Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויו T1R מיובאים במידה 195\55 R15 ויחסית לתמורה לשקל עדיפים משמעותית על כל צמיג אחר לדעתי.

מנסיון של חבר עם HGT שהיה על רביעית קומהו אקסטה (או משהו כזה) מעבר לטויו היה משמעותי מאוד מבחינת אחיזה והיתנהגות כביש.

ההצעה של רוי באמת אמורה לספק אותך מעל ומעבר, תישקול אותה בכובד ראש.

פורסם

כמו שכבר אמרו לך, צמיגים הם השיפור הראשון והחשוב ביותר, קח מישלן או D3-F1 או דנלופ ספורטמקס (המחליף של ה SP9000) או כל צמיג אחר מהעשיריה הפותחת בדירוג TIRACK

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=MP

מתלים, אני הייתי הולך על סט שאינו קוילאובר, אלא שילוב קפיץ בולם מחברה מעולה (קוני-אייבך, KW, בילשטיין) ומחפש בפורומים בחו"ל מה עובד טוב עם הHGT, הנמכה קלה לא יותר מ 20-30 מ"מ, לגבי STRUT עליון, אני לא בטוח באם הוא לא מייצר תת היגוי נוסף ובעייתי בכזה רכב, הבנתי שיש STRUT תחתון לHGT שעושה פלאים, היה בזמנו דיון של בחור מהצפון שעשה עבודת כיול טובה לHGT, חפש כי יש שם די הרבה חומר, מומלץ גם להתייעץ איתו, ושוב, לנבור בפורומים בחו"ל.

מנוע, לדעתי במנוע שאינו טורבו, חבל על הכסף, אלא אם, כמו שאמרו לך, מערכת הפליטה דורשת שיפוץ\החלפה ואז ניתן להתקין מערכת אפטרמרקט טובה, רק אל תצפה לניסים.

my 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור, הלוואי והוא ימצא F1 D3 או SP9000 במידות שלו - בארץ.

אני הייתי מחפש S.Drive (ל-Sronis יש כאלה, תבקש ממנו את חוות דעתו).

לגבי השאר - מסכים עם ליאור ועם רועי.

הייתי ממליץ לך להתייעץ עם ידידנו "Fifthgear", יש לו ניסיון רב בשיפור ה-HGT :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

במקרה הגרוע מזמינים לבד מחו"ל

אחרי משלוח מכס ומע"מ יוצא כמו בארץ

חבר שלי הביא קומהו ECSTA MX עם חישוקים מאד קלים בפחות מחמישיה כולל הכל

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מאיפה אני יכול לייבא, או איפה יש בארץ? אני לא מוצא. ואת הסטראטים (שניהם) ובילשטיין+אייבך קניתי היום :-o

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

תתחדש.

לדעתי, ה-S.Drive יספיקו לך.

לך על זה - ממילא הם יצטרכו החלפה מתי שהוא בעתיד :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...