Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"Faenza was operating a Lamborghini Diablo at the time"

האיש בסופו של דבר האשים את הנווט שלו והמכונאי שישבו מאחורה ותיפעלו את שאר המכשירים הדרושים להסיע את הרכב הזה...

לטענתו הם אמרו שבמהירות 180 MPH המכונית אמורה לחזור בזמן אבל עקב לחיצה לא נכונה על הכפתור והורדת הידית ע"י המכונאי בזמן הלא נכון גרם למכונית לא לנסוע אחורה בזמן....

לאחר הפיטורים של הנווט והמכונאי האיש הודיע שהוא מחפש עכשיו 6 אתיופים לשבת מתחת למנוע, קוף אחד שיעביר הילוכים, וכבשה שתעמוד מאחורה ותכוון את "המכונה האדירה הזאתי". הוא עוד הוסיף שהוא מתכנן להוסיף בקרת מנוע מיוחדת כדי שלא יצטרך להפעיל כל כך הרבה מערכות....

נ.ב אחרי שהרוה שניה שלישית הנושא מאוס כבר אז אין צרוך לקרוא הכל....

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
182מייל במלבורגיני דיאבלו.... איטי , איטי מידי...

חבל , פקקי התנועה "הכריעו " אותו.

:p

עדיף ככה מאשר שהאלכוהול "יכריע" אותו.

אם תקראו את הכתבה תבינו שהוא נהג שיכור במהירות 300 קמ"ש - אני בהחלט לא מבין למה מפרגנים לו פה. (חלק מהתגובות בצחוק, אבל נראה לי שלא כולן)

ובלי שום קשר הוא ממש טיפש... במקרה של תאונה חברת הביטוח היתה בכיף מתנערת מפיצוי בגלל האלכוהול... וזה אוטו שעולה חתיכת סכום!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם תקראו את הכתבה תבינו שהוא נהג שיכור במהירות 300 קמ"ש - אני בהחלט לא מבין למה מפרגנים לו פה. (חלק מהתגובות בצחוק, אבל נראה לי שלא כולן)

ובלי שום קשר הוא ממש טיפש... במקרה של תאונה חברת הביטוח היתה בכיף מתנערת מפיצוי בגלל האלכוהול... וזה אוטו שעולה חתיכת סכום!

LOL!

אני חושב שלא היה כלכך איכפת לו מפיצויים על המכונית מחברת הביטוח אחרי תאונה ב- 290קמ"ש...

Finger's gonna kill me.

פורסם

LOL!

אני חושב שלא היה כלכך איכפת לו מפיצויים על המכונית מחברת הביטוח אחרי תאונה ב- 290קמ"ש...

טוב זה ברור... הכוונה היתה אם הוא יעשה תאונה במהירות הגיונית (כדי להגיע ל290 צריך לעבור קודם ב30, 50, 80, 100, 150 וכו')

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...