Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבקש את עזרתכם בזיהוי אגזוז שהותקן על פיאט פונטו HGT על ידי מה שנראה לפי המדבקות בחנות השיפורים שנסגרה FAST AUTO SPORT בפ"ת.

האגזוז הוא בעל קצה אובלי עם חריטה על הניקל בצד העליון של הכיתוב RACING.

לצערי אין לי תמונה... האם בכל זאת מישהו יוכל לזהות?

האם ניתן להשיג לאגזוז אישור תקינה למרות שהחנות נסגרה? אם כן - ממי?

תודה על העזרה.

פורסם

אני לא יודע באיזה חברה מדובר

אבל אם זה סופר ספרינט או כל חברה אחרת תפנה ליבואן אחרי שתהיה בטוח איזה חברה האגזוז

היבואן של סופר ספרינט זה המשתיק בחולון

ותסביר לו שזה נרכש והחנות נסגרה ואני מאמין שהוא יספק לך אישור

אם לו תלך לסדנאות שמוכרות את האגזוז ובתמורה לסכום מסוים הם בטח ישמחו לתת לך אישור

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
שלום לכולם,

אבקש את עזרתכם בזיהוי אגזוז שהותקן על פיאט פונטו HGT על ידי מה שנראה לפי המדבקות בחנות השיפורים שנסגרה FAST AUTO SPORT בפ"ת.

האגזוז הוא בעל קצה אובלי עם חריטה על הניקל בצד העליון של הכיתוב RACING.

לצערי אין לי תמונה... האם בכל זאת מישהו יוכל לזהות?

האם ניתן להשיג לאגזוז אישור תקינה למרות שהחנות נסגרה? אם כן - ממי?

תודה על העזרה.

נשמע משהו חאפרי.

בדרך כלל החברות הגדולות -(REMUS-SUPER SPRINT-SEBRING?)

לא מפספסות ותובעות את שמם על היציאה בכל דרך אפשרית לכן הנ"ל נישמע כמו משהו חאפרי.

למיטב ידיעתי לא תוכל לקבל אישור לנ"ל. :cry:

פורסם

אם אפשר בבקשה...

איפה אני יכול לקבל אישור לאגזוז sebring?

תודה :!::D

פורסם

עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה.. האם יש למישהו עוד השארות עם בסיס כלשהו?

אורן, על סמך מה נראה לך שמדובר בסופרספרינט חוץ מהעובדה שהוא מורכב על HGT?

האם על סמך ה"חריטה" הזאת ?

פורסם

עיינתי באתר וראיתי את האגזוז ששמת בתמונה, אגזוז כזה מותקן למשל אצל ג'וקר, אצלי מותקן אגזוז שדומה בצורתו לדווקא לדגם האובלי השני שיש לו תמונה שם מדגם 814505:

814505.jpg

אך שוב, זאת רק השארה מכיוון שלא ניתן לראות את החריטה על קצה האגזוז בתמונה הזאת..

פורסם

ובכן לאחר בדיקה מחדש זוהה שהאגזוז הוא מתוצרת חברת Powerful מדגם 852128.. מדובר באגזוז אוניברסלי שלא ממש מותאם לרכב שלי.

האם מישהו מכיר את האגזוז ויודיע מי היבואן שלו שיכול לספק אישור תקינה?

מניסיונות לאשר את האגזוז אצל "אמסטרדם" שהוא כנראה אחד היבואנים, נענתי בסירוב בתוקף.

האם מישהו מכיר מקום בו מוכרים את האגזוז הזה ללקוח ומרכיבים אותו כדי ששם אוכל לקבל את האישור המבוקש?

האם יש למישהו חוות דעת בקשר לאגזוז? טוב/רע? רועש/שקט? ביצועים?

פורסם

טעות יקירי, החברה הלא ידועה הזאת היא לפי מה שבדקתי עם שלל אתרים רוסיים מתורגמים בבאבל פיש היא בעצם החברת האם של אותו יצרן של "סברינג" הנקרא בעולם בשם:MARMITTE ZARA

המותג PoweFul מוקדש לליין היותר ספורטיבי של היצרן.

ליצרן/מותג הזה - PowerFul יש תקינה אירופאית וגם ישראלית.

כמו כן בנוסף על אגזוזים אוניברסליים הוא מיצר אגזוזים יעודיים להרבה מאד יצרני רכבים וגם לפונטו HGT, שזאת הסיבה ש"אמסטרדם" לא הסכים לשים את חותמתו על ההתקנה אצלי 0 מכיוון שמדובר בהתקנה של אגזוז אוניברסלי ולא יעודי לדגם הרכב.

פורסם
טעות יקירי, החברה הלא ידועה הזאת היא לפי מה שבדקתי עם שלל אתרים רוסיים מתורגמים בבאבל פיש היא בעצם החברת האם של אותו יצרן של "סברינג" הנקרא בעולם בשם:MARMITTE ZARA

המותג PoweFul מוקדש לליין היותר ספורטיבי של היצרן.

ליצרן/מותג הזה - PowerFul יש תקינה אירופאית וגם ישראלית.

כמו כן בנוסף על אגזוזים אוניברסליים הוא מיצר אגזוזים יעודיים להרבה מאד יצרני רכבים וגם לפונטו HGT, שזאת הסיבה ש"אמסטרדם" לא הסכים לשים את חותמתו על ההתקנה אצלי 0 מכיוון שמדובר בהתקנה של אגזוז אוניברסלי ולא יעודי לדגם הרכב.

מה הקשר יעודי לרכבך או לא?

אפילו אם מדובר באגזוז אוניברסלי שמתאים לאין ספור דגמים, היבואן חייב לתת לך אישור עליו .

ע"ע SEBRING OR REMUS

האישור ניתן פר אגזוז ולא פר התאמה לרכב זה או אחר, על אחת כמה שמדובר באגזוז אוניברסלי.

פורסם

בגלל זה ביקשתי את עזרת האנשים פה באגזוזן אחר שכן היבואן הספציפי הזה - "אמסטרדם" לא מוכן לתת לי אישור מסיבה שהוא כנראה לא רציני, או מגזים עם הרצינות שלו - לדבריו הוא אינו מוכן לקחת אחריות על דבר שהוא לא עשה כאשר מצד שני הוא גם לא יכול לעשות.. כי הוא יבואן ולא אגזוזן.

האם תוכלו לעזור במציאת מתקין כזה שיסכים לאשר את האגזוז?

• תוכן חדש...