Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גגוני "קל גגון" - חוות דעת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הגגונים של "קל גגון" http://www.gagon.org/minsa.html? מדובר על גגונים שמודבקים לגג הרכב, בשיטה שאמורה להיות חזקה מאוד, אך עם זאת לא להשאיר סימנים כאשר מסירים את הגגון (בהחלפת רכב).

אשמח לשמוע דעות של בעלי נסיון,

תודה,

שחר

פורסם

לברוח כמו מאש!!

היו לא מעט מקרים של גגונים שנתלשו בנסיעה!!

בעניין השירות הדיעות חלוקות, יש הטוענים לשירות מעולה ויש שרדפו אחרי היצרן הרבה זמן.

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

היה לי ברכב ולא נתקלתי בשום בעיות. היה חזק ויציב עד שמכרתי את הרכב לא נזקקתי לשירות לקוחות לכן לא יכול להעיד אליהם. אבל גם אני שמעתי על בעיות של תלישה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
היה לי ברכב ולא נתקלתי בשום בעיות. היה חזק ויציב עד שמכרתי את הרכב לא נזקקתי לשירות לקוחות לכן לא יכול להעיד אליהם. אבל גם אני שמעתי על בעיות של תלישה.

מה לגבי סימנים על הגג? נשארו שהסרת לפני המכירה?

פורסם

עוד דבר, אני מכיר כמה משווקים של המוצרים הנ"ל שפשוט הפסיקו לשווק אותם בגלל איכות גימור נמוכה, או במילים אחרות הרבה לקוחות חזרו אליהם (ואני אחד מהם- לא בגגון כי אם במוצר אחר)

השאלה הנשאלת היא למה אתה צריך גגון? כמה משקל?

מבחינת עלויות הגגון הנ"ל הוא לא זול משמעותית מגגונים של TULE וכו' ולכן לדעתי ממש לא שווה את החיסכון (בהפרש המחיר) לעומת המוצר שאתה מקבל.

באיזה רכב מדובר?

פורסם

הגגון הזה זול בהרבה מ-TULE.

מורכב אצלי על הפורסטר גגון באורך של קרוב ל-180 ס"מ שעליו מורכב גם גלגל רזרבי. הגגון, ללא מנשא לגלגל רזרבי ומסגרת עלה לי (לפני מספר שנים) 1700 ש"ח, כאשר עריסה קצרה יותר של TULE עלתה כ-6000 ש"ח, וזאת בנוסף לקורות המקוריות של סובארו שעליהן מורכב ה-TULE שגם הן לא זולות כלל.

עד עכשיו לא היתה כל בעיה בחוזק החיבורים לגג. הבעיה היא בחולשה מסויימת של הצינורות שאינם בנויים למשקל אדם (כאשר כל המשקל על צינור רוחב אחד הוא מתכופף, אין בעיה כאשר המשקל מתחלק בין מספר צינורות, ובתוך צינורות הרוחב יש פסי מתכת לחיזוק), ועיוותים במקומות החיבור כאשר אני מחזק את ברגי התפיסה בלי רגש.

אני מאוד מרוצה מהגגון. הוא משמש אותי לנשיאת ציוד בטיולי שטח, ולהובלת לוחות עץ (כאשר המסגרת והגלגל הרזרבי מפורקים).

כדי להתגבר על אותן נקודות תורפה זרקתי ליצרן רעיון להחליף את צינורות הפלסטיק באלומיניום. אם תיפתר בעיית ההדבקה של צינורות האלומיניום למחברי הפלסטיק (הם חזקים מספיק) אבצע את השינוי.

בקשר לשירות: את ההתקנה ביצעו אצלי בבית (באו מנשר להרצליה) בתוך חצי שעה. בפעמים הבודדות בהן היו בעיות הגעתי אליהם, מכיוון שיש לי משפחה באיזור, ופעם אחת הגיעו אלי.

אבל אף פעם לא הייתי צריך לרוץ אחריהם.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
בפעמים הבודדות בהן היו בעיות הגעתי אליהם

אבל אף פעם לא הייתי צריך לרוץ אחריהם.

משמע, היו לך בעיות.

ממוצר פשוט כמו גגון אחת הדרישות היא 0 תקלות. לא נראה לי שמישהו ירצה להתחתן עם יצרן גגונים

ניתן לחזק את צינורות הפלסטיק ע"י השחלת צינור אלומינים בתוכם או כמו שאומרים ללכת עם ולהרגיש בלי:-D

הגגון הנ"ל רחוק מלהתחרות בעריסות של TULE ב6000 ש"ח, ניתם למצוא עריסות TULE פשוטות יותר באיזור ה1500 ש"ח

אם אתה נוסע עם גלגל ספיר על הגגון הנ"ל בטיולי שטח כנראה יש לך ב***ם של שור, אני לא הייתי קושר עליו אפילו את השקית זבל של אותו הטיול

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קניתי קל גגון מדגם גלשן לנשיאת גלשן רוח .

ההתקנה בוצעה ע"י יאיר הראל בעצמו.

שבוע לאחר הקניה נסעתי לאילת עם גלשן על הגגון. בדרך חזרה תוך כדי נסיעה הגגון ניתק מהגג ועף לאחור על הכביש. למרבה המזל לא נפגעו מכוניות נוספות ורק הגלשן ניזוק. יאיר (קל גגון) לא הסכים להחזיר את הכסף וגם לאחר שתבעתי אותו ויש צו בית משפט לזכותי עדין אני מחכה לפצוי.

לדעתי המוצר מסוכן!!!!

פורסם

יאיר (קל גגון) לא הסכים להחזיר את הכסף וגם לאחר שתבעתי אותו ויש צו בית משפט לזכותי עדין אני מחכה לפצוי.

על ההוצאה לפועל שמעת?

פורסם

שמעתי ןאני מנסה לבות את החוב באמצעותם אבל זה לא כלכך פשוט כאשר את מנסה לגבות חוב מאדם שזה כנראה יש לו נסיון בלהתחמק ...

• תוכן חדש...