Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב יש לי ככה

קדמיים פיוניר TS-G1011R

http://cw3.wallashops.co.il/wbl_vcs31_P_Images/ciu/pic/z_1EC1011.jpg

אחוריים Jbl 6*9 CS3196

http://www.koopjespakker.nl/img_org/raf_webshop_specials_alle_paginas_-_20060608032623_-_5250_-_vergroot_-_.jpg

ורדיו דיסק פשוט חברת ARTECH

עכשיו כמו שהבנתם בטח..הקדמיים לא נותנים באסים אלא רק האחוריים

אני נוסע עם פאדר של 3 לטובת האחוריים כדי שאוכל לשמוע באס ומה שקורה שהקדמיים פחות נשמעים..אז כדאי לשים טוויטרים על מנת לאזן את השמע?

פורסם

כדאי מאוד. ורצוי לא טוויטרים זבל אלא משהו סביר וטוב יחסית. יותר כדאי זה לשדרג את הרדיו דיסק שלך למשהו חביב כמו פיוניר, פנאסוניק או JVC. לא חייב להיות משהו יקר. זה כבר יתן לך צליל יותר טוב.

עוד יותר כדאי זה לשים קומפוננט עם בניה במידה ואין מקום מקורי ברכב. אבל זה כבר ענין של השקעה לא קטנה.

פורסם

לא כדאי בכלל.

אתם ממליצים לו לחבר אלמנט נוסף - על אותו קו קיים לרמקול בדלת.

זה בערך כמו שתמליצו לכל אחד אחר לחבר על הקו הקיים בין הסאב למונו - עוד איזה סאב.

אין לכם אבחנה בנוגע להתנגדות, אבל שיהיה, הא?

ברגע שאתה עושה את זה, אתה מוריד את ההתנגדות לרדיו דיסק ל 2 אוהם.

השלב הראשון יהיה שתראה את כל האורות שלו מרצדים עם המוזיקה.

השלב השני יהיה, שהוא יגמור בפח אשפה.

או שתשדרג את החלק הקדמי של הרכב עם סט קומפוננט טוב או אפילו מגבר קטנטן לזוג הקדמי או שתמשיך עם הפיידר.

פורסם
לא כדאי בכלל.

אתם ממליצים לו לחבר אלמנט נוסף - על אותו קו קיים לרמקול בדלת.

זה בערך כמו שתמליצו לכל אחד אחר לחבר על הקו הקיים בין הסאב למונו - עוד איזה סאב.

אין לכם אבחנה בנוגע להתנגדות, אבל שיהיה, הא?

ברגע שאתה עושה את זה, אתה מוריד את ההתנגדות לרדיו דיסק ל 2 אוהם.

השלב הראשון יהיה שתראה את כל האורות שלו מרצדים עם המוזיקה.

השלב השני יהיה, שהוא יגמור בפח אשפה.

או שתשדרג את החלק הקדמי של הרכב עם סט קומפוננט טוב או אפילו מגבר קטנטן לזוג הקדמי או שתמשיך עם הפיידר.

אצלי לטוויטרים יש קבלים קטנים שמגינים עליהם והם מחוברים במקביל לרמקולים הקידמיים ואין שום בעייה :|(הותקנו במקום מכובד ברחובות...).

כמובן שעדיף להתקין קומפוננט, אבל ברכבים ללא הכנה (יש לי הרגשה שמדובר בכזה) צריך לבצע בניה וזה כבר השקעה לא קטנה. מגבר על הקידמיים (נדמה לי שאצלו זה בדש) גם יכול לעזור אבל שוב זה עניין של השקעה.

פורסם

הקבלים הקטנים עוזרים לחיתוך הטוויטר בנקודות שהוא לא אמור לנגן.

אני מדבר על העובדה שאתה מוריד את ההתנגדות של הקו מ 4 אוהם ל 2 אוהם.

וזה - לא מומלץ. (גם אם אצלך זה ככה, זה לא אומר שזה תקין)

לכן גם נתתי את הדוגמא של הסאבים.

פורסם
הקבלים הקטנים עוזרים לחיתוך הטוויטר בנקודות שהוא לא אמור לנגן.

אני מדבר על העובדה שאתה מוריד את ההתנגדות של הקו מ 4 אוהם ל 2 אוהם.

וזה - לא מומלץ. (גם אם אצלך זה ככה, זה לא אומר שזה תקין)

לכן גם נתתי את הדוגמא של הסאבים.

גל, בתור מתחיל בעסק אני שמח ללמוד ואני מודה לך על התשובות.

במקום שהתקנתי אמרו לי שאין בעייה להתקין כך (יתכן ולא תקין אבל גם לא יוצר בעיות מיוחדות בהתחשב ברכיבים המותקנים...:?)

סתם שאלת תם, האם בקומפוננט מדובר על בעצם חיבור אלמנט אחד מול ה HU (הקרוסים) ואז ההתנגדות ממשיכה להיות 4 אוהם על הקו, או חיבור של מידים וטוויטרים במקביל כלומר בעצם הורדה של ההתנגדות ל 2 אוהם? תפקיד הקרוסים הוא רק חלוקת תדרים או משחק גם בהתנגדויות?

פורסם

אוקיי עכשיו במידה ואני אכן מחבר את הטוויטרים כדאי לחבר אותם במקביל עם הקדמיים או עם האחוריים ?

וכמה גבוה הסיכון שדיברתם בקשר להתנגדות ?

פורסם

יש לי רמקולים בדלתות האחוריות שמוגברים ע"י הHU, הוספתי להם טוויטרים כמו שאתה רוצה להוסיף, הרדיו דיסק לא מתחמם ולא עושה בעיות ולא כלום.

(הוספתי טוויטרים בנוסף לרמקולים כי מי שיושב מאחורה תמיד מתלונן, מאז שהוספתי ירד סף התלונות :) )

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

כבר היה לי טוויטרים כמו שאני מתאר...מתי שהיו לי מאחור פירלס ישנים 6*9

עכשיו חשבתי לשים שוב...אז כשהיה לי הרדיו דיסק לא התחמם יותר מדי אלא רגיל ולא היו עיוותים או משהו

פורסם
אוקיי עכשיו במידה ואני אכן מחבר את הטוויטרים כדאי לחבר אותם במקביל עם הקדמיים או עם האחוריים ?

וכמה גבוה הסיכון שדיברתם בקשר להתנגדות ?

חבר אותם מקדימה ע"מ שיאזנו קצת את האחוריים. אגב, גל צודק לגבי ההתנגדות, אבל בהתחשב ברכיבים המותקנים לא אמור להגרם כל נזק.

• תוכן חדש...