Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היו אנשים רעבים ביותר :wink:

גברים בשחור 8)

ואחת שכבר נמאס לה והעדיפה ללכת לישון.

ל'

באיזה פוזה מלחיצה צילמת אותי(הבחור באמצע), חבל על הזמן, מינימום מחסל 8)

היה אחלה מפגש, למדתי המון, תודה רבה לאלי ליחיאל לעופר ולניר על העצות שהיו חוסכות לי המון כסף וכאבי ראש.

במפגש המערכת נמכרה לזוכה המאושר במחיר מבדח, ועכשיו יש ברשותי מספיק כסף לשדרוג, מקווה שעד המפגש הבא יהיה לי כבר מה להשמיע לכם

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי איך שמפגשי מרכז נראים - אני שם בפעם הבאה !

נראה מצויין , חבל שעבדתי .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
^^^ הדלקתם אותו עם הבירה, אחרת הוא לא היה מתקרב :lol:

צודק , בתור אחד שלא שותה אלכוהול בכלל הבירה עשתה לי את זה .. מודה . :-P

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

רואים שהיה טוב, והרבה אוכל!!

רק חבל שאין הרבה תמונות, לדעתי אתם צריכים למצוא צלם שיצלם את האירועים.

כל אירוע, של מערכות או בכלל של רכבים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
צודק , בתור אחד שלא שותה אלכוהול בכלל הבירה עשתה לי את זה .. מודה . :-P

תומר, יא נקניק! אמרתי לך יהיה כיף בטירוף!! אבל אני מבין שעד שלא תראה 60 ליטר בירה, לא תשתכנע! :wink:

היה מפגש ממש כיפי! אני נהנה לבוא גם לצפון וגם למרכז (הפעם הגעתי למרכז מירושלים בכלל).

סוף סוף יצא לי לשמוע את האח התאום של הפירלס - הג'נסיס אודיופיל: אני חייב לציין שהסאב פשוט זהה אחת לאחת לפירלס! פשוט מדהים!

bassboost (סורי, שכחתי את השם) - אתה גאון!! להביא בירה קרה לכולם לעל האש - זה פשוט ראוי לפרס נובל! :lol: (אני רק מקווה שכולם הגיעו הביתה בשלום! )

תודה רבה לליטל על ארגון השולחן ולקיחת האחריות על המנגל!

ואיתמר... נו באמת!!! שוב פעם לא היה מספיק חומוס!!!! (סורי, הייתי חייב :twisted:).

יאללה - להוציא לפועל את הטיול! יהיה מגניב להיפגש עם כולם במקום לא שגרתי!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אתם מודעים לחיבור שאתם עושים פה? בירה + נהיגה... אני מקווה לטובתכם ולטובת כל נהגי ישראל בימים של מפגשים מן הסוג הזה שלא תצטערו על "החידוש" הזה במפגשי המרכז.

וכול מי שמתכנן תגובת נגד כגון: "כולה כוס/ חצי כוס בירה...זה לא רציני..." כבר ראינו גיבורים ממכם.

כבוד על המפגש הגדול, רואים שנהניתם!

בהצלחה בהמשך!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בקשר לבירה במפגש, אז נכון שנהיגה ברכב ובירה לא הולכים ביחד (מה לעשות אלו החיים),

אבל אני מקווה שאנשים די שמרו על עצמם ולא השתוללו בשתייה הגונה וטוב שכך,

אני שגר אפילו די רחוק בצפון לא שזה ממש משנה שתיתי כוס אחת בשביל האוירה השמחה שהייתה במפגש

וחוץ מזה אם מישהו שותה ונשאר במפגש עוד שעתיים בערך אני מאמין שזה בסדר ומצד שני רוצה להאמין שאף אחד לא בא לשתות כדי לתפוס ראש.

מה שבטוח אף אחד לא שתה על בטן ריקה והפורום לא צועד על קיבתו.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

תאכלס מסכים איתך. אבל נותנים לך בירה בחינם, מה לא תיקח?? :)

אני אישית שתיתי כחצי כוס בתחילת המפגש ומאז חייתי על ספרייט. (ועזבתי ב19 בערב, ככה שלא נראה לי שאפילו אדים של אלכוהול נשארו שם).

חוצמזה - כל אחד אחראי על עצמו, אף אחד לא הכריח אף אחד לשתות.

בברכה!

יונתן.

פורסם
תאכלס מסכים איתך. אבל נותנים לך בירה בחינם, מה לא תיקח?? :)

סבבה, במפגש צפון הבא - קוקאין עליי!! שיתחילו חברים אחרים לכתוב מי מביא מזרקים וגומיות קשירה (שלא נתבאס ונצטרך לקרוע איזה בגד בשביל להוציא ווריד)

נו באמת...איזו מין תגובה זו? אף אחד ממכם!! אבל אף אחד ממכם, בתוך תוכו, לא היה רוצה שנהג ששתה "כולה כוס/ חצי כוס בירה" בשביל האווירה הטובה, ובלה בלה בלה - ינהג לידו/אחותו/אחיו הצעיר/הוריו/חברתו וכו'. אולי אתה ואתה ואתה וגם אתה יודעים לשלוט על עצמם (למרות שהאלכוהול, כשהוא נכנס למחזור הדם, לא שואל אותך מה לעשות)- אבל מספיק אחד שקצת מתלהב מזה ש: "נותנים לך בירה חינם, לא תיקח?!" בשביל להפוך את המפגש הנפלא הזה לאסון לפורום כולו!!

אז שוב, אני לא מתכוון להרוס את השירשור של המפגש היפה הזה, או להתחיל פה וויכוח - באמת, אין פה שום מקום לוויכוח וחבל על ההשקעה שלכם בתגובות של הצתדקות לחידוש הזה שלכם- אבל במפגש שכולו סביב רכבים ונהגים - נהיגה ואלכוהול לא הולכים ביחד!! נקודה!!

יכול להיות שאני יותר מדי פרנואיד, אבל רוב רובם המכריע במפגשים הללו הם אנשים צעירים, סביב גילאי ה- 19-25, ולא רק זה, אלא טווח הגילאים שגולשים וקוראים את הדפים בפורום הזה אפילו יותר נמוך...

אז מה? לאף אחד כאן לא נמאס כבר מתרבות הנהיגה והשתייה של הנהג הישראלי (ולרוב - הצעיר)? נקודה למחשבה - לפרק את המשוואה הזו של אלכוהול ונהיגה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מבלי להתייחס לאיך שמשפיעה כמות אלכוהול כזאת או אחרת על כל אחד, ומתוך הנחה שמדובר באנשים בוגרים שמכירים את עצמם והם אחראיים:

הערה לגבי שתיית הבירה, כמי שסיים קורס נהיגה נכונה/מונעת/תפסו אותי על מהירות או איך שקוראים לזה בשבוע שעבר; על פי חוק מותר לשתות בערך כוס אחת של בירה לבן אדם שמשקלו עד 70 ק"ג. שימו לב שגברת ל' לגמה כוס חד פעמית קטנה אחת :)

תנהגו בזהירות, אריק.

בשיפוצים

פורסם

טוב חברים באו נעזוב את עניין הבירות בצד זה הורס את השרשור

יחיאל באמת בושה לתת לליטל ככה למנגל לחבורה של בנים

נו מה זה כל התמונות איפה כל האנשים עם המצלמות?

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

אני לא מבין למה זה בושה?

עשתה אחלה בשרים, אנשים אכלו ונהנו וגם היא נהנתה - רק כבוד!

משהו קטן בקשר לבירה - לקחתי בחשבון שאני גם נוהג - שתיתי כוס קטנה וגם זה היה קצף ודאגתי להשאר שם ארבע שעות טובות וגם לשטוף את עצמי בעוד שתיה (לא חריפה) ונכון - מאזדה צודק ולא משנה מה נאמר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמחתי לפגוש אנשים שעוזרים לי המון בכל השאלות והדילמות ב"מחלה" הבריאה,אנשים שלא הכרתי קודם,

קבוצה של מפרגנים שטובת האודיו לפני הכל. (סליחה-במפגש הזה הקבב הקדים)

התפריט האודיופילי והקולינרי היו במיטבם-כל הכבוד !

הקפה+הל של יחיאל - 10 ,הבירה - 10 ,הסיאט של זמיר -- דוז-פואה..

ממתין למפגש הבא לשמוע את ה"רכישות" של דימה ,הפנטזיות של אליקו ועוד כמה חברי פורום שנעדרו.

רוטמן אריק .

• תוכן חדש...