Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר להשכרת דירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי רוצה להשכיר את הבית שלו.

האם חוזה סטנדרטי כמו זה:

http://www.look4home.co.il/rent_agreement_a.doc

מכסה את הדברים הבסיסיים או יותר מזה?

האם חוזה שנחתם לא במעמד של עו"ד הוא לא קביל במידה לדוגמא והדייר לא רוצה להתפנות?

אם שכחתי משהו ותרצו להוסיף אני אשמח,תודה.

פורסם

מנסיון עבר שלי בכמה דירות החוזה הסטנדרטי בסדר גמור אם מדובר בשני צדדים שהם בני אדם לא טמעים במיוחד.

בחוזה הספציפי הזה יש קצת יותר מדי בטחונות לבעלים אבל זה לא אסון אם השוכר לא מתכוון לעשות בלגנים.

כדאי להכניס לחוזה לסעיף העזיבה לפני הזמן פסקה שלפיה במידה והשוכר מודיע ועוזב את הדירה לפני תום החוזה הוא פטור מתשלום השכירות עד סוף תקופת החוזה במידה ומצא שוכר חלופי המקובל על בעל הדירה.

נקודה נוספת חשובה היא פירוט מלא של חובות המשכיר בתחום אחזקת הדירה - כל תקלה במערכת החשמל \ מים \ חימום \ תשתית שלא נגרמה כתוצאה משימוש בלתי סביר תהיה על חשבון המשכיר (בחוזה שהבאת זה לא מספיק מפורט).

וכמובן שחשוב מאוד לפרט את כל הפריטים בתכולת הדירה ואת מצבם. שלא ייצא שבמידה ועם הדירה מגיע תנור \ מקרר \ מזגן ישן ומקטע והוא יתפגר בזמן החוזה, הבעלים ידרוש אחד חדש. כדאי גם להוסיף שבמידה ואחד מחפצי התכולה ניזוק יכול המשכיר להחזיר לשוכר בתום החוזה חפץ שווה ערך (מקרר קטן ומשומש במקום מקרר קטן ומשומש שהתפגר).

• תוכן חדש...