Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי ניסן אלמרה וריציתה לדעת באמת מה היא שווה אני רוצה להחליף אוטוו אני רוצה לדעת אם באמת שווה להחליף אוטו

למיצובישי לנסר 2007 אני רוצה גם לדעת כמה הניסן עושה מ0 - 100

פורסם

האחת נבלה והשניה טרפה.

אם מדובר בשדרוג שנתון אז מילא, אבל בסך הכללי המכוניות הם זהות באופיין ואולי עדיף להישאר עם הרכב הנוכחי שההיסטוריה האחרונה שלו ידוע ומוכרת.

פורסם
האחת נבלה והשניה טרפה.

אם מדובר בשדרוג שנתון אז מילא, אבל בסך הכללי המכוניות הם זהות באופיין ואולי עדיף להישאר עם הרכב הנוכחי שההיסטוריה האחרונה שלו ידוע ומוכרת.

לא נבלה ולא טרפה.. מה שמתאים לאחד לא מתאים לאחר. היפניות אומנם אפורות,בנאליות ומאד לא מעוררות "תשוקת נהיגה" אבל לאבי ז"ל,לאימי ולאישתי למשל הן אידיאליות,היו לנו מספר אלמרות (כיום אחת) מאז 1999 מספר התקלות (כולל תקלות "קטנות" אך מרגיזות כמו מתג חלון,מצית שלא עובד וכיו"ב) עומד על אפס 0 ZERO נאדה,גורנישט!

רק טיפולים שוטפים (שבהם מחליפים מה שהיצרן קובע + בלמים +פעם אחת גומית ציריה שהראתה סימני עייפות אך לא נקרעה) וכן מצבר וצמיגים.

איזה אירופית "נחשקת" מסוגלת לספק סחורה כזו?

הניסאן אלמרה היא התשובה האולטימטיבית ליפנומשפחטומטית שעונה על צרכיהם של כל כך הרבה אנשים ביננו. אגב יש לה מנוע שיכול לקבל שדרוג רציני ואחת השלדות הטובות בקבוצתה (המתלים פחות...)

למען הבהר ספק,הכותב הינו מעריץ חולני עד מאד של רכבים איטלקיים ולוטש עיניים גם לאקזוטיקה/קלאסיקה אנגלית ואין לו שום רגש למכוניות יפניות,גם לא לאיבו-שמיבו או אימפרזה טורבו-שמורבו . אבל מה שנכתב לעיל נכתב מהגיון ולא מרגש .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לנו במשפחה הייתה אלמרה 03' ז"ל.

הרכב מאוד אמין, מאוד. כמו שאמרו לפני - טיפולים בזמן,חלקים מקוריים ושמנים טובים וזהו..

נוחות הנסיעה בכבישים משובשים הייתה "לא משהו" אבל מבחינת תנוחת הישיבה הייתה בסדר גמור (נסיעה רצופה של 5 שעות

ללא הפסקות בלי כאבי גב). צריכת דלק גבוה יחסית בנסיעה עירונית אך עם זאת היה לרכב מספיק כוח לנסוע גם בעליות עם 5 אנשים, מזגן ותא מטען מלא ציוד.

את המושבים בלאנסר לא אהבתי בכלל, הרגשתי את הגב אחרי נסיעה של שעתיים וחצי, צריכת הדלק סבירה אך הרכב חלש יותר.

אחיזת כביש סבירה, פנים הרכב פשוט יותר מהאלמרה.

לדעתי אם יש לך אלמרה מהדור האחרון, תשאר איתה.

פורסם

מנסיעה שלי על שתי הרכבים (אלמרה משנת 2002) והמיצובישי שנת 2007 ,היא חלשה משמעותית מהניסאן ,יש לה רעש טוב אבל אחרי שעה של נהיגה זה כבר מתחיל להעיק שומעים אותו גם בטורים נמוכים יחסית. אני הייתי מעדיף ניסאן.

פורסם

"רעש טוב"? :)

מנסיון עם כמה לאנסרים, גם כנהג וגם כנוסע - הרכב לא מרגיש 2007, הוא לא נוח, קופצני, ולא משרה ביטחון במהירות גבוהה.

האלמרה דווקא מסתדרת טוב יותר עם כבישים כאלו, צריכת הדלק ממוצעת פחות או יותר (אני מדבר על ה1.6 הישנה יותר) וחוץ מהנוחות, שהיא קצת לוקה בחסר - הרכב עומד ביעדיו!

אגב, השלדה שלה מהטובות בקטגוריה (אך המתלים, כאמור לא משהו), ומשמשת גם את הגרסה הספורטיבית של האלמרה.

אגב, להבדיל מרכבים בני גילה האלמרה לא מהססת לעלות בסל"ד!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...