Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו אני מסיים התקנה של קומפוננט מוראל מילניום שהגיעו עם טוויטרים TW1 . אני רוצה ליצור השלייה של במה בגובה הדאשבורד, בדיוק במרכזו. אני זקוק להמלצות איך לשחק עם הטוויטרים, הכוונה היא לאיזה כיוונים להפנות אותם ושינויי פאזות וכל דבר אחר שיכול לעזור לי ליצור במה.

את הטוויטרים אני רוצה להתקין על הדאשבורד עצמו, אך אם יהיה צורך להתקין אותם על הקורות זה גם אפשרי.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

קראתי את מה שרשו בFAQ, שם יש היתיחסות ספציפית לסט 3 חלקים ולא שמים דגש מיוחד על הטוויטר אלא הסבר כללי.

יש לי פודים בדלתות כך שהוופרים יהיו מותקנים רק בהם והדבר היחיד שנישאר לי לשחק איתו זה הטוויטרים.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
קראתי את מה שרשו בFAQ, שם יש היתיחסות ספציפית לסט 3 חלקים ולא שמים דגש מיוחד על הטוויטר אלא הסבר כללי. וגם ההסבר שם לא נראה לעניות דעתי מקצועי

יש לי פודים בדלתות כך שהוופרים יהיו מותקנים רק בהם והדבר היחיד שנישאר לי לשחק איתו זה הטוויטרים.

אתה צריך להגיד מהי נקודת החיתוך של הטוויטר , כלומר באיזה תדר מתחיל הטוויטר .

דבר חשוב לזכור זה שאם אתה שם על הדשבורד אתה מקבל הן החזרים מהחלון אבל גם מהדשבורד עצמו , ואז יש יותר מידי החזרים עם כיווניות שונה וכך יהיה די קשה לעניות דעתי לעשות במה טובה . יש מוצר של ראממט (אם אנני טועה) ששמים על הדאשבורד ע"מ לבלוע את ההחזרים שלו . אנני יודע אם הוא נמכר כאן או שיש לו מקבילה אצל חברות האיטום האחרות , אבל ע"מ לשמוע את האפקט שלו , שים מגבת עבה מאוד על הדשבורד ותשמע את הבדלים.

ולכן עליך לשים את הטוויטרים בבניה על הקורות צד

במה מעולה זה גם אומר לשים את המידוופר בקיקפאנל (אם אין מחסומים בינו לבין חלל הרכב כמו תיבת הילוכים גבוהה מידי וכיו"ב ) ולשים את הטוויטרים בקורות

כדאי לשחק עם הכיווניות של הטוויטרים , ואם יש לך TA תשתמש בו גם

בברכה יהודה

פורסם

ברכב שלי הקורות נימצאות די קרוב לאוזן הנהג כך שיוצא שטוויטר שמאל קרוב משמעותית לעומט טוויטר ימין, מההתחלה כבר חשבתי על התקנת הטוויטרים בעומק הדאשבורד כמה שיותר קרוב לשמשה כדי לפצות מעט יותר על המרחקים בין הטוויטרים.

את נקודת החיתוך של הטוויטרים אני לא כל כך זוכר, נראה לי שזה בסביבות ה1300HZ.

על מה אני בעצם צריך להקפיד? ליצור מצב שיהיו כמה שפחות החזרים מהדאשבורד והשמשה, או שאני יכול לנצל את ההחזרים האלו ולחילופין להפנות את הטוויטרים לכיוון השמשה?

כמו כן אין לי TA ואני יכול לשחק עם הכבלים של הטוויטרים בלבד כדי לשנות פאזה חשמלית.

יש אולי גם שירים או דיסקים מסויימים שבהם אני יכול להיעזר כדי לבצעה את הכיוון? אני מדבר על משהו בסיגנון דיסק של EMMA שיש לי אותו כבר אך אני מעדיף להישתמש במיספר מקורות לבדיקה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
ברכב שלי הקורות נימצאות די קרוב לאוזן הנהג כך שיוצא שטוויטר שמאל קרוב משמעותית לעומט טוויטר ימין, מההתחלה כבר חשבתי על התקנת הטוויטרים בעומק הדאשבורד כמה שיותר קרוב לשמשה כדי לפצות מעט יותר על המרחקים בין הטוויטרים.לא נראה לי טוב , אתה תקבל החזרים משני המקורות אבל מעורבבים (תנסה לדמיין את גלי הקול כמו לייזרים קטנים ותראה איך זה יוצא )

את נקודת החיתוך של הטוויטרים אני לא כל כך זוכר, נראה לי שזה בסביבות ה1300HZ.

על מה אני בעצם צריך להקפיד? ליצור מצב שיהיו כמה שפחות החזרים מהדאשבורד והשמשה, או שאני יכול לנצל את ההחזרים האלו ולחילופין להפנות את הטוויטרים לכיוון השמשה? במקרה שלך (כמו שאתה מתאר אותו ) אז תנסה לשים על הקורות ולכווין לשמשה כשטוויטר ימין ייחזור מהצד השמאלי ביותר של השימשה וטוויטר שמאל יחזור מימין

כמו כן אין לי TA ואני יכול לשחק עם הכבלים של הטוויטרים בלבד כדי לשנות פאזה חשמלית.ניתן לשחק גם עם הבאלנס , השאלה היחידה היא היכן מיקמת את המידוופר שלך , אבל הייתי מנסה ורואה

יש אולי גם שירים או דיסקים מסויימים שבהם אני יכול להיעזר כדי לבצעה את הכיוון? אני מדבר על משהו בסיגנון דיסק של EMMA שיש לי אותו כבר אך אני מעדיף להישתמש במיספר מקורות לבדיקה.

אני מציע שתנסה ותראה כיצד ע"פ ההנחיות האלו ותמצא את הנקודה הכי טובה לך . תנסה גם לשים מגבת עבה ולאות אז איך זה נשמע , אולי זה יעזור לך

ושיהיה בהצלחה

בברכה יהודה

פורסם

הנקודה של החיתוך במילניום ובפולס היא הרבה הרבה יותר גבוהה מ1300HZ .

החזרים שמחזרים, שים את הטוויטר על הדאש מופנים פחות או יותר אליך, או על הזכוכית ודרכה אליך.

שחק עם זה ותנסה לשמוע מה הכי טוב לך.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...