Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא שאני מכין את הרכב לפחחות, יש לי רכב לפירוק שממנו תכננתי לקחת מכסה מנוע בשביל המתוקה שלי (בלי להסתבך עם הסרת הכונסים) + הדלתות (מבפנים הדלתות של הרכב שלי במקום שבו מחברים את מנגנון החלונות הידני נחתכו לטובת מקום לרמקולים ע''י בעלים כלשהו...).

הוזהרתי שהברגים רגישים, גם גיליתי שיש שם ראש של מפתח כוכב שבור באחד הברגים, כמו כן נתקעתי עם 2 ברגים תקועים בכל צד (2 מתוך 6) של הרכב, פשוט הראשים של הברגים הרוסים והמפתח לא תופס! המון המון עצבים ומכות אבל זה לא עוזר לי לשחרר אותם.

למישהו יש עצות איך אני מוציא את הדלתות? לקדוח את הברגים? (וכן רק לאלפא זה יכול לקרות... :x)

כמו כן כל עוד לא הסרתי את הדלתות מהאדומה אני לא מנסה להוריד בשלי, זה עוד יותר מפחיד.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תמונות יוכלו מאד לעזור: אם תבצע חיפוש, תגלה שיש הרבה דרכים לחלץ את הנבלות האלה. מאד תלוי במצב הספציפי. יהיה מצוין אם תעלה תמונת תקריב באיכות טובה.

פורסם

לגבי תמונות תקריב אני אבדוק אם יצא לי לצלם היום... בכל מקרה זה ברגי כוכב, 3 בציר העליון ו 3 בציר התחתון, ברגי כוכב בגודל 5.

המפתח שיש, לקחתי ממכונאי (ראש לראצ'ט) ונדהמתי שהדבר הזה לא יכול לההרס (שלא כמו המפתחות הזולים) זה פשוט גוש פלדה. הברגים ברכב מאוד מאוד עדינים וגם הגישה אליהם לא הכי נוחה למרות שניתן למצוא תנוחה טובה לכל בורג...

הרעיון הכי פשוט זה כמובן לקדוח.

כמו כן אני מרכיב את הדלתות הישנות שלי על הרכב האדום בגלל שאין לי מקום מיותר לשים אותם וגם כי אני לא מעוניין לשים רכב בלי דלתות בחניה (אבל לא אכפץ לי ששם זה יחזיק מצידי על בורג אחד).

מברגה דיי פשוטה (מקדחה) נטענת נראה לך תתמודד עם העבודה?

תודה לכם!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אין חור באמצע ככה ש... :(

בקרוב נראה לי אקפוץ עם חבר מכונאי לנסות לעשות עם זה משהו לפני שאחליט סופית לקדוח אותו...

אני גם אצלם בדרך...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אוקיי אני חוזר לאחר עוד סיבוב עם הברגים.

הרכב האדום: אין התקדמות והרעיון האחרון שלי הלך ל*****, נשאר רק להשיג מקדחה ולקוות שהרכב ישרוד את זה :twisted:.

הרכב שלי: כל הברגים נפתחו פתיחה ראשונית מלבד בורג אחד, פה אני לא מעוניין במקדחה, יש רעיונות?

לצלם הצלחתי אך תוכנת ההעברה למחשב עושה בעיות :(

הברגים הם אלן 5, ואני מזכיר שבבורג אחד ברכב האדום תקוע ראש של מפתח שנשבר :(

אין לי מושג מה לעשות כבר, רק מקדחה?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם הראש כוכב נטחן והבורג לא מסתובב בכלל יהיה לך קשה לתפוס עם ג'בקה.

אתה יכול לנסות לכופף עם דורן או איזמל קטן את הפח בקורה סביב הבורג ואז לנסות שיהיה לך יותר מקום ותתפוס עם ג'בקה (פלאייר פטנט).

אם אתה עדין ו/או יש לך מישהו שיודע לרתך טוב אולי תצליח לרתך איזה מוט מרובע קצר לראש הבורג ואז אותו לסובב עם פלאייר.

או שפשוט תקדח את הברגים וזהו....

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אלי מה נשמע?

מהרכב האדום לא אכפת לי אם זה לכופף לנסר או...

מהרכב שלי שתקוע עם בורג אחד ממש אכפת לי, היום אולי יבדק נושא הריתוך או הקידוח...

בכל מקרה אני תמיד חושב, אך כל זה לא היה קורה אם האידיוט שחתך את הדלתות בשביל לשים רמקולים לא היה עושה את זה או לפחות לא היה מתקין ח''ח בצורה רשלנית כ''כ :(

מקווה לעדכן עוד היום (מקווה שמי שאמור לעזור לי יוכל לעשות את זה היום)

מבאס לגמרי כל הקטע! זה בעיקר מה שמעקב אותי לקראת הפחחות וצבע...

כמו כן אני מביא את הרכב לפחחות וצבע ללא דלתות מורכבות שיהיה נוח לעבוד על הרקבונות בצירים (כי מה שאני לא רוצה זה שהרקבון יכוסה בחומר), הדלתות יורכבו לאחר מכן.

הריתוך במקום הזה יהיה מאוד קשה כי הציר של הדלת ניתן לומר מסתיר את הבורג, הרי זה בא כ 3 ברגים בצורת משולש, אחד משמאל לציר, אחד מעל ואחד מתחת, מה שתקוע זה הבורג שמעל לציר (בציר העליון).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...