Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן שגם אני יתקין מערכת. אז סיימתי עם הבירורים שלי והלכתי לקנות מגבר וקומפוננט(כיוון שסאבוופר היה לי ו 6*9 היי לי)מהבחור שאני קונה ממנו.

קניתי ממנו את המגבר הידוע והטוב ba 2900 וקיט התקנה של פירמיד ואז הגענו לקומפוננט הוא הציע לי כמה וכמה קומפוננטים ואמרתי לו שאני סגור על המורל(פולס) אז הוא אמר לי שאני יקח בינתיים קומפוננט אחר וינסה אותו ואם הוא לא יהיה טוב לי אז הוא יביא לי את הפולס. כל העסקה יצאה לי 950 ש''ח.

הגעתי הביתה ויום למחרת אני ואבי היקר התחלנו להתקין,ההתקנה נעשתה בצורה מקצועית(הכל יחסי כמובן) עם הלחמות בכל חור שהיה. ההתקנה יצאה מעולה + הסאב נשמע מעולה.

סיימנו לחבר אחרי 4 שעות מייגעות של הלחמות הגענו לתוצר הסופי,הפעלנו את המערכת שמנו מוזיקה ולא יודע משהו היה חסר בקומפוננט פרט לטוויטר הטוויטר היה בסדר גמור אבל המיד באס היה נשמע כאילו הרמקול עומד לצאת לי מהאוטו אולי זה היה קשור לכיוונים אבל אני לא אהבתי את הסאונד שלו הדגם היה audio bank kit 166 אז כנראה מחר אני ילך להחליף אותו במורל ואני מקווה שיצא טוב. יש לי רק שאלה יחידה:אני לא יודע על איזה תדר לכוון את הסאבוופר שלי כרגע הוא על 70-80 הרץ אני לא יודע בדיוק הסאבוופר הוא:

Jbl - gt4 1000w 250r.m.s

אני יודע שבעקרון אני אמור לכוון אותו לפי האוזן שלי אבל אני תמיד מעדיף עוד עצה ממישהו.

נ.ב נגמרו למצלמה שלי הכוח סוס אז אין לי תמונות מההתקנה שאני יתקין את המורל אני יצלם בשבילכם.

תודה מראש.

תמונות 105.jpg

תמונות 106.jpg

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

תתחדש ותהנה, מגבר מצויין(יחסית, אל תתנפלו עלי), יש לי אותו ואני מרוצה ממנו, אף פעם לא נכנס לפרוטקשין ועושה עבודה טובה.

לגבי החיתוך של הסאב, אני חותך את הסאב שלי ב80. הכל תלוי בך ולפי השמיעה שלך, שחק עם החיתוכים עד שתגיע לתוצאה הרצויה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

יש לי עוד שאלה חשובה: האם המגבר יגביר טוב את הפולס?

פורסם

לפני שאתה מחליף.

לך למשהוא שמבין. שיכוון לך. ורק אז תחליף עם התוצאה לא תהיה טובה לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא לא אני כבר ירדתי מהסט הנוכחי הוא לא מספיק חסר בוא משהו. אני מחפש מיד באס יותר רך כמו של הפולס.בכל אופן תודה

פורסם

יש לי אקולייזר של אודיובאנק - לא רע בכלל.

הייתי רוצה לשמוע את הסט הזה - אני מקווה שאתה מגיע למפגשים.

עריכה: - לא נורא - ראיתי שהחלפת את הסט - תשכח מזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אז ככה ביום שישי הבאתי בסוף את המורל טמפו,התקנתי(כל החיווט כבר קיים רק plug & play)

כלהרכיבים נשמעים מעולה,מצאתי שהמידבאס מאוד עדין ויש לו פאנ'צ מהיר בנוסף הוי יורד יפה (מאוווד יפה:-D )

הטוויטר עם קצת כיוונים נשמע מעולה מאוד רך ולא בולט+מעלה את הבמה יפה מאוד ושומעים ברור.

אני מרוצה ומחכה לאיטום,בניה ושאר הירקות.

ולהלן התמונות. תודה מראש.

תמונות 128.jpg

תמונות 129.jpg

תמונות 130.jpg

פורסם

קודם כל התקנה יפה מאוד...

דבר שני שמתי לב שהכל מותקן בפיאט פונטו ומעניין אותי לדעת אם הקומפוננט הוא 6.5" ?

ואם הייתה צריך לעשות הגבהה כדי לחבר אותו או משהו אחר?

תודה מראש עידו.

פורסם

עידו,

אצל אחי, בפונטו ספייס, לא הייתה בעיה להתקין פולס ללא שום תוספות מיוחדות.

היות ולפולס יש מגנט די גדול אני מאמין שכמעט וכל רמקול אחר ייכנס שם ללא בעיות מיוחדות.

לפותח השרשור, תתחדש ותהנה, התקנה יפה. מדוע בחרת להתקין את הטוויטרים בחוץ ולא במקום המיועד?

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

תודה רבה על התגובות.

רענן, אין מקום לטוויטרים במקום המיועד ולא רציתי על הדשבורד כי זה בולט,מאחר ולא היתה לי ברירה אחרת אז שמתי במקום שהכי פחות יראו. בסה''כ אני לא רואה(שומע ליתר דיוק) הבדל ממש גדול, אני שומע את הבמה יפה מאוד ואולי יצא לי לבוא למפגשים ותשמעו.

עידו, בפונטו אקטואל(ספייס לשעבר) יש מקום ל 6.5 וכמובן שהקומפ' הוא 6.5

תמונות 141.jpg

תמונות 131.jpg

תמונות 132.jpg

• תוכן חדש...