Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

שוב אני חוזר עם השאלות.

מכיוון ושמעון מאוד יקר לי, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מתקין מקצועי באיזור ראשל"צ/רחובות/חולון/בת-ים..

שעובד ובונה בפיבר. אני מעוניין בתיבה 35 ליטר לסאב בגולף, פודים בקורות, בנייה למגברים, העברת חיווט, התקנת רדיו דיסק/קרוס/EQ וכל מה שכרוך בכך..

ונצל"ש על הת'רד, היום הסט הקדמי הוא ELATE 2WAY מוגבר אקטיבית על OPUS 150.4 וחתוך ע"י קרוס אקטיבי XETEC F-3.

אני שוקל לקנות CDM54/CDM88 בנוסף. האם מישהו מכם בנה פעם פוד בקורה גם למיד? האם עוד מגבר 2 ערוצים (2X75) יספיק?

אני מתכוון להשקיע בהתקנה בין 5K-6K..

אבקש המלצות על מתקינים..

תודה רבה.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היי כולם,

שוב אני חוזר עם השאלות.

מכיוון ושמעון מאוד יקר לי, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מתקין מקצועי באיזור ראשל"צ/רחובות/חולון/בת-ים..

שעובד ובונה בפיבר. אני מעוניין בתיבה 35 ליטר לסאב בגולף, פודים בקורות, בנייה למגברים, העברת חיווט, התקנת רדיו דיסק/קרוס/EQ וכל מה שכרוך בכך..

ונצל"ש על הת'רד, היום הסט הקדמי הוא ELATE 2WAY מוגבר אקטיבית על OPUS 150.4 וחתוך ע"י קרוס אקטיבי XETEC F-3.

אני שוקל לקנות CDM54/CDM88 בנוסף. האם מישהו מכם בנה פעם פוד בקורה גם למיד? האם עוד מגבר 2 ערוצים (2X75) יספיק?

אבקש המלצות על מתקינים..

תודה רבה.

אני מאמין שרוב המתקינים על עבודה שכזו ירצו 10K

זאת עבודה שדורשת המון שעות עבודה!

מקווה שתמצע מתקין טוב [=

למה לך לא לקנות לבד חומרים באיזה 1000 ש"ח ולבצע הכל לבד? יקח כמה חודשים אבל אם יש לך ידיים..זה יכול לתת לך סיפוק ענק :-D

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

למה לך לא לקנות לבד חומרים באיזה 1000 ש"ח ולבצע הכל לבד? יקח כמה חודשים אבל אם יש לך ידיים..זה יכול לתת לך סיפוק ענק :-D

גם אם יש ידיים טובות, תמיד בעל מקצוע עדיף. הבניה ששמעון לדוגמא עשה אצל מושו פשוט מדהימה (לטעמי), יפה אסתטית ונראת כאילו היא חלק מהאוטו, כאילו הרכב בא ככה מהחברה. מה גם שהוא כנראה יודע יותר טוב מאיתנו איפה ואיך לכוון ואיך לבנות את הבנייה הדיי מסובכת הזאת. בקשר למיד, 2X75 בהחלט יספיקו, והייתי הולך על המידים שאיתמר מוכר. אני רציתי, אבל הם קטנים מידיי לבניות שכבר עשיתי :roll:

פוד בקורה למיד? ראיתי אצל עופר רוטמן באוטו

נ.ב

יש לך מערכת מעולה. קבעתי תור להיות הראשון לשמוע אותה :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני מאמין שרוב המתקינים על עבודה שכזו ירצו 10K

זאת עבודה שדורשת המון שעות עבודה!

מקווה שתמצע מתקין טוב [=

אם כל הרצון, אין לי זמן לניסויים לצערי, וחבל לי להרוס זמן, לשרוף כסף.. אני רוצה לעשות עבודה כמו שצריך..

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
גם אם יש ידיים טובות, תמיד בעל מקצוע עדיף. הבניה ששמעון לדוגמא עשה אצל מושו פשוט מדהימה (לטעמי), יפה אסתטית ונראת כאילו היא חלק מהאוטו, כאילו הרכב בא ככה מהחברה. מה גם שהוא כנראה יודע יותר טוב מאיתנו איפה ואיך לכוון ואיך לבנות את הבנייה הדיי מסובכת הזאת. בקשר למיד, 2X75 בהחלט יספיקו, והייתי הולך על המידים שאיתמר מוכר. אני רציתי, אבל הם קטנים מידיי לבניות שכבר עשיתי :roll:

פוד בקורה למיד? ראיתי אצל עופר רוטמן באוטו

נ.ב

יש לך מערכת מעולה. קבעתי תור להיות הראשון לשמוע אותה :-)

גיא.

אין בעיה.. אנחנו אפילו שכנים באותה שכונה בראשל"צ... :D

פורסם
אם כל הרצון, אין לי זמן לניסויים לצערי, וחבל לי להרוס זמן, לשרוף כסף.. אני רוצה לעשות עבודה כמו שצריך..

אז תעשה סבבה מתקינים בנתיים..

הייתי ממליץ לך לנסוע עד לצפון ולנסות לקבוע תור אצל סלבה או יאריק ככה לפחות תדע ששילמת כסף על בנייה מקצועית ולא על בנייה שיצאה מ"סאונדסטורם"!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

ראשל"צ? מגניב.

יש ברמת אליהו את ספידר, ראיתי אותו בונה כמה וכמה בניות פיבר, איכות סבירה, מחירים גם כן.

איש מקצוע , אתה מוזמן ללכת אליו

פורסם

מה רע בסאונדסטורם? נכון שלסלבה יש אחלה ידיים שבעולם, אבל לשמעון אין?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבעיה היא שעבודה כזו לוקחת יותר מיום אחד, ולכן הייתי רוצה מישהו מהאיזור... מן הסתם אני אצטרך להשאיר את הרכב, לא?

פורסם

שוב אני חוזר עם השאלות.

שעובד ובונה בפיבר. אני

אבקש המלצות על מתקינים..

תודה רבה.

שאני אבין ,

אתה מוכן להשקיע בין 5K-6K בהתקנה , ובסכום שכזה שמעון "יקר" לך ?!

מה הסכום שהוא ביקש ?

ZZR

פורסם

להשאיר את הרכב אתה תשאיר. והרבה זמן. ולגוסט, אני חושב שלרכיבים כאלה ולהשקעה כזאת איכות סבירה לא תספיק. צריך פה השקעה ברמה גבוהה על מנת שייצא התוצר המבוקש. לכן אני אישית אם היה לי הכסף לכך הייתי הולך על ה-THE BEST. מי זה? אין לי מושג :-D אבל הייתי מסתובב פה ושם מרחרח ורק אז בוחר.

מידן, ראית את הבקשות שלו?

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שאני אבין ,

אתה מוכן להשקיע בין 5K-6K בהתקנה , ובסכום שכזה שמעון "יקר" לך ?!

מה הסכום שהוא ביקש ?

אצל שמעון כל העבודה הזו הסתכמה בסכום בעל 5 ספרות... והספרה השנייה גדולה מ0.. :)

הוא הפתיע אותי עם כל מחיר שהוא שלף...

פורסם
אצל שמעון כל העבודה הזו מתקרבת ל 13K ש"ח!!!

יכול להיות שהוא היה אחרי כמה בירות ששאלת אותו את זה :lol:

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לך פירוט ?

כי יש בעלי מקצוע שמחדשים פיבר לאופנועים ובונים פרינגים (מסיכות-חזית , הכיסוי הפלסטי של האופנוע)

בסכומים שפויים.

אותי מעניין איך מגיעים ל-13K ש"ח.

נראה לי מופרך.

ZZR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...