Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקבל דלק 99 במחיר של 95 (כמובן שזה תלוי בפורצדורה קטנה לפני) אז השאלה האם כדאי לעבור לתדלק ב-99? אני אראה הבדל בביצועים (אפילו קטן) האם יהיה שיפור בצריכת הדלק? זה יהיה בריא יותר למנוע?

הרכב הוא 306 S16

פורסם
יש לי אפשרות לקבל דלק 99 במחיר של 95 (כמובן שזה תלוי בפורצדורה קטנה לפני) אז השאלה האם כדי לעבור לתדלק ב-99 ? אני יראה הבדל בביצועים (אפילו קטן) האם יהיה שיפור בצירכת הדלק? זה יהיה בריא יותר למנוע?

הרכב הוא 306 S16

לא יודע אם זה בריא, או לא. אבל מ שאני יודע זה שהמספר של הדלק, זה הכמות של האוקטן, שזה רמת הנפיצות של הדלק. אם המנוע שלך בנוי ל 95 אז תמשיך ב-95. אל תשנה כי אני חושב שזה יכול לגרום נזק למנוע.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

שום נזק לא יהיה

ליביו (Liviur) בעל הS16 בצבע בורדו טוען ש99/98 עדיף מנסיון

אני עם מנוע זהה עוד לא ניסיתי 98, כרגע עם 95

פורסם
שום נזק לא יהיה

ליביו (Liviur) בעל הS16 בצבע בורדו טוען ש99/98 עדיף מנסיון

אני עם מנוע זהה עוד לא ניסיתי 98, כרגע עם 95

אני בדקתי את העניין, ונראה כי טעיתי. אוקטן גבוה יותר, רק ישפר את הביצועים של המנוע, ויחד עם תוסף 44K, זה ימיס את הפיח מהמנוע לגמרי, כך שהביצועים יעלו בהתאם. אבל, יש לכוון את ההצתה כמה מעלות יותר.

מצטער על הטעות הקודמת...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

מחזק !

כל התגובות הם : אם אני לא טועה, תקנו אותי אם אני טועה , אני לא בטוח, וכאלו..

מיותר

בעצם יותר ממיותר, זה סתם מטעה אנשים , וזה עוד בפורום טכני, תשובות לא מדוייקות יכולות לגרום נזק לאנשים כי לרוב מי ששואל מסתמך על מי שעונה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שלום

ניתן להגדיל את האוקטן מבלי לשנות כוון הצתה

הדבר אפילו מומלץ במידה וראש המנוע מלא פיח ( פיח גורם לדטונציות PRE IGNITION)

לאמור, בהחלט לא מזיק ולפעמים מועיל

לך על זה

פורסם
מחזק !

כל התגובות הם : אם אני לא טועה, תקנו אותי אם אני טועה , אני לא בטוח, וכאלו..

מיותר

בעצם יותר ממיותר, זה סתם מטעה אנשים , וזה עוד בפורום טכני, תשובות לא מדוייקות יכולות לגרום נזק לאנשים כי לרוב מי ששואל מסתמך על מי שעונה

אני מבקש שתתקנו אותי - מסיבה אחת - אני רוצה ללמוד כמה שיותר! ואם אני עונה תשובות, אינ עונה על סמך מה שאני יודע, ואם אני לא יודע אז אני מנחש! זו זכותי! אין אף אחד שלא טועה!

ואתם רואים אם אני טועה, או חושב שאני טועה, אני כותב אתזה ולא מתיימר לדעת הכל.

אז אני מקבל את ההערות שלכם כביקורת בונה, ואני אבדוק כל דבר לפני שאני עונה. מקובל?

אני אבדוק עם מקורות, אני אבדוק בכל מקום שאני אמצא(בלי נדר). מקובל?

אבל יש דברים שאני כן מבין בהם, ואני עונה עליהם.

את התשובה השניה בקשר לאוקטן אני בדקתי בהיסטוירה של כל מני אתרים ופורומים, ומצאתי את התשובה. לכן כתבתי אותה.

ואם תשימו לב לאחרונה, אני מבקש שיתקנו אותי. כי יש לי ידע שלימדו אותי, ואם לימדו אותי לא נכון, אז זו חויה מתקנת.

פורסם
ואם אני עונה תשובות, אינ עונה על סמך מה שאני יודע, ואם אני לא יודע אז אני מנחש! זו זכותי! אין אף אחד שלא טועה!

כן מנחש ומטעה אנשים.

תקרא בפורום ותהנה אבל אם אתה לא באמת יודע אל תענה.

ממליץ למנהלים לשים את המשפט המודגש מעל התמונה שלך איפה שכתוב "חדש בפורום" 8)

פורסם

מר מוסך הנכבד.

תגובות של ניחושים - במיוחד בפורום הטכני אבל גם בכלל - לא תורמות בכלום.

אם אתה רוצה ללמוד, בשביל זה יש את מנוע החיפוש הלא רע של הפורום - תשתמש בו ותשכיל.

עד שאתה מסיים לקרוא את כל המידע בפורום (ואולי גם בחוץ, העולם מלא בתובנות חדשות),

אני מייעץ לך ברגישות אך בנחישות - להימנע מלהשיב על נושאים שאינך בקיא בהם.

שרשור זה ננעל משום שחיפוש - ולא ארוך במיוחד - היה עונה על כל השאלות שנשאלו בו.

אם פותח השרשור רוצה לדעת דבר מה נוסף, אתה מוזמן להקפיץ אחד מהשרשורים הישנים בנושא.

רועי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...