Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן ELF 10w40 , היכן לקנות???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעתי רבות פה בפורום על השמן של ELF 10W40 ורציתי לקנות אך לתדהמתי נאמר לי שזה עולה 100 שקל ב"דור חלפים" בפ"ת , וזאת לאחר שחבר שלי קנה ב70 שקל בצפון את אותו שמן.

האם מישהו מקום במרכז שאוכל לקנות אותו ? - אני מאיזור רמת-גן......

נ.ב-

דיברתי עם היבואן והוא מוכן למכור רק 4 ומעלה...

בתודה מראש,

ליאור

אתה צוחק נכון?

היית בחנות, נסעת אליה, ביררת על מחיר, כולה 30 שקל הפרש, ולא קנית כי חבר שלך "בצפון" קנה ב70... אתה אמיתי?

הזמן שלך לא עולה כסף? הדלק שלך? הבלאי לאוטו שאתה מתחיל להתרוצץ ולהעלות שאלות בפורום ולהתחיל לחפש חנויות אחרות?

אני מתערב שהזמן שבזבזת על להביא את הדיל-בשלושים-שקל-שלך עולה יותר מההפרש של לקנות כבר את השמן ולגמור עם זה.

בכל מקרה, אם אתה חש שנכנסתי לך לכיס - אני מתנצל מראש, כל ענייני מסתכם בלהדגיש את האבסורד בהרגשת ה"חסכתי 30 שקל"

חנות זולה לחלפים היא הפרסי ביצחק שדה, ושוב, זולה זה יחסי, אתה יכול להתמקח ולקבל מחיר טוב או לסתום את הפה ולשלם כמו באוטו דיפו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היכן ניתן לקנות את השמן באיזור חיפה????

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
בתור בור בתכונות השמנים, מה ההבדל בין ELF EXCELLIUM LDX 5W-40 שאני ממלא כרגע בפאסאט (והדבר כנראה לא טוב כי ספציפית את השמן הנ"ל - המנוע "אוכל") לבין ELF EXCELLIUM XLL 5W-40 ?

שניהם שמנים סינטטיים. ה-XLL חדיש יותר ומתאים לשימוש גם במנועי דיזל המצויידים במסנן חלקיקים - DPF. במנועים שלנו ה-LDX מספיק בהחלט ואין שום יתרון משמעותי על פני ה-LDX.

רשמתי את ה-XLL כי זה מה שמופיע לי בקטלוג השמנים המותרים של BMW, כי זה מה שיש לי כרגע מולי.

לגבי אכילת השמן בפסאט, לדעתי זה לא נובע מסוג השמן או מצמיגותו, אלא מתכונותיו של המנוע. מנועי ה-2.0 ליטר הישנים של VW (אלו עם 115 כ"ס) ידועים בכך שהם צורכים מעט שמן. בכל מקרה אכילת שמן של 1 ליטר ל-1000 ק"מ נחשבת לאכילה מותרת.

פורסם

בכל אוטו כדאי לעבור לשמש סינטטי?

או שזה יכול ליצור בעיות?

יש לי פונטו 95, (125K)כרגע עם שמן חצי סינטטי של פרסטון.

ןאני מעוניין להחליף לשמן איכותי.

השאלה האם המעבר לא יכול לגרום לנזק?

פורסם

לא נסעתי לשום מקום....חחחח...יש דבר כזה שנקרא טלפון :)

אני פשוט לא רוצה שיעבדו עליי במחיר כמו כל ישראלי ..וחוץ מזה אולי אקנה 2 ואז זה באמת יותר משמעותי..

גם לא כל חנות מחזיקה את השמן של ELF,ומי זה ביצחק שדה והאם הוא מחזיק את זה?

פורסם

כל השמני ELF המדוברים, כולל אילו בדור חלפים, הם מתוצרת טורקיה ELF TURKEY. למישהו זה לא משנה, למישהו זה כן. רק שתדעו. חוץ מזה, בארץ יש מגוון שמני מנוע תוצרת טורקיה חוץ מ-ELF, כגון PETROL OFISI, DEW, במחירים הרבה יותר זולים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מה הקשר בין מקום הייצור של השמן לבין האיכות שלו? השמן מיוצר ע"י חברה בינלאומית ותיקה ובעלת שם ועומד בתקנים של מיטב יצרני הרכב בעולם כגון: BMW, VW, רנו ועוד.

פורסם

היכן ניתן לקנות באיזור חיפה????

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
כל השמני ELF המדוברים, כולל אילו בדור חלפים, הם מתוצרת טורקיה ELF TURKEY.
.

אכן ELF מייצרת גם בטורקיה, אך דבריך אינם מדוייקים.

אם אינך משוכנע, אני מוכן להעלות מבחר תצלומים של אריזות ריקות של שמן מנוע ותיבות הילוכים מסוגים שונים מתוצרת ELF, שרכשתי בארץ.

מעבר לכך, אם אכן קיימים גם מוצרים של ELF בארץ, המיוצרים בטורקיה, מה רע בכך?

אשמח אם תוכל לחלוק עימנו, חברי הפורום, הבדלים בין שמן ELF המיוצר בצרפת, לבין שמן ELF המיוצר בכל מדינה אחרת.

הערה: אשמח מאד לא לקרוא תשובה בנוסח: "מאז שטויוטה/הונדה התחילו ליצר בטורקיה...".

אם אכן קיים הבדל בין השמנים, נא בסס תשובתך על בדיקות מעבדה / בלאי השוואתי לטווח ארוך / ניסויים, או כל מידע מוכח אחר.

לגבי ההבדלים בין Elf LDX לבין ELF XLL:

השמנים מאד דומים בתכונותיהם (ניתן לראות פירוט רב יותר באתר היצרן).

אכן ה- XLL מומלץ לשימוש במנועי ב.מ.ו. , בגלל התאמתו לתקן BMW LongLife 01 (לעומת LongLife 98, בו עומד ה- LDX).

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

תיקון קטן: מדובר ב-Longlife 01 ו-Longlife 04 בהתאמה. Longlife 98 היא קבוצה של שמנים חצי-סינטטיים. השמנים הנדונים כאן שניהם סינטטיים.

פורסם

ALX, תודה על התיקון בנוגע ל- LongLife 04 ב- XLL.

אך עם זאת, בדף היצרן של ה- LDX מופיע כי הוא עומד ב- LongLife 98.

האם הדבר יתכן כי למעשה דנים אנו על 2 סוגי שמנים "סינטטיים" מקבוצה 3?

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אני הייתי משתמש בשמן של ELFלרנו קליאו שלי ומאז שהחנות שהיתה מוכרת לי הפסיקה להביא אותו בטענה שהוא יקר סתם אני משתמש בשמן של AGIP ואני ממש מרוצה אני ממש יכול לומר בלי לגמגם שאני מרגיש בהבדל בצלילי המנוע,במילים פשוטות יותר המנוע יותר שקט בהחלט

הכונו לביאת המשיח!

• תוכן חדש...