Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כחודש ביקרתי בל.כ וראיתי שם ידית מומנט של חברת KINGTOOLS שדנו עליה כבר בפורום, כאמור חברה סינית ככל הנראה.

כמובן מתוקף היותי צעיר וטיפש קניתי אותה.

בקיצור, אפשר לעבוד עם זה? או שיש סכנה לסטייה גדלוה מדי במומנט הסגירה?

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם

לחבר

לפני כשמונה שנים עבדתי עם ידית כזו ,ובעזרתה הצליחו ברגי קסוות מיסבי גל הארכובה ליירט עצמם לתקרת המקום בו עבדתי ,תןך כדי שבירתם והשארת החלק המוברג בתוך הבלוק

ידית מומנט שקולה למכשירי מדידה כגון מאזניים מכשירי שקילה שונים

הנזק בטעות עלול להיות יקר הרבה יותר מרכישת מכשיר איכותי המכיל תעודת כיול,השאל מחבר ,וזכור לאחר השימוש יש להחזיר את החוגה לאפס

יגאל

פורסם

תעודת כיול יצרן לא שווה הרבה.

מניסיון הן עם מפתחות מומנט של BRITOOL והן עם מדידי הברגות גרמניים שהגיעו עם תעודת כיול יצרן נכשלו בבדיקת כיול במעבדה ישראלית (מטרולוג'י במקרה הזה) למרות שלא יצאו אפילו מהקופסא אצלי.

לדעתי בכלים כאלה שווה להשקיע עוד 80 ש"ח ולשלוח לכיול במעבדה מאושרת בארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני באמת לא רוצה לזלזל בתגובות שמעליי. אני בטוח שלמגיבים יש את הנסיון שלהם ולכן הם כתבו את זה.

אבל...במחילה... כל אחד כאן באתר צריך להגיד יפה תודה אם המוסכניק שלו בכלל יודע מה זו ידית מומנט, שלא לדבר על להשתמש בה לבורג כלשהו חוץ מברגי ראש מנוע, ובטח שאין מה לדבר על שליחה לכיול תקופתי.

אתה לא הולך לחזק ברגים במעבורת הבאה של נאס"א, נכון?

כנראה שמד המומנט שלך יהיה בסדר לשימושים שאתה הולך לעשות איתו, בלי כיולים ובלי פחדים. אם התגובות הנ"ל ממש הלחיצו אותך, אז בקש מחבר עם ידית ממותגת לסגור בורג כלשהו, ותבדוק אתה עם הידית שלך על הבורג הזה אם היא מגיעה לאותו מומנט.

פורסם

אני מסרב להודות שהסובארו שלי פחות חשובה ממעבורת של נאס"א! :lol:

בכל אופן, אני פדנט, מה לעשות? במוסך גם משתמשים בשמן של AMERICAN EAGLE וזורקים את הטרמוסטט לפח כדי שהאוטו לא יתחמם... אני לא.

אז אם אפשר פרטים של מעבדה...

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

• תוכן חדש...