Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקיצות של מזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שהם לא ייצרו אותה לפי הסקיצה של המכונית האדומה.

לפי דעתי יפה יותר מהנוכחית.

מצאתי אותן באתר הארופאי של מזדה.

שמוליק

mazda3_57_prev.jpg

mazda3_58_prev.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

ראיתי תמונות באתר גרמני של חובבי רכב לא מזמן.

לדעתי, יפיפיה! או כמו שמישהו שם ציין בדכדוך: מאזדה 6 המצומצמת. :lol: כפי שכבר נאמר, זו לא מתיחת פנים ללאנטיס. זו מכונית מהדור החדש.

עוד רוצה לציין את המעברים מעוגלים וחלקים שיוצרים מין תצורה של אוטו ספורטיבי עם תחליט משפחתי, כנראה זו המגמה החדשה של מאזדה בתפיסת עיצוב של משפחתיות. נשאר רק לקוות שניסיון הלא ממש מוצלח עם לאמטיס 323F לא יחזור על עצמו. :)

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

ואני כבר לא יכול לחכות שהיא תבוא אלינו בליסינג!!

ראלימן

אלי היא כבר לא תבוא, לפחות בשלושת השנים הבאות... :cry: הזמנת את 6 בינתיים... :D

אבל ברצינות, צפי המחיר של מאזדה 3 הוא 121K לסדאן בסיסי. זה ממקם אותה בקטגורית הליסינג של "לא לפה ולא לשם": יקרה בכ-7K לקבוצה 2 וזולה מדי לקבוצה 3 (התיקרה שם 144K). לכן, אם צפי המחיר יתממש, סביר להניח שלא נראה הרבה מאזדות 3 בליסינג. לא נשכח גם שחברות ליסינג "ממולאות" עם לאנטיסים ופוקוסים... כך כנראה בהתחלה הם ירצו להיפטר מהמלאי הקיים לפני הכנסת דגם חדש.

ט.ל.ח.

פורסם
נשאר רק לכוות שניסיון הלא ממש מוצלח עם לאמטיס 323F לא יחזור על עצמו. :)

דווקא לפי דעתי מזדה הצליחו מאוד עם ה-F מבחינתם.

יצרו משפחתית פרקטית, עם מראה טיפה ספורטיבי שמשך אליה לא מעט לקוחות.

היא לא הייתה ספורטיבית אמיתית, לא הייתה מכוונת להיות כזאת, וגם ה-3 לא.

בעצם 3 היא איכשהו אבולוציה של ה-F לדעתי.

מאזדה הבינו שהיום בשביל לתפוס ת'שוק בביצים צריך עיצוב, עוד עיצוב וקצת איבזור.

היום הכול בנוי על תדמית.

פורסם
נשאר רק לכוות שניסיון הלא ממש מוצלח עם לאמטיס 323F לא יחזור על עצמו. :)

דווקא לפי דעתי מזדה הצליחו מאוד עם ה-F מבחינתם.

יצרו משפחתית פרקטית, עם מראה טיפה ספורטיבי שמשך אליה לא מעט לקוחות.

היא לא הייתה ספורטיבית אמיתית, לא הייתה מכוונת להיות כזאת, וגם ה-3 לא.

בעצם 3 היא איכשהו אבולוציה של ה-F לדעתי.

מאזדה הבינו שהיום בשביל לתפוס ת'שוק בביצים צריך עיצוב, עוד עיצוב וקצת איבזור.

היום הכול בנוי על תדמית.

אתה מתכוון ל-F דור שני בארץ? כמו שיש לי ?

אם כן, אז לידע כללי. מזדה ייצרה גרסת ספורט ל-F. יש לה מתלים יותר קשיחים, מנוע 2000 V6, נתונים של 9.2 שניות (שלי 9.8 שניות בגיר רגיל) מ-0 -100 קמ"ש.

חבל שלא הביאו אותה לארץ

שמוליק

פורסם

חברות הליסינג ימשיכו לעבוד עם הלנטיס 323 המוכרת עוד כמה שנים וזאת בזכות הסכם שהשיג היבואן עם היצרן, לפיו ימשיך ייצורה של ה 323 עוד מספר שנים ויהיה שיווק של שני הדגמים במבקביל.

פורסם
חברות הליסינג ימשיכו לעבוד עם הלנטיס 323 המוכרת עוד כמה שנים וזאת בזכות הסכם שהשיג היבואן עם היצרן, לפיו ימשיך ייצורה של ה 323 עוד מספר שנים ויהיה שיווק של שני הדגמים במבקביל.

ימשיכו עד סוף השנה, ואז יקבלו את ה3 החדשה בגירסה מיוחדת לציי רכב (איבזור בהתאם).

יניב

פורסם

ימשיכו עד סוף השנה, ואז יקבלו את ה3 החדשה בגירסה מיוחדת לציי רכב (איבזור בהתאם).

מאין הנתון? או שזו השערתך?

ט.ל.ח.

פורסם

מאין הנתון? או שזו השערתך?

היה כתוב כך בעיתונות

יניב

פורסם

לפי הנתונים שפרסמו במאמר, מאזדה 3 עם מנוע 1.6 לא תהיה מהפכה בתחום הביצועים. כ-5 כ"ס מאוצמת המנוע נתרמו כביכול למזבח התקן האירופאי, ז"א מנוע של 3 אפילו חלש מעט מלאנטיס, אומנם המומנט נשאר ואף עלה טיפה מ-14.9 קג"מ ל-15. זה עדיין לא ברור מה המשקל העצמי של הרכב ביחס ללאנטיס, אך מבחינת ביצועים כנראה מצפה אכזבה לאלה שבנו על שיפור ביצועים יחסית ללאנטיס. אסכים מראש עם הערה שחובבי ביצועים מלכתחילה לא ילכו על מנוע 1.6...

מנוע 2.0 ל' לעומת זאת מרשים מאוד. כמובן, ליסינג לא יקבל את הדגם, אלא ה-1.6 עם איבזור בסיסי.

ט.ל.ח.

פורסם

בתשובה לנעלבים מדבריי הגובלים בהשמצה לגבי מאזדה 323F, אני חושב לנכון להבהיר את דבריי. אינני משמיץ אף רכב!

מכונית "הגירסה הספורטיבית של לאנטיס..." (כך לפחות לפי פירסומה) משכה את קונייה בציפיתם לביצועים של מכונית ספורט עם תכלית משפחתית. למעשה הם מצאו שביצועיו של הרכב רחוקים שנות אור מכל מכונית ספורט מצויה ולתכלית המשפחתית הרכב מעט צפוף מאשר אחיו "הלא ספורטיבי". מהכירות שלי עם אנשים שיש להם 323F (מכיר 2) אני מסיק שהם די מרוצים מהאוטו, אבל שניהם סבורים שנשאר להם בפה טעם מריר של תרמית. הרי המחיר של-F היה גבוה מאשר הלא-F והתמורה לתוספת המחיר היא מזערית: לרוב זה אבזור מיותר של פנים וחוץ.

ושוב, אם פגעתי בהודעתי ברגשות של מישהו למאזדה 323F, אז איתכם הסליחה.

ט.ל.ח.

• תוכן חדש...