Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חיפשתי ולא מצאתי שירשור מדוייק בנושא, מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור בעיה זו.

יש ברשותי מגבר JBL gto 755.6 שמותקן ברכב מסוג מאזדה 3 על הרדיו המקורי של הרכב, בנוסף מותקן מקדימה קומפוננט של JBL, מאוחרה בדלתות זוג רמקולים JBL 5*7 וסאב 12" JBL. כמו כן ברצוני לציין שהמערכת הותקנה, חווטה וכוילה ע"י מתקין.

המגבר עצמו מנוצל בכ 50% מעוצמתו אך עדיין לאחר כחצי שעה של עבודה המגבר מתנתק ל5 דק' וחוזר חלילה, החלפתי את המגבר כדיי לשלול בעיה במגבר אך ללא הועיל הבעיה חוזרת על עצמה.

אודה באם תוכלו לעזור.

פורסם

אני מעלה השערה :

אולי זה המנחת שמחובר לרדיו דיסק של הרכב (צריך להיות כזה אם זה רדיו-דיסק מקורי) ?

אולי חיווט לא תקין (אני בספק אבל לך תדע) ?

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

החלפת מגבר ועדיין ממשיכה הבעיה? מוזר.

הדבר היחידי שאני חושב עליו זה התנגדות שונה של הסאב ושל המגברים ששמת. בדוק את זה.

פורסם

תוסיף לו מאוורר על לוח הפרספקט(מאוורר של מחשב) יפתור לך את הבעיה

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

zv fl nvv,jkv?

או בעברית.

זה כך מההתחלה?

מי המתקין המפגר/חובבבן/ מחורבן שנותן לך ללכת כך. ?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם זה קרה בשני מגברים שונים, סביר שיש לך בעיה בחיווט, או של הרמקולים, או של המתח למגבר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
המגבר לא בסדר הוא עובד חצי שעה אז מתחמם ומתנתק תחליף תגבר ויהיה בסדר בהצלחה .

הוא החליף מגבר וגם הוא לא בסדר. שיחליף עוד אחד?! :shock::idea:

ייתכן והבעיה בחיווט הרכב, או כמו שאמיר אמר במתח למגבר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה לכולכם.

אני אנסה בשלב ראשון לבדוק את ההתנגדויות בין המגבר לסאב, אם זה לא יעזור אני כנראה יחליף את כל החיווט. אני כמובן יעדכן אם הבעיה נפתרה ואם לא, רב תודות.

פורסם

יש לאתר את הסיבה המדוייקת באופן מקצועי ,ולטפל בה נקודתית.

נסיון לתיקון הבעיה בשיטת ה"מנסים" ואם מצליח טוב, ואם לא אז "מה עושים עכשיו" , פסולה היא.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לעבוד בשיטת השלילה.

תתחיל בלנתק את כל הרמקולים וה RCA מהמגבר.

תדליק את המערכת עם הרכב עובד. תשב מול המגבר ותראה אם תוך 3/4 שעה הוא מתנתק. אם כן התקלה במגבר או בכבל REMOTE.

אם לא אז:

חבר את המתאם ועשה אותה בדיקה לאחר שנתת למגבר לנוח כ 1/4 שעה בערך. בצע אותה בדיקה ותגביר גם את הווליום טיפה במכשיר. אם המגבר עכשיו מתנתק אז הבעיה היא במתאם.

אם לא אז:

חבר זוג רמקולים קדמיים בלבד.

בצע את הבדיקה. אם מתנתק אז זה או שהרמקולים לקויים , או שיש רכיב שנוגע בגוף הרכב. מומלץ לבצע בדיקה זו בזמן תנועת הרכב.

אם לא מתנתק אז:

חבר גם את הרמקולים האחוריים. בצע את הבדיקה. אם מתנתק אז נתק את הקדמיים ובצע את הבדיקה. אם מתנתק אז הבעיה היא באחוריים. אם לא מתנתק אז הבעיה היא בשילוב בינהם. מה שאומר שכנראה המגבר הזה לא יכול לסחוב את שניהם מסיבה לא ברורה . כנראה הבעיה במגבר.

אם לא מתנתק כלום.

חבר גם את הסאב. אם מתנתק, נתק את הקדמיים והאחוריים . אם מתנתק אז הבעיה בסאב. אם לא אז חבר כל פעם עוד זוג ועוד זוג. הסטאפ הכולל שמתנתק הוא זה שיוצר את הבעיה. אם כמובן לא הצלחת לבודד את הרכיב שיוצר את הבעיה.

יכול להיות שהכל ביחד מעמיס על המגבר והוא לא יכול לסחוב את כולם.

ככה עושים בדיקה רצינית. זה לוקח זמן אבל זה הפתרון האמיתי היחיד.

פורסם

תודה רבה על ההסבר. רק מלקרוא צריך הרבה סבלנות, אבל אם לא תהייה לי ברירה אחרת זה מה שאני יעשה.אלה אם כן תהייה הצעה אחרת יותר פשוטה.אני בטוח שבסופו של דבר אני יעלה על הבעיה בעזרתכם...תודה לכולכם.

• תוכן חדש...