע לנהוג אבל לא מפחד למות חח

מצטער, אבל אני לא משקר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...