Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד הדלק לא עובד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש פגו

ולא מיזמן היתקלקל לו המחוג של מד הדלק

הוא נימצא בתחתית כיאלו הרכב לא מותנע...

מה לעשות?

פורסם

במוסך יכולים לבדוק את זה..

או שאם הוא מבין גדול שיבדוק לבד ויראה מה הבעיה..

פורסם

גש למכון ספידומטרים שם מתמחים בבעיות מעין אלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תרים את המושב ה אחורי , בצד שמאל יש 2 עיגולים סגורים בגומי שחור עם וואקום , אצלי ב GTI זה הימני יותר , והוא קטן יותר, זה המצוף, השני הוא המשאבת דלק,

סתכל שם אם לא נותק החיבור והאם הכל תקין, אם כן , כנראה צריך להחליף מצוף..

פורסם
גש למכון ספידומטרים שם מתמחים בבעיות מעין אלו.

הפתרון המושלם, אלא אם כן אתה מבין בספידומטרים! :shock:

רנו מגאן קופה 1600 16V

FORD FIESTA SI 16V

פורסם
תרים את המושב ה אחורי , בצד שמאל יש 2 עיגולים סגורים בגומי שחור עם וואקום , אצלי ב GTI זה הימני יותר , והוא קטן יותר, זה המצוף, השני הוא המשאבת דלק,

סתכל שם אם לא נותק החיבור והאם הכל תקין, אם כן , כנראה צריך להחליף מצוף..

אורן צודק ... בהנחה ומודבר ב GTI (אני לא יודע איך זה באחרות ... ) תרים את המושה האחורי השמאלי (מאחורי הנוסע) ויתגלו לך שני פקקים שחורים , תרים את הימני , זה שקרוב לצד של הנהג , נתק בזהירות את החוטים ושלוף את כל העסק החוצה , תנסה לברר כיצד הוא מתפקד ותנסה לשחרר חלקים נעים שנתפסו או לנקות מגעים אלק' .

תנסה בעזרת ספריי לניקוי מגעים לנקות את החיבור החיצוני .

לפי מה שאתה מתאר הבעיה היא כנראה במצוף הדלק .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

לפני שמתחילים לפתוח את הפקקים של מיכל הדלק מומלץ לנתק את החיבור השלילי למצבר (-) כדי למנוע כל אפשרות של ניצוץ חשמלי באיזור.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הציעו לי לוח שעונים של 205 GTI

השאלה אם זה יתאים לפגו205 שנת 93 קרברטור

אם הכל יעבוד?

מד טורים

מד דלק

וכל השאר...?

• תוכן חדש...