Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט או לגסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש רכב סטיישין והבנתם כבר שאני מעוניין בפאסט או לגסי,אני מדבר על הרכבים בשנתון 93-95 .

למי יש חוות דעת לגבי הרכבים הללו לגבי אמינות בעיות מיוחדות וכ"ו כמעט ברור לי שהפאסאט יותר נוחה

אבל מישהו יודע משהו לגבי המזגן של הפאסאט זה חשוב לי,מעבר לכך לגבי הוצאות אחזקה מחיר טיפולים וחלקים של שני הרכבים.

תודה ,עמית.

פורסם

הפולקסוואגן לא יותר נוחה למעשה הפוך. הדגם הנ"ל די נוקשה לעומת זאת, הלגאסי הרבה יותר רכה ונוחה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ה1600 סוחב פחות טוב.. וגם לוקח יותר דלק מה1800

מנוע קטן לרכב כבד ובפרט סטיישן. זו הסיבה..

אבל זה עד כדי כך גרוע כמו שמספרים. והרכב די נח לדעתי.

עדיף שתמצא 1800 או 2000

קרבורטור נקי ומכוון היטב יכול בהחלט לעזור בסחיבה ובצריכת הדלק של הלגאסי...

פורסם

בשנתונים האלו לגאסי בלי שום שאלות בכלל

בקשר ל1600 - חלקם עם קרבורטור ובכלל לא מבין המנועים המומלצים ללגאסי

1800\2000 לדעתי (מבחינתי) 1600 לא אופציה

פורסם

מצטרף להמלצות לא לקנות לגאסי 1600

המנוע הזה פשוט חלש על הבודי והרכב פשוט לא מגיב טוב.

סה"כ הלגאסי מאוד מרוווחת ונוחה ,חשוב רק למצוא רכב שטופל כיאות ולא הוזנח.

לגבי פאסאט לא יודע לומר לך, אבל בשנתונים הנ"ל אני הייתי הולך על יפנית.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

רגע רגע בואו נעשה פה סדר :

אנחנו מדברים על 200 סמ"ק יותר בין ה 1600 ל 1800 המרכב של הסטיישן כבד אולי ב 150 קילו יותר מה כבר ההבדל בין "עגלה" 1600 לרכב "אחלה" 1800 זה כל כך משמעותי? לא ניראה לי.

פורסם

זה לא 200 סמק

זה מנוע אחר

מנוע עם הזרקה, מנוע הרבה יותר מודרני שעושה את העבודה טוב יותר, עושה רושם כאילו באת כדי שאנשים יגידו לך "כן כן ה1600 מדהימה תלך רק עליה" כי ככה מסתדר לך כלכלית או מסיבה אחרת.....אז מצטער להודיע לך כנראה אנשים עם ניסיון! פה במכוניות האלו לא חושבים כמוך ומכירים "קצת" את המנוע הזה כדי להגיד שעל הלגאסי הוא לא מתאים....

*זה כסף שלך חיים שלך רכב שלך תעשה כרצונך זה פורום יעוץ לא פורום כפייה......

"200 סמ"ק" ....אין להם משמעות בכלל, יש מנועים של 1600 שמוציאים 170 כ"ס ומנועים של 1600 שמוציאים 75 (כמו מנוע ה1600 קרבורטור של סוברו שהיה בDLים)......

סמ"ק זה לא הכל, יש גם חשיבות רבה למבנה המנוע מחלות הילדות שלו ועוד ועוד,......מניסיוני ה1600 פשוט לא עושה את העבודה ה1800 לא רע, ה2000 תענוג !.....

ושורה תחתונה חוזרים לסעיף עם הכוכבים !

פורסם

אני מכיר לגאסי למכירה,תפנה אלי בה"פ או פה בנושא הזה

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...