Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאור התעניינות בקניה של רכב מבין השתיים המצויינים בכותרת התייעצתי עם כמה אנשים.

את האמת? זה רק בלבל אותי יותר.

הבהרה קטנה: אני לא מתכוון לקנות חדש מהיבואן אלא יד שניה.

עכשיו, חלק מהאנשים ששאלתי נדבקו לסטיגמה הישנה של יפני - אמין , צרפתי - תעשה איתה פתיחות מהבית למוסך, לא יותר.

קיבלתי עצות כאלו ואחרות שסותרות אחת את השניה במלוא מובן המילה.

חלק אמרו לי שהסיוויק יותר מהירה.. חלק אמרו הקליאו ספורט.

שאלתי הפשוטה: לפני שנכנס לחוות דעת, מי מהם יותר מהירה? מבחינת ביצועים תכל'ס, מי יותר טובה?

ועכשיו נגיע לעניין הדעות האישיות.. המלצות?

מצטער על החפירה המטרידה, אבל עם השרייד אני לא נשאר.

GS300.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שתיהן טובות. הקליאו נחשבת למכונית בעלת השלדה וההגה הטובים יותר, לזכות ההונדה מנוע היסטרי ושימושיות טובה יותר (בכל זאת, סיוויק מול קליאו). אישית, אני סולד מתנוחת הנהיגה בקליאו, ממש מעצבנת (הושוותה לרוב ל"נהג אוטובוס" - הגה אופקי, רגליים שלוחות למטה ולא קדימה).

בקליאו הגיר מעורפל ומעצבן, בהונדה נחשב לאחד הטובים אי פעם.

בקו ישר הן יהיו די קרובות, והנתונים היבשים מראים על יתרון להונדה. ההונדה תהיה נדירה יותר וכנראה גם יקרה יותר. אני מניח שהייתי לוקח את ההונדה, פשוט בגלל תנוחת הנהיגה של הקליאו, המנוע המיוחד, הגיר והמרחב העדיף, ולמרות שלקליאו הגה ושלדה עדיפים. אבל שתיהן מכוניות מצויינות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בקצרה,

הונדה.

בנוסף להיותה מהנה יותר, יפה יותר (וכאן בענייני המתבונן לא תופס) מהירה יותר וכו'. היא גם אמינה יותר :)

פורסם

כדי להקל עליך את הדילמה גם אני אמליץ על ההונדה (תיכף תבין למה).

עכשיו תחרוש את הפורומים, לוחות המודעות ואת העיתונים.

עוד חצי שנה, כשההונדה היחידה שמצאת פורסמה ונמכרה 20 שניות אחרי הפירסום ב 15K מעל המחירון, תתיאש ותקנה קליאו.

בהצלחה בחיפוש ותהנה מהקליאו :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הונדה זו תיהיה.

אני אהפוך חצי מדינה בחיפושים אם צריך. לא שאני בטוח שזה יעזור לי =\

על המנוע והזריזות של הסיוויק יצא לי לשמוע. על תנוחת הנהיגה הלא מזהירה בקליאו לא.

בכל אופן, יש טעם לחסוך טיפה, לקחת הלוואה ולקנות R חדשה? ראיתי שהדגמים החדשים של הסיוויק פשוט מדהימים מבחינה חיצונית.

תודה לכולם.

GS300.

פורסם

טיפה זה יחסי.

אך ההבדל בין טייפ R משומש לחדשה הוא עצום.

החדשה תעלה סביב ה-230K.

אם 150-160 אלף שח בשבילך זה טיפה, אז כן, שווה לחסוך טיפה.

פורסם

80-90 אלף?

אוקיי, טעות שלי. תתעלם מה"טיפה" בהודעה הקודמת שלי.

ייקח זמן, אולי אני אקח הלוואה.. חלום טיפה רחוק, למכור שרייד לא ייתן לי סכום גדול מידי.

שוב תודה.

GS300.

פורסם

בגירה צודק - הרבה יותר קשה יהיה למצוא את ההונדה. מעבר לכך, אני מסכים לגבי תנוחת הנהיגה בקליאו - אבל זה לא דבר שאי אפשר להתרגל אליו. בקשר לגיר - לי הוא לא מפריע כלל. בכל מקרה, שתי המכוניות מצוינות ולא תיפול עם אף אחת. הקליאו גם לא מבלה כ"כ הרבה במוסך כפי שנדמה לך, ואין לי מושג לגבי ההונדה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את הביקורת לגבי תנוחת הנהיגה בקליאו אני מכיר וגם מסכים.

את הביקורת על הגיר המעורפל אני שומע פעם ראשונה וממש לא מסכים איתה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אז זהו, לפני רגע ראיתי מישהו שרכש גולף GTI חדשה.

אלוהים, היא יפיפייה!

כנראה שאני אפתח קצת לעוד דגמים.

כל דבר בזמנו.. עכשיו? כסף. אוטו? אחר כך.

GS300.

פורסם

הונדה טייפ R זאת מכונה מדהימה.

קצת קשה אפילו להגיד טייפ R וקליאו באותו המשפט,אין פה מקום להשוואה לדעתי.

אבל,בחיים לא תמצא...ואם תמצא,תשלם 15 מעל המחירון לפחות,בערך 85 אלף שקל לשנת 2001.

אז,עדיף קליאו.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לא לא .. לא יד שניה.

אני לא יכול לדעת בוודאות אחר כך מה עבר על האוטו.. לא נוטה לסמוך על אנשים בקטעים האלה

במיוחד אנשים כמו שיש אצלנו במדינה למרבה הצער שחושבים שאם יש להם הונדה סיוויק אז הם מחזיקים פגאני זונדה והורסים לרכב את הצורה. והקטע הכי גרוע שהם מוכרים אותו כאילו שום דבר לא קרה.. והקונה נדפק..

החלטתי.. אני פשוט אקח הלוואה ואקנה אחת עם הניילונים. עדיף..

GS300.

פורסם

א. בשביל זה יש בדיקה לפני קנייה.

ב. חדש תמיד הכי טוב - אבל גם הכי יקר.

ג. תקנה את ה R, שיהיה קצת ייחוד פה בפורום וגיוון מכל הקליאואים :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
קצת קשה אפילו להגיד טייפ R וקליאו באותו המשפט,אין פה מקום להשוואה לדעתי.

אז רק בחו"ל הם נחשבים למתחרים קשים כשבכל מבחן רכב אחר לוקח ? :roll:

ניר

• תוכן חדש...