Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. לוחית במבחן רשאי לנהוג בה רק מי שמופיע כמורשה לנסוע עם הרכב בחרת הביטוח. כלומר מספר עובדים מוגדרים ולא כל אחד.

לא תמיד מדוייק...

ישנם לוחיות במבחן שמאפשרות לכל אחד לנהוג ברכב ש"עונד" אותן....

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
לוחית רישוי במבחן לא תעזור כאן. הרכב נמצא בבונדד ובכדי להוציא אותו משם יש לשלם את מלוא המיסים ובמזומן בלבד.

אין שום סיכוי שהיבואן יעשה את זה ללא חוזה מכירה חתום ומקדמה שמנה בכיסו.

לוחית רישוי "במבחן" יכולה לעזור.

כל מה שצריך זה שאחראי נסיעות המבחן של הונדה ינהג ברכב מהבונדד עד למוסך וחזרה.

יש כמה וכמה יבואנים שמוכנים לעשות את זה.

פורסם

היי,

לגבי העניין שהרכב שכב 8 חודשים במחסנים- אין ממה להתרגש, צריכים לבדוק צמיגים ונוזלים וזה די מסכם.

אני אישית רכשתי את האיביזה לאחר ששכבה כמעט שנה כרכב תצוגה וקיבלתי הנחה בכסף או שווה כסף של משהו כמו 15% - טפו טפו טפו לאחר כשנה וחצי עם האוטו הכל תקין למעט תקלה קטנה של חוט סטרטר שנותק ותוקן לאחר כ5000 ק"מ.

מה שאותי מטריד זה העישון של הרכב לא יודע מה זה אבל בלי בדיקה מעמיקה ויסודית לא הייתי נוגע, מה עוד שהפיצוי הנוכחי קטן לדעתי ולא מידתי לעומת הנזקים שאולי יתעוררו בעתיד.

אם היבואן לא עוזר אז אל תקנה אצלו. אתה הלקוח והלקוח אומנם לא תמיד צודק אבל הוא תמיד הלקוח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לסיכום,

יש לנו את גרסת ה1.8 אוטומט ברמת אבזור קומפורט שעולה 165,000.

יש לנו את גרסת ה1.7 ידנית ברמת אבזור קומפורט גם היא, עולה במקור 174,000.

אני חושב שעוד לפני דיבורים על הנחה, בגלל מנוע חלש יותר ותיבת הילוכים ידנית לעומת אוטומטית המיקוח צריך להתחיל מקו של 160,000 לכל היותר.

אני לא רוצה לחשוף יותר מדי פרטים אבל אני חושב שאשאיר את השאר למו"מ.

אני אדאג שהרכב יעבור בדיקה כמו שצריך ויימצא תקין ב100% ורק אז אסכים.

תודה על הייעוץ.

• תוכן חדש...