Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3403278,00.html

נשמע מעניין מאד לדעתי.

הבעיה שהממשלה צריכה להיות מעורבת בזה וכל מה שהממשלה מעורבת בו לוקח זמן, הרבה זמן!

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מילא המיסים יורידו ת'חשק עוד בשלב הבירוקרטיה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הבעיה שהממשלה צריכה להיות מעורבת בזה וכל מה שהממשלה מעורבת בו לוקח זמן, הרבה זמן!

לא ממש נכון.

קראתי לא מזמן בעיתון שפרס ואולמרט מזרזים תהליכים לחתימת חוזה עם רנו בשביל להקים פס יצור בישראל.

עריכה: הנה הכתבה.

http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/582/467.html

פורסם

על איזה מיסים אתם מדברים?

הוא לא מתכוון למכור את הרכב בארץ, אלה לייצר אותו בארץ ולשלוח לחו"ל..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
על איזה מיסים אתם מדברים?

הוא לא מתכוון למכור את הרכב בארץ, אלה לייצר אותו בארץ ולשלוח לחו"ל..

תדחיק, תדחיק...למה להרוס לנו את האשליה?! :roll:

פורסם

בעיני הממשלה צריכה לעודד ,ותעודד את העניין. המפעל יביא כ1000 מקומות עבודה חדשים.

אני מאמין שאם ויהיה והמפעל יקום התהליך יקח לפחות כ5 שנים. עד אז... אלוהים גדול.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אתם יודעים מה מטריף אותי? ה-1 באפריל כבר מזמן עבר, ואנשים עדיין חושבים שהבדיחה עם ייצור המכוניות בארץ זה מצחיק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בעיני הממשלה צריכה לעודד ,ותעודד את העניין. המפעל יביא כ1000 מקומות עבודה חדשים.

אני מאמין שאם ויהיה והמפעל יקום התהליך יקח לפחות כ5 שנים. עד אז... אלוהים גדול.

לפי מה שנאמר בכתבה:

"גורמים מדיניים אישרו אתמול כי הממשלה נמצאת בשלב מתקדם של משא ומתן מול חברת הרכב הצרפתית. המפעל החדש יעסיק למעלה מ-50 אלף עובדים מישראל, ירדן והרשות הפלשתינית"

מפעל כזה במבט לעתיד הרחוק יכל לפתור הרבה בעיות של אבטלה בארצנו ולאפשר מקומות עבודה לרבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל איך הגעת ל50K עובדים?

רשום שם שאם זה יילך, יועסקו כ250 עובדים בלבד.

50K עובדים זה מספר לא הגיוני בעליל (בייחוד למפעל שמבוסס על אוטומציה)

וגם אם היה רשום בכתבה מעבר ל250 עובדים שיועסקו כ50K עובדים, כל הכבוד לקשקשנים ההוזים שחשבו על המספר הזה, שכל קשר בינו לבין המציאות אינו קיים. (לא את כמובן, מי שכתב את זה)

פורסם

אם ייצרו רכב של רנו בארץ, לנו ולמדינה מה יצא מזה?

כסף? או מה?

ומה הקשר מיסים? זה שאני אקנה רכב ישראלי פה בארץ אני אצטרך לשלם מיסים?

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...