Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שזה כמו עם הפג'ו 106 רע לי , או ה - 205 GTI .

כנראה שהם רואים לנכון להעלות את המחיר ביחס למחירון , שכן לדעתם ( כנראה , כן ? ) , הוא לא משקף את המחיר של הרכב נכונה .

כמובן שהכל מחשבה אישית , אין לי ממש ביסוס לעניין , כך שאינני יכול לומר - זו הסיבה , או שמדובר בסיבה אחרת , אך ורק הנחה אישית .

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אסכם בקצרה את הראייה שלי לגבי מכוניות נדירות.

א. יצחק לוי הוא פיקצייה בהקשר זה. מכונית ספורט נדירה ומבוקשת תימכר בכמה שהמוכר והקונה יסכמו ביניהם. המחירון הוא נקודת התייחסות ותו לא. איך אומרים הרבה פעמים? "אז לך תקנה מיצחק לוי!" :?

ב. ככל שערך הרכב יורד הוא יימכר ביותר אחוזים ביחס למחירון לעיתים בצורה לא פרופורציונלית, כמובן, בהתאם למצבו.

ואסביר:

אין הרבה אנשים שיש להם 300K לשים על רכב, נכון? אז הביקוש לא גבוה במיוחד, ומן הסתם שרכב בן שנה שנתיים יהיה שמור וכו'. אז המחירון הוא 300 ואם הוא יבקש יותר מ 10K מעל למחירון הוא יישאר עם הרכב. אז אלו מחירי השוק.

מצד שני - כולם רוצים רכב "ספורטיבי" ב 20K, אז כמה המוכר יבקש? 40K. ויהיה מי שייתן לו.

במקרה הראשון מדובר באחוזים בודדים "מעל למחירון" ובמקרה (הקיצוני) השני מדובר ב 100% "מעל למחירון".

במחירים של רכבים הגיוניים (60 - 120) מדובר בתוספת של בין 10 ל 20 אחוזים בד"כ, שוב, כתלות במצבו של הרכב ומצב השוק.

ג. ככל שהמחיר יורד - מחיר השוק (ביחס למחירון) עולה משום עניין ההיצע והביקוש.

ד. סביר להניח שאם תקנה בחוכמה במחיר "מעל למחירון" אך לא בהפרש ניכר ממחירי השוק, כך גם אתה תמכור +- באותו הפרש מהמחירון, ואת ירידת המחירון אתה תיאלץ לספוג.

מקווה שעזרתי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

במקרה נתקלתי בפרסום של אוטודיל , כמה אופציות מעניינות :

A4 קבריו' , מודל 03' , 65K ק"מ מולטיט' 2400 סמ"ק .

אאודי S4 , מודל 05' , יד שניה , 4.2 ל' , 50K ק"מ .

פורשה בוקסטר , מודל 01' , יד שניה , טיפט' , 2.7 ל' , גג קשיח , 115K ק"מ .

אני מניח שהן מופיעות גם באתר , שווה בדיקה במידה ואתה מעוניין באחת מהן .

פורסם

תודה על המידע, שום רכב שם לא רלוונטי בשבילי:

הS4 מחוץ לתקציב שלי בעליל וללא גג נפתח.

הA4 המדוברת עם מנוע לא מדהים (2.4) וכרכב ממש לא מה שאני מחפש.

הבוקסטר אמנם עם גג קשיח (מסתבר שזה עוזר לא מעט בביטוחים) אבל היא אוטומאטית ולא S...

פורסם

אהלן,

היום סוף סוף זכיתי לראות את הרכב.

מבחוץ הרכב במצב מצויין - שריטת קנאה קטנה (מפתח) על דלת הנהג, שלושה דנטים קטנים במכסה המנוע (עושה רושם שזה קרה מפגיעת כדורי ברד) וה"S" של ה Boxster S מאחורה קצת מקולפת, חוץ מזה לא ראיתי כלום.

מבפנים הרכב במצב לא משהו בכלל - ריפודי העור קצת בלויים (במידה סבירה לרכב בן 6), הריפודים בדלתות במצב לא משהו וכל הפלסטיקים שרוטים בצורה די מגעילה (לא מובן לי איך אפשר לעשות דבר כזה טכנית, זה נראה כאילו מישהו שרט עם מפתח כל פלסטיק שחור).

המצב של האודי שלי בפנים טוב עשרות מונים ממצב הבוקסטר ושני הרכבים עברו נסועה זהה (110K). לעניות דעתי לא מדובר בבלאי סביר, אני אנסה לשקף את זה במחיר הקניה.

בסוכנות רצו 245K ש"ח על הרכב (מחירון - 215K), הבהרתי חד משמעית שאני לא משלם יותר מ230, הוא אמר שאנחנו לא רחוקים ושכנראה יהיה בסדר.

מנוע הוחלף לפני בערך שנתיים ב60,000 ק"מ, הם מתחייבים על שלדה, מנוע וגיר בבדיקה.

האם נראה לכם שאוכל לבקש את התיקונים הבאים לפני קבלת הרכב? :

• תיקון הריפודים בדלתות (אפשר בכלל לתקן דברים כאלה?)
  • תיקון מנורה פנימית (לרכב מנורות led, לאחת המנורות חסר הכיסוי)
  • סידור השריטות בפלסטיקים שבפנים (האם יש דרך לתקן את זה בכלל? (משחה, שיוף, whatever) מדובר על צבע שחור אחיד)
  • תיקון הemblem מאחורה.

האם אני פדנטי יתר על המידה? האם זה מה שאפשר לבקש מרכב בן 6 ואם אני רוצה בוקסטר S הגיע הזמן שיפסיק להפריע לי איך נראה הרכב בפנים???

תודה

אם הכל יהיה בסדר והרכב שלי ימכר (יש שני קונים פוטנציאלים רציניים) אני מקווה לבצע העברת בעלות ביום שלישי.

פורסם

אתה לא פדנטי - מה שאתה מתאר נראה רע וגם אני הייתי מתבאס מזה.

תיקוני פנים - הכל אפשרי.

ראיתי ברון קאר בהרצליה איך בונים פנים חדש מאפס עבור 944.

פלסטיקים שרוטים - כנראה הכי טוב פשוט להחליף.

זה בטוח לא עולה זול וכנראה גם לא פשוט - כי לא פעם צריך לפרק את כל דשבורד בשביל איזה חתיכת פלסטיק מעפנה.........

על תווטר על כלום - אחרת תסתובב עם הרגשה של עוגמת נפש ובאסה ושל פשרה.

בהצלחה ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר :-)

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

רכב בן 6 זה עדיין לא ענתיקה. יש יפנומטיות בנות 6 שנראות נפלא בפנים, ואני לא מבין איך דווקא ברכב כזה הבלאי הגיע לרמה כמו זו שאתה מתאר.

אתה ממש לא פרפקציוניסט או פדנט יתר על המידה. מדובר בסכום לא קטן בכלל, למעשה מדובר בסכום מאוד גבוה ועבור סכום כזה לא הייתי מסכים לנסוע ברכב שלפי התיאור שלך נשמע כמו כמה רכבים צבאיים שיצא לי לנסוע בהם.

פורסם

תיקון / החלפת פלסטיקה פנימית היא עיייסק יקר במיוחד, ותמיד תהיה פתח לצרות.

אם הרכב לא במצב שהוא "עושה לך חייישק" - הוא לא מתאים, לדעתי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מצטרף לרזמל,

חבל לקנות רכב (במיוחד בסכום שכזה) ולהצטער אח"כ על הקנייה שלו בגלל דברים שכאלה (ואתה תתעצבן..).

כיוון שמדובר על רכב שנקנה מסוכנות של פורשה, אני, במקומך, מבקש מהם תיקון של כל הרשימה הזאת..

תבקש מהם, בתור סוכנות, להחליף את הריפוד בדלתות ולתקן/להחליף את כל הפלסטיקים השרוטים.

ד"א, על איזה פלסטיקים אתה מדבר בדיוק? על הדשבורד עצמו?

Boxinterior.jpg

על איזו מנורה פנימית אתה מדבר?

והסמל זה שטויות.. אתה קונה סמל שלם של "Boxster S" בeBay בכמה עשרות דולרים (ויש אתרים שתוכל לעשות בפונט הזה איזה טקסט שתחשוק בו..), על דבר כזה חבל לפסול את הרכב.

(מה גם שאף אחד לא מבטיח לך שאחרי שיתקנו לך את זה ותקנה את הרכב, לא יבוא איזה ילד ויוריד לך את זה).

עוד משהו שכדאי לשים לב -

בחלק מהדגמים האלו קיימת מערכת לניטור לחץ אוויר בצמיגים, שים לב שהחיישן בג'נט קיים ותקין (עושה רושם שהחליפו ג'נטים ברכב).

--

עריכה: אם הם באמת מסדרים כבר את הדברים האלה אצלהם, אז תבקש שיטפלו גם בשריטה על הדלת..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רכב שהוזנח כך, בסיכויים גבוהים, הוא כזה שלא דאגו לו כיאות, ואותי זה היה קצת מדאיג.

תראה, אני לא טוען שאתה צריך לרדת מזה לגמרי, אבל אתה נשמע כמו בחור מוכשר עם פוטנציאל הכנסה לא רע. אני מניח שביום מן הימים עוד יזדמן לך לקנות בוקסטר, יותר חדשה, במצב יותר טוב. אני בעד הקטע של להגשים חלומות, אבל כשהם במצב טוב, לא ככה.

זה לא רכב אספנות, אתה יודע.

מה גם שאתה יכול לקנות מספיק דברים מגניבים אחרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יכול להיות שהייתי קצת יותר מדי ציורי...

איזור הקונסולה המרכזית/אורכית (איפה שידית ההילוכים וההנד-ברייקס) שרוט לגמרי, הדאש דווקא במצב טוב למיטב זכרוני.

אני לא בטוח שאני זוכר הכל, מה שאני זוכר ב100% זה:

1. קונסולה מרכזית (זו שעוברת מסביב לידית ההילוכים) שרוטה לגמרי

2. כיסוי מנורה פנימית שחסר (המנורה שליד ידית פתיחת הגג, יש אחת לנוסע ואחת לנהג)

3. בדלת יש תא אכסון עם מעין כנף שמשמשת בתור דלת/מכסה, הכנף שרוטה מאוד וגם הפלסטיק שמסביבה.

4. זוגתי הוסיפה שהריפוד ("עור או משהו כזה") בדלת רופף ונראה לא טוב.

הדבר היחיד שיכול לעשות דבר כזה זה כלב שפשוט שרט הכל עם הציפורניים, זה מסביר את השריטות העמוקות שיש שם בחלק מהמקומות ואת העובדה שאני לא זוכר משהו כזה על הדאש-בורד (השריטות הן בדרך הכניסה/יציאה של הכלב).

במידה והזכרון שלי לא מטעה אותי מדובר ברשימת תיקון לא נוראית (כמה אלפים), אם זו הבעיה היחידה - דיינו...

(אני מודה - קצת התרגשתי לשבת ברכב כזה ולחשוב שאולי הוא יהיה שלי... זה לא עוזר...)

אני לא יודע למה הוחלף המנוע (אני אשאל) אבל זה דווקא סימן לא רע לאור הערתו של יגאל על הטיפול הלא נכון שהרס מנועים, הם טוענים שהרכב טופל בזמן במוסך המרכזי בלבד ושאקבל דו"ח טיפולים מלא.

אחי הגדול כנראה מכיר את בעל הרכב הקודם ויוכל לדלות ממנו מידע קצת יותר מהימן.

אני אקח את הרכב מחר לבדיקה בקומפיוטסט אצל עמית, אני אשאל לדעתו על הפלסטיקים.

פורסם

היי

יש סיכוי שהשריטות הן לא שריטות וזהו לכלוך שהצטבר על הדש?

פשוט נתקלתי בדיוק במצב כזה כשקניתי את הגולף של האשה(והיא בת 4).

בכל מקרה נראה לי לא סביר להתייחס ככה לרכב כזה משנה כזו וזה צריך להתבטא במחיר הקנייה שלך.

לצורך העניין לי יש פורשה בת 31 שנה והדש שלה ממש כמו חדש.

בהצלחה בחלום!

מחזיק אצבעות

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לגיל

הפרדות העור מריפוד הדלת נגרם עקב דליפות של מים מהחיבור בין החלון וגומי הגג על הנקודה וגורם להתנפחות כיסוי העור,נקודה כואבת בכל הבוקסטרים

רמת הגימור כמו שהזכרתי היא ברמה של גולף 4 איכות הפלסטיקים היא לא בשמיים בעל מגע לא נעים לעור היד

בדוק את תקינות הלחצנים כולם,כדי לבדוק את תחתית הרכב יש לפרק את כל המגינים לא לוותר על העניין ,תוכל גם לבדוק את תקינות משאבת המים

לא להתעצל לפרק את כיסוי המנוע העליון כדי לקבל מושג איך ,ובדיקת כל הצרכנים בחזית המנוע

התז מים בעזרת צינור לגלוי הדליפות ברכב או פשוט הכנס למכונת רחיצה ,ותגלה הרבה הפתעות

בדוק שנוזל הקירור מקורי חובה

בדוק את שלושת מצנני המנוע בחזית תקינות דליפות צנרת אלומניום לכל אורך הרכב במיוחד נקודות חיבור

תושבות ערסל אחורי יקר להחריד ונקרע די בקלות

תושבות מנוע

צמיגים וסוג אל תזניח PIRRELI P ZERO 3200 שח לצמיג ברוטו

גובה שמן מנוע וטקסטורה האם שקוף שחור קריטי

יש לתת כמה שעות לרכב לנוח ולהניע במקום שקט יש להקשיב האם מרימי השסתומים נוקשים מעט ואז מפסיקים?

יגאל

פורסם

לא הייתי ממליץ להיכנס למכונת רחיצה עם רכב קבריולט - הדבר גורם לנזק !

מה שכן - רכב שלא נראה טוב מבפנים מעיד על ה"אהבה" שהוא חווה במהלך חייו.

קוסמטיקה מבחוץ יותר קל ונגיש לסדר אבל מי שמתייחס לרכב שלו לא טוב - ייראו את זה בתוך הרכב.

בסכום כזה - לא הייתי מתפשר. או שיסדרו הכל או שתחפש רכב אחר. סה"כ יש לא מעט בוקסטרים בשוק - למה דווקא זו?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...