Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו היום הייתי אמור לסגור את הנושא של המערכת אחרי ששמעתי את המורל הייתה רק שאלה של מקום קנייה והתקנה,הלכתי לבומבאס באר שבע ושאלתי אותו לגבי המורל והמונדיאו (כזכור אין מקום להכניס 6.5) הוא אמר שהוא זוכר שהוא עשה בנייה למישהו במונדיאו ולאחר שאמרתי לו שאני לא יכול לעשות בנייה הוא אמר לבוא במועד שנקבע (בעוד כמה שעות) והוא יקבל אותי וינסה לפתור את הבעיה כמה שהוא יכול.לגבי המורל הוא אמר לי שאין לו שום בעיה למכור לי אותם זה עניין של כמה ימים עד שיגיעו הוא פשוט אמר לי שליפני שאני יקנה את המורל לבוא אליו לשמוע את שני סטים של ריינבו (אחד מול המורל טמפו ואחד מול הדוטק כיוון שעדיין לא החלטתי אם אני רוצה סאב או לא) אמרתי לו שאני בראש פתוח ואין שום בעיה. לגבי מגבר הוא אמר שלא משנה איזה סט אני יבחר הוא ממליץ על מגבר של זפקו iforce 450 ,הוא עולה 1390 והמחירים של הקומפוננט הם של הטמפו 600 שקל ושל הדוטק 1000 שקל +- . לגבי הרדיו דיסק אני רציתי את הפנסוניק 5401 אך מתברר שהוא לא מחזיק אותו,הוא מחזיר פנסוניק רק ברמות היותר גבוהות (מחירים של 1400 שקל ומעלה). אך יש לו מגוון של פיוניר וקנווד אז איזה אופציה אחרת הכי כדאית בטווח המחיר של 800 ש"ח בערך .

אם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את הפנסוניק 4150 בבאר שבע אני אשמח אם הוא יוכל לעזור :)

ועכשיו למה שהוא המליץ לי אחרי הכל

קומפוננט של ריינבו (לא יודע דגם אבל הוא עולה 550 ש"ח) ואז יהיה לי עוד משהו כמו 600 שקל לסאב

מגבר של זפקו iforce 450 עולה 1390

סאב וופר הוא אמר לי שקודם ניראה מה אני יחליט על הקומפוננט ואז נעבור לזה.

רדיו דיסק הוא אמר שברמת מחיר שאני רוצה (עד 1000 שקל) כולם עושים את אותו הדבר בערך ושאם אני בכל זאת ירצה את ה5401 אז הוא יביא לי (הוא פשוט לא ידע על מה אני מדבר בכלל)

לגבי אחוריים הוא אמר שהוא לא ממליץ לשים אחוריים אם שמים סאב ואם אני ישים סאב וירצה להוסיף לאחר מכן אחוריים זה לא בעיה .

לכל זה יש להוסיף התקנה שעולה 400 שקל

בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני הולך עוד כמה שעות אליו וניראה מה אני יעשה.

דרך אגב יש לציין את השירות הטוב שהוא נתן והודה שהוא לא מכיר את הדגם של הפנסוניק שעליו מדובר ולא ניסה לבלף אותי.

פורסם

לגבי המחיר של ההתקנה זה ברור בשביל התקנה טובה צריך לשלם,אמרתי לא שאני לא רוצה שום פססס ודברים כאלה והוא אמר שאם הוא עושה התקנה ויש את הרעשים שאליהם אני מתכוון ההתקנה עליו.

לגבי המחירים של המוצרים אני חושב שהם יקרנים בעניין של הרדיו דיסק,בנוגע לקומפוננט הם בסדר ולגבי המגבר אני לא מכיר כך שאני חסר דעה לגביו.

בערך שלוש אלף שקל מקווה להישאר עם עודף אם אני יילך על הטמפו או הריינבו

אתה אולי מכיר מקום בבאר שבע שכן מוכר את ה4150??

תודה על התגובה המהירה ביותר

פורסם

הזאפקו הוא שחור ובאמצע כתוב בכחול זאפקו?

אם כן יש אחד שקנה כבר אני יכול להפנות אותך אליו אם זה אותו מגבר.

ההתקנה שווה את זה, תוכל תמיד לחזור אליו. בחור מאוד נחמד.

לא יודע מה עם הכבלים בהתקנות אצלו, אבל תשים לב שהוא שם לך כבלים טובים. 4 גייג'.

לגבי הקומפוננט זה הכול תלוי באוזן שלך, תאהב או לא תאהב, סטים סבבה סך הכול.

למה אתה רוצה כל כך את הפנסוניק?

פורסם
אך יש לו מגוון של פיוניר אם אין ואתה לחוץ אז פנאסוניק , תכנס לזאפ ותראה מחירים ותידע כמה וקנווד אז איזה אופציה אחרת הכי כדאית בטווח המחיר של 800 ש"ח בערך .

אם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את הפנסוניק 4150 בבאר שבע אני אשמח אם הוא יוכל לעזור :)

ועכשיו למה שהוא המליץ לי אחרי הכל

קומפוננט של ריינבו (לא יודע דגם אבל הוא עולה 550 ש"ח) ואז יהיה לי עוד משהו כמו 600 שקל לסאב תשמע אותו , לריינבו יש סאונד מאוד מסויים , ולא הרבה שמעו אותו בארץ לך תשמע ותחליט (תביא אתך דיסקים שאתה מכיר גם מהמערכת בביית , ואתה יודע איך אתה רוצה שישמעו לך )

מגבר של זפקו iforce 450 עולה 1390

סאב וופר הוא אמר לי שקודם ניראה מה אני יחליט על הקומפוננט ואז נעבור לזה.

רדיו דיסק הוא אמר שברמת מחיר שאני רוצה (עד 1000 שקל) כולם עושים את אותו הדבר בערך ושאם אני בכל זאת ירצה את ה5401 אז הוא יביא לי (הוא פשוט לא ידע על מה אני מדבר בכלל)

לגבי אחוריים הוא אמר שהוא לא ממליץ לשים אחוריים אם שמים סאב ואם אני ישים סאב וירצה להוסיף לאחר מכן אחוריים זה לא בעיה .זה כבר אומר לך שהוא מקצוען ודי ישר (גם בלי המוניטין שלו ) ולמרות שיש לו מוניטין טוב מאוד

לכל זה יש להוסיף התקנה שעולה 400 שקל

דרך אגב יש לציין את השירות הטוב שהוא נתן והודה שהוא לא מכיר את הדגם של הפנסוניק שעליו מדובר ולא ניסה לבלף אותי.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הייתי אצל יריב מספר פעמים. (הבעלים של בומבס)

הוא בחור נחמד. (לא התקנתי אצלו. ! הגעתי לקנות ממנו דברים ,ואני מירושלים!)

המקום נראה טוב. ולפי מה שיצא לי לראות הוא בחור אמין. והוא יוציא את הלקוח מרוצה!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

התקנה ראויה תארך מס' שעות לאו דווקא מעטות. לא רק זאת, גם, תחייב מתקין מנוסה ותיק ומקצועי .

אי לכך, אין לדעתי בסיס לצפייה למחיר 400 שח. המחיר אמור להיות גבוה יותר.

התקנות "חאפריות" של שעתיים ושלוש שעות , אמורות לעלות עד 400-500 שח, אליה וקוץ בה-- אוי לה לאותה התקנה (או ליתר דיוק, לבעל הרכיבים האוזניים והכיס.)

מישהו פעם אמר הזול יוצא יקר??..:shock:

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שעתיים שלוש? כמה זמן עורכת התקנה מקצועית?(בלי כיוון) אפשר לדעת מה ההבדל בין ההתקנות שהם אמורות לקחת כל כך הרבה זמן??? חוץ מאיכות הכבלים אני מתכוון.

אצלי התקינו את המערכת בשעה וחצי פלוס מינוס ואת האמת לא הייתה לי שום בעיה עם ההתקנה,4 אנשים היתנפלו לי על הרכב ותקתקו את זה.

פורסם

צורת השחלת הכבלים.

המיקום שלהם ברכב.

הזהירות של הפירוק וההרכבה.

האסטטיות של ההרצה.

הפיניש על העבודה. ועוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אז אין לכם איזה דגם ספציפי בערך ב1000 שקל לרדיו דיסק?

אני לא רוצה לקנות רדיו דיסק לפי זאפ ואז להתחרט

פורסם

עד 1000 שקל (וגם יותר) ה5401 זו הקניה המשתלמת ביותר ללא ספק, תחכה למחיר שהוא יאמר לך ותבדוק אצל אדי מערכות, הם מחזיקים את כל הדגמים (ישנם עוד הרבה מקומות). שווה לחפש, אל תתפשר על פיוניר או קנווד.

בשיפוצים

• תוכן חדש...