Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לאזעקת MVP625

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אתמול התחדשתי באזעקה הזאת ואני רואה בספר כמה אפשרויות שאני לא יודע מה הם בכלל אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

מהו מצב מוסך?

מה זאת אומרת מצב חטיפה הופעל?

למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות נרתיק לשלט ביפר ?הבנתי שאם הוא נשבר אז אני יפרד מ300 שקל בשביל שלט חדש

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מצב מוסך הוא מצב שהאזקה אינה פעילה אלא רק נעילת דלתות.

מצב חטיפה אומר שהניתוק מנוע הופעל(לא מחובר בארץ) לאחר חטיפת הרכב

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

מצב מוסך, כשמו כן הוא. כשאתה נותן את הרכב לטיפול במוסך וכדי שהאזעקה לא תשגע אותם, ולא יגעו לך עם ידיים שחורות בשלט, העבר את האזעקה למצב מוסך.

מצב חטיפה, למיטב ידיעתי מנוטרל ולא יפעל, במקור, השלט מסוגל לכבות מנוע (באם ביצעו ניתוק מנוע ראוי ולא ניתוק סטרטר או ניתוק מעגל אימובילייזר מקורי למשל) בעת ביצוע התקנת האזעקה. או אז השלט ביפר צריך להיות בכיס ויציאה מחוברת לפונקציה זו, ואו לא לשכוח ללחוץ על לחצן חירום נגד חטיפה לפני ששולפים אותך מהאוטו.

בתקווה שלא תחווה אירוע מסוג זה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יכול להיות במצב חטיפה זה כאשר ניתקו לי את האזעקה באוטו?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הכוונה בחטיפה, זה שאם למשל אתה עומד ברמזור אדום. לפתע מגיע מישהו פותח את הדלת , זורק אותך החוצה , וחוטף את האוטו.

עכשיו מה השאלה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חחחח טוב תודה לכולם אני מקווה לא להגיע למצב של "מצב חטיפה":-P

• תוכן חדש...