Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה ...

ד"א דני אני ממש התרגזתי... (תודה על ההעריכה) העריכה עזרת לי מאוד ,להבא אני (ירסן) ארסן את ההודעות (ת'הודעות) שלי...)

ולדביר האם תוכל לתת לי קישור של גבות ב12$ ???

******אנא הקפד על רישום נאות (עברית) ללא קיצורי מילים****

״בצרה קראת ואחלצך...״

פורסם
תודה רבה ...

ד"א דני אני ממש התרגזתי... (תודה על ההעריכה עזרת לי מאוד ,להבא אני ירסן ת'הודעות שלי...)

ולדביר האם תוכל לתת לי קישור של גבות ב12$ ???

הינה הקישור הישיר לאחד מהמוכרים הבולטים של זה באי ביי

http://stores.ebay.com/KJP-Tuning

אגב לא כל הגבות עולות ככה, יש גם ב $30 ויש גם ב $39. הכל תלוי במורכבות הגבות. יש רכבים שהגבות שלהם הן כמו שבנית לפונטו שלך - גבות עליונות בלבד שהן הזולות יותר ויש לרכבים אחרים שעולות קצת יותר (לא יותר מ $39) וזה כשהגבות הן מהסוג שמכסה את כל הפנס (כמו לדוגמא אחד מעיצובי הגבות הקיימות לקליאו MK2)

בברכה,

דביר

עריכה: אגב- על הדרך מצאתי אצלו גם גבות לרכב כמו שלך, הן עולות $19

קישור @ http://cgi.ebay.com/Fiat-Punto-MK1-HEAD-LIGHT-BROWS-SPOILERS_W0QQitemZ320121721114QQihZ011QQcategoryZ72239QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

למה להיות שליליים ?

הרבה יותר כיף להכין לבד , גם לומדים , וגם לבסוף נהנים מהתוצאה , ומתגאים שאתם עשיתם זאת , ולא " סתם קניתם " .

התמונות קצת קטנות אז לא ממש רואים , אבל איך שזה נראה - נראה שעשית עבודה טובה מאוד .

תתחדש .

פורסם

שלום לך

העבודה שהשקעת הינה טובה וההנאה היא כולה שלך.

אני מבין אותך שאתה רוצה לעשות הכל לבד (גם אני כזה).

יש לזה הנאה מסויימת למרות שניתן לקנות את החלק בכמה עשרות שקלים בודדות.

לגבי כל התגובות השליליות אתה צריך לקבל את זה כי הם לא מבינים את ההנאה בלייצר חלק לרכבך.

אני אישית חושב שזה כיף מאוד לעשות לבד ולא לקנות.

כל הכבוד לך:mm_yeah:

ירון מאיר

פורסם

הסיפוק בהכנה עצמית של כל דבר שהוא לרכב הוא עצום! גם אני טיפוס שאוהב לעשות "לבד" כל דבר אפשרי ברכב שלא מסובך לי מדי והסיפוק של המוצר המוגמר הוא תמיד גדול :)

אני מעריך מאוד את ההשקעה שלך! יש לי היכרות מעמיקה בנושא בניית חלקי פיברגלס ואני חייב לציין שלבנות חלקים קטנים ומדוייקים מפיברגלס זו עבודה מתישה ודורשת הרבה סבלנות והשקעה! למרות שאני עדין חושב שיש פריטים מסויימים שעדין משתלם יותר לקנות מוכנים (לפעמים בגלל שהמוכן זול מספיק, או שלפעמים המוכן בא באיכות גבוהה בהרבה מבנייה עצמית ועדיף עליה)

בברכה,

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל אחי כל הכבוד עבודה יפה מאוד יש לך ידים טובות ואני מקווה שלקחת את הנושא הזה צעד אחד קדימה ועשית דברים יותר רצינים .! אני בטוח שאתה יכול ..!!!!!!

ולחברי הפורום שיגיבו גם עם אתם לא אוהבים גבות זה בסדר על טעם ועל ריח אין מה ליתוכח .!!!

אבל תנו קצת כבוד בן אדם עבד שיתף אותכם ונתן לכם טיפים ועד האלה תמונות.

אז בימקום להגיב דברים לא יפים תילמדו ותסכילו זה יעזור לכם ולכולנו עם אתם עשיתם משהו יותר יפה בבקשה תראו לנו אולי נילמד משהו ..!!!!!!!:?

גבר באמת עבודה יפה .!

• תוכן חדש...