Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למרות קריאת הודעות קודמות לא הצלחתי להתרשם באופן מספק ולכן שאלתי:

מוסך פיזו המוכר כאמין, מקצועי וסביר במחירים באיזור חיפה?

אני זקוק לטיפול 30,000 וטיימינג

תודה מראש,

חנן

* אולי משהו יסביר את ההגיון מאחורי תלות שעת תקן של מוסך בגיל ברכב, מדוע החלפת טיימינג ברכב בין 6 צריכה לקחת יותר ב-50% זמן מברכב בין שנתיים?

פורסם

תנסה י.ש. מוסכי הגליל

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

גם מוסך צמרת ,הרכב שלי טופל שם ב7 שנים האחרונות

טלפון 04-8414929[ליד הצק פוסט]שדרות ההיסתדרות37.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני ממליץ - לברר את מחיר העבודה והחלקים אצל מוסך קיבוץאפק, פנה למשה מנהל המוסך הוא ידיד שלי, מסור לו ד"ש מדוד מרחובות. הם אמינים, מקצועניםומקבלים עבודות חוץ במחירים מצחיקים.

יש גם ארוחת צהריים מלאה בקיבוץ.הטלפון04-8784072 נייד 0524-264955.

בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה לכולם

אשתמש בהמלצת דוד ואצלצל טרם ההגעה לבירור מחירים אצל המוסכים השונים

חנן

פורסם

המחירים אצל המורשים (ויש הרבה בחיפה)דומים עד זהים.

אני נדדתי בין רובם ופסלתי את י.ש הגליל בגלל אירוע שניסו לדחוף לי 180 ש"ח תיקון הברגה בבלוק שנגרמה עקב נסיון עיקש של הפועל להבריג את בורג מותחן הטיימינג עקום וגם לאחר שקראתי למנהל העבודה הנסיונות המשיכו עד גרימת נזק , הויכוח אח"כ היה מיותר ומאז כף רגלי לא דרכה במקום.

צמרת מוסך בסדר אבל אני לא אוהב לראות את הרכב מחדר המתנה.

המוסך ברחוב השייש גם בסדר וגם בעכו באזור תעשיה דרומי יש מוסך שטיפלתי בו פעם אחת והופתעתי לטובה.

יש בהסתדרות ליד צומת וולקן מוסך בשם ENR שהיה פעם מורשה בשמו הקודם,תבדוק בטח מחיריו זולים יותר.

פורסם

מניסיון לאורך שנים מוסך גזית ברחוב השיש

נעימים ,מקצוענים , מחיר נוח (יש הנחות)

נסה ללא תתאכזב

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
אני אישית מאוכזב מצמרת....

אם מדובר ברכב ספורט מתוצרת צפרדעית אני ממליץ, על סמך ניסיון עגום ביותר להתרחק ממוסך צמרת!!

פורסם

מנסיון של חבר, צמרת פלצנים ולא תמיד יודעים מה הם עושים (אפילו שמדובר כולה בברלינגו אטמוספרי) ולא מתביישים לגבות סכומים נכבדים גם על עבודה שלא נעשתה כמו שצריך.

יש לי ידידה שלמשפחתה יש כבר המון המון שנים רכבי PSA והם מטפלים בגזית.

פורסם

ממליץ לך להתרחק מ-י.ש. מוסכי הגליל! הם עשו לי הלאגן בזמנו ואפילו הגשתי עליהם תלונה!

אתה מוזמן לגשת למוסך ENR בצומת וולקן. המוסך היה עד לפני שנתיים בערך מורשה PSA כך שהם מכירים טוב את העבודה.

שמעתי עליהם הרבה המלצות טובות.

• תוכן חדש...