Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כה המחשבון של MIATA NET באמת היה ה-להיט לחישוב של מידות צמיגים \ חפיפה \ החלפה \ מעבר, אבל בשיטוטים באתרים של E30 נתקלתי בלינק הבא:

מחשבון מידות מקיף ומפורט

אם הוא לא מתאים לפורום הזה - אפשר להעביר אותו למקום אחר, הרשיתי לעצמי להניח שפה יהיו מי שיעריכו מידה כזו של פירוט.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם
האם לפי חוק מותר מידה של צמיג יותר גדולה ממה שרשום ברשיון ???אבל רק מידה 1 מעל

ממש לא, זה משתנה מרכב לרכב, יש רכבים שאפשר לעלות גם ב3 מידות ויש כאלו שאין אפילו מידה אחת חליפית.

עשה חיפוש דובר המון על הנושא.

פורסם

היי חברים, יש לי מאזדה 3 אקטיב 1600 2005 ואני מעוניין לקנות לה סט של גאנטים, מידת הצמיגים אצלי: 65VR15\195

1. האם אני יכול לקנות כל גאנט שהגודל שלו הוא 15'' ומס הבגרגים תואם לשלי?

2. האם זה אומר שאני חייב גם להחליף את הצמיגים?

3. מזה חתך נמוך והאם אני יכול להחליף ברכב ולהשאיר את אותו גודל צמיג 15( האם יש צורך ללכת למכון רישויו לבצע את כל התהליך)?

מושיק...:lol:

• תוכן חדש...