Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי יונדאי לנטרה 98 עם אזעקה מקורית של האוטו.

אתמול באתי לבצע דריכה שלה והיא צפצפה כהרגלה לנעילה ואחרי זה השמיעה עוד צפצוף שהחשיד אותי.

לאחר בדיקה שלי התגלה לי שהאוטו ננעל אך האזעקה לא עובדת (נאמר לי שזה יכול להיות חיישן פגום אולי).

למישהו זה קרה בעבר והאם יש דרך לדעת היכן הבעיה?

הבנתי גם שאני חייב ללכת למוסך מורשה כדי לבדוק את זה ...האם הם יקחו כסף על בדיקה של 2 דקות?(להתחבר למחשב)

ממתין לתשובה שתציל אותי מזה....

בתודה מראש

ליאור

פורסם

קודם כול אל תמהר להסיק מסקנות האזעקה אומנם אורגינלית אבל מותקנת בארץ כך שאין צורך לגשת למוסך מורשה ולהתחבר לשום מחשב .

לגבי התקלה קצת לא ברור מה שרשמתה אז אם תוכל לנסך את שאלתך טוב יותר וברור יותר אנסה לעזור לך .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אכן קשה להבין מתיאורך מה בדיוק קורה, ואיך בדקת שהאזעקה לא מגיבה.

בכל אופן אם תגש למתקין אזעקות איכותי והוגן , רוב הסיכויים שיתברר כי לחצן מכסה המנוע או לחצן תא המטען שבור/מפורק/קצר על הקו, לחילופין גלאי נפח עלות גם לגרום לבעיה זו.

בכל אופן וודא שכל הפתחים והמכסים וחלונות הרכב סגורים ובדוק שנית.

שים לב: מרגע הפעלת האזעקה (לחיצה על השלט ודריכת המערכת) אל תבצע בדיקה אלא לאחר 30 שניות לפחות. יש זמן השהיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...