Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה :)

קניתי לנטיס שנת 99 1.8 יש לה צמיגים קדמיים בני שנה אבל סניים HERO ניראה במצב טוב

ומאחורה צמיגים גמורים של אליאנס.

אני חושב על להחליף את האחוריים להעביר אותם קדימה או שעדיף להשאיר את ה HERO מקדימה ?

מה יותר ישפיע על הנהיגה והבטיחות ?

עכשיו לגבי סוג הצמיגים אני חשבתי על (185/65/14) :

1. קלבר DYNAXER HP 2

2. ברדג'סטון ER60

3. GOODYEAR GT3

4. YOKOHAMA A-DRIVE

מה אתם אומרים מה כדאי ? ועל איזה סרן ?

פורסם

טוב לפי מה שחפשתי ברשת מצאתי שהקלבר הם בעצם צמיגים בעיקר לחורף שזה לא כל כך מתאים לארץ אני חושב.

הגודייאר GT3 הוא איזה צמיג משמן תירס ששומר על איכות הסביב. לא שלא אכפת לי מאיכות הסביב אבל אני רוצה צמיג חזק ואני לא רוצה תירס על הגלגלים ...

אז מה אתם אומרים ???

פורסם
טוב לפי מה שחפשתי ברשת מצאתי שהקלבר הם בעצם צמיגים בעיקר לחורף שזה לא כל כך מתאים לארץ אני חושב.

לפי האתר של קלבר ה- Dynaxer HP2 הם צמיגי קיץ עם יכולת "אנטי-גשם".

הנה בדף שלהם בצרפתית תכניס את המידות של הצמיג ותראה את ההבדל בין צמיגי קיץ = Ete, בצרפתית לבין צמיגי חורף = Hiver, בצרפתית (פשוט בדף באנגלית אין אפשרות לבחור קיץ / חורף)

ואותו דף באנגלית.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

וואי אתה צודק הייתי בטוח שכתוב RAIN TYRE אז מייד קשרתי את זה לחורף ...

אם ככה אני חושב שאני הולך על קלבר הם גם קצת יותר זולים ואני אוהב את הרעיון שיש להם אחיזה טוב בגשם.

תודה.

פורסם
על הלאנטיס שלי יש צמיגים של קונטיננטל ואני כל יום מחדש מודה ומברך שבחרתי בצמיגים הנ"ל. אני מרוצה מהם מאוד!!!

מודה ומאשר אכן מצויינים,אתה רואה בן עמי לא סתם המלצתי לך עליהם :-P

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תגידו יש משמעות ל H ו T מלבד במהירות ? כי יש הבדל במחיר ואני לא נוסע יותר מה 140 במקרה הקיצוני ביותר (כביש 6 אולי)

המחשבה שלי זה שהחומר יותר חזק אז אולי בלי קשר למהירות כדאי להוסיף כמה שקלים או שזה רק רלוונטי למהירות ?

פורסם

ההבדל בין H ל T הוא אחוז הבלאי שלהם, אני לא זוכר בדיוק למי מהם יש יותר בלאי , כתוב על הצמיג מספר , אם הצמיג הוא מספר שבין 250-300 זה בלאי יותר גבוה.

אם המספר יותר גבוה אז הבלאי יותר נמוך ויחזיקו לך יותר זמן, מן הסתם שהיקרים יותר מבין שניהם הם אלו שהבלאי שלהם פחות.

• תוכן חדש...