Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר התיעצות בפורום נשלחתי למוסך שאיבחן כי ברכב שבבעלותי, פרטים:

אקסנט שנת 2000 ידנית עשתה 124א' ק"מ.

הלכו הסינכרונים, ועוד איזה משהו באותו איזור אבל הכי חשוב הקלאץ' בסדר (לא יודע כמה זה מעודד).

אז האופציות ברורות לכולם וכמו שהמוסכניק הציג:

להתחיל להחליף את הענינים שם עולה כמו לקנות גיר משומש.

המחיר שקיבלתי הוא בערך 2500 ש"ח.

אז ככה:

1.האם המחיר סביר?

2. אני האמת מעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות גיר חדש. כמה לדעתכם זה צריך לעלות כולל התקנה?

3.מישהו מומלץ לבצע את העבודה?-מכירים?

4. יש לי אפשרות להשיג את הגיר במחיר זול יותר אבל המוסך שאליו הופנתי טען ש"לא מרכיבים חלקים של לקוחות" הסביר והסכמתי איתו שהרווח מגיע גם מהחלפים, מכירים משיהו שיעשה הרכבה של חלק שאני מביא?

המון תודה והשמך שבוע טוב.

פורסם

מהיכן אתה בארץ?.

קח בחשבון שבמקרה ומוסך רק יבצע החלפת חלקים שאתה מביא, אז אם החלק פגום עליך לשלם שוב עבור עבודת החלפה כי המוסך אינו אחראי לטיב החלק שלא הוא סיפק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מהיכן אתה בארץ?.

קח בחשבון שבמקרה ומוסך רק יבצע החלפת חלקים שאתה מביא, אז אם החלק פגום עליך לשלם שוב עבור עבודת החלפה כי המוסך אינו אחראי לטיב החלק שלא הוא סיפק.

בברכה - רפי לין :-)

ראשון לציון

×
×
  • תוכן חדש...