Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד פיאסטה דינאמיק 16V שנת 97 (עשה 150000 ק"מ).

הרכב (לאחר טיפול גדול מלפני כחודש) מאבד כליטר שמן לאלף ק"מ!, מה עלי לעשות? והאם הדבר קורא בהכרח להחלפת מנוע?

חשוב לציין כי ערכתי חיפוש בפורום, לא מצאתי נזילות (גם המכונאי שלי לא מצא) הרכב לא מעשן, ולא מצאתי עדויות לשמן בנוזל הקירור ולהפך...

פורסם

מה לא סוף העולם !? זה פי 10 ממה שאמור להיות.

תחשוב כל תדלוק שני הוא מוסיף ליטר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה לא פי 10. רוב היצרנים מגדירים צריכה של עד 0.5 ליטר ל 1000 ק"מ כתקינה למנועים בנפח 1400-1600 סמ"ק

איזה שמן יש בנמוע, איזה שמן אתה מוסיף, איזה שמן מומלץ על ידי היצרן לרכב שלך?

אמרת, שהבעייה החלה אחרי טיפול.

פורסם

פייאסטה אחת שצורכת שמן זה לא סוף העולם.

אנשים עוד יקראו את השרשור, יחשבו שסוף העולם קרב, ויצאו לבזוז חנויות.

האם אתה מרבה לסוע בסל"ד גבוהה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מעבר ל20/50 יפחית את הצריכה.

בשביל השקט הנפשי הייתי ממליץ לך בצע בדיקת קומפרסיה ( דחיסה) ונפילות לחץ במוסך , אולי באמת מדובר בשחיקה באחת ( או יותר) מהבוכנות ( טבעות אטימה) .

בהצלחה

גרג

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

• תוכן חדש...