Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 3- כביש הדמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה הרעיון סתם לעצבן, בין אם זה ע"י אצבע משולשת ובין אם זה בהובלת טור ארוך של נהגים כעוסים.

לא יותר פשוט לעצור לשניה על השוליים ולתת לכל השיירה לעקוף אותך? גם עשית את שאר הנהגים בסביבתך רגועים יותר, גם הורדת מעצמך לחץ מיותר וגם בא לציון גואל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ב-מ-ק-ר-ה בדיוק לפני שבוע הזדמן לי לנהוג בכביש הזה בקטע שבין לטרון לטל-שחר.

עצרתי פעמיים על השוליים - פעם בהלוך ופעם בחזור (הייתי צריך בכל פעם לבדוק משהו במפה).

השוליים היו מצויינים ורחבים. לא יודע על מה אתה מדבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא יודע בדיוק איפה זה טל שחר, אני נסעתי ממחלף לטרון/מוזיאון חיל השריון לכיוון כביש 40 ב"ש.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

דווקא יש היכן לעמוד,אך לא לכל האורך,בכל מקרה אל תילחץ סע בהתאם ליכולת שלך החיים יותר חשובים מהעוד 5-10 דק' עיכוב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

גילוי נאות: אני מאלו שמהבהבים ולפעמים אפילו צופרים כשלפני נהג איטי שלא מפנה את הדרך.

אל תתיחס לאף אחד. סע לפי החוק ואל תעשה דברים שאתה לא בטוח לגביהם על הכביש. מהבהבים לך? תסובב את המראה המרכזית. צופרים לך? שים רוק כבד בפול ווליום וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין כאן שום בעיה של אובדן רשיון, למרות מאמצי משטרת ישראל. יש את המהירות החוקית ויש את המהירות בפועל, ואף פעם אין ביניהם קשר.

אם אתה מעכב את התנועה, ומרגיש לא בטוח לסוע בקצב סביר, פשוט אל תעלה על הכביש הזה. לרדת לשוליים זו אחת העצות הגרועות שאפשר לתת לנהג חדש, או בכלל:

1. לא תמיד יש שוליים

2. לפעמים יש רק קצת שוליים, והרכב שמאחור מבין את הירידה לשוליים כאישור לעקוף בכל מחיר, ועוקף, אפילו אם התנאים פחות מאופטימליים, בלשון עדינה

3. אתה מסתכן באופציה שמישהו יכנס בך מאחור (הרי אתה איטי ביחס לתנועה)

4. במידה ומישהו עוקף אותך ויש מכשול על השוליים, או שהשוליים נסגרים, נדפקת

5. מה יקרה כשתרצה להאיץ בחזרה למהירות התנועה? גם זה לא תמיד פשוט

6. השוליים מלאים זבל, מסמרים, שארי צמיגים וכן הלאה. לא רעיון טוב לסוע עליהם אם אין הכרח

בקיצור, או שתסע במהירות התנועה, או שפשוט תסע דרך כביש אחר. שום פתרון אחר לא מניח את הדעת.

המהירות הקובעת היא מהירות התנועה, תמיד. יש שעות ביום בהן התנועה על כביש 1 מתנהלת על ממוצע של 130 ואתה לא רואה שעוצרים אף אחד שנוסע במהירות הזו. עוצרים את אלו שנוסעים 150.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתם שוב שוכחים שהוא נהג חדש. חשבתם לרגע שלנסוע ב80 על כביש זוועתי (ואני מדבר על הקטע שאחרי צומת נחשון לכיוון מערב) יכול להיות קשה בשבילו?

זה לא עניין של פחד, זה עניין של חוסר מיומנות, מיומנות שבאה עם הזמן.

אתם מתנפלים עליו כאילו הוא לא בסדר, הדבר היחיד שהוא צריך לעשות זה לרדת לשוליים (בתנאי שזה מתאפשר) בכל פעם שהוא צובר שיירה.

תזכרו, לא ייתכן מצב שבו הכביש יהיה פנוי וכולם יסעו במהירות שבאלכם לנסוע בה.

צריך להתאים את עצמך לתנאי הדרך, וגם נהג חדש\אישה בהריון מתקדם הם חלק מתנאי הדרך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה אתה מתעקש להוריד אותו לשוליים? זה פשוט מסוכן. הוא הרי אמר שהוא נסע לאט בגלל הפחד ממשטרה, לא בגלל תנאי הדרך.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

לעצור בשוליים זה דבר מסוכן, במיוחד כשאין מספיק שוליים (לא יודע איך זה בכביש הזה). חוצמזה, האם זה באמת יפתור את הבעיה? שיסע כמו כולם וזהו, אם אין לו בטחון - שלא יעלה על הכביש הזה. למה הפתרון הזה כלכך מקשה עליכם?

פורסם

רועי, זכותו של אזרח לשמור על החוק, זה במובן הפורמאלי.

מעבר לזה אני מסכים, שאם הוא לא מרגיש בטוח ויש לו אפשרות אחרת - שלא יסע משם.

אך אם כבר, שירד לשוליים בתנאי שזה מתאפשר, שים לב שכל פעם כתבתי את זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...