Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיוף ? או סילוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב להודעה שפורסמה ב- 26.4.06

ועברה שינויים בימים האחרונים .( ההודעה לפני התיקונים אצלי )

האם ייתכן שמסלפים את העבר של המועדון? מנסים לערוך את ההסטוריה מחדש ?

מעניין מה השינויים הנוספים שנעשים בהודעות הפורום ללא ידיעת הנהלת הפורום?

ותחשבו על כך...

26/04/06, 0:40 #4 Koby Millo vbmenu_register("postmenu_929663", true);

אחראי פורום אספנות

Re: אודות הפורום, אודות מועדון ה-5, מידע כללי על רכב קלאסי והודעות שוטפות

הועד הנבחר של מועדון החמש התכנס לישיבתו הראשונה בתאריך 23 באפריל 2006.

בישיבה הוחלט על מינוי בעלי תפקידים מקרב חברי ועד המועדון ומקרב מתנדבים נוספים.

לעידכון חברי המועדון, מצורפת רשימת בעלי התפקידים שנבחרו:

• יו"ר: נחום קדמיאל .
  • גזבר ויו"ר ועדת כספים: מנחם ניר. איתו בועדה - משה מצא, אבי נוף וסמדר רחמים.
  • יו"ר ועדת ביקורת: משה מצא. איתו בועדה - עו"ד אסף בקר ורוני רוזנברג.
  • בית דין חברים: אב בית דין - עו"ד שלמה-דן גדרון, ואיתו עו"ד גיל דבורה ויורם סילבר.
  • מנהל אירועים ויו"ר ועדת אירועים: דרור בריל. איתו בועדה - מתניה הלוי, אירית בורג ונחום קדמיאל.
  • אחראי השקות: מתניה הלוי. איתו בצוות קובי מילוא.
  • רכזת חברתית: אירית בורג. איתה בצוות - יוליה וולבובסקי וליאור ברוך.
  • אחראי אתר המועדון: ליאור ברוך. איתו בצוות - צביקה תמרי (אירועים וחדשות), אלעד רוזנקר (גלריה וקישורים), חן פרחי ואבי נוף (אחראי תוכן).
  • מנהלי הפורום מטעם המועדון: בני הספל, קובי מילוא וחן פרחי.
  • אחראי קבוצות רכבים במועדון: ליאור ברוך.
  • עורכי האבטומוביל: אייל פלד ובני הספל.
  • דוברות ויחסי ציבור: קובי מילוא. איתו בצוות אירית בורג.
  • אחראי פרוייקט כתיבת תוכנת חברים חדשה למועדון: ליאור ברוך.
  • אחראי ספרייה: רוני רוזנברג.
  • אחראי אביזרים: מנחם ניר (במינוי ממלא-מקום בשלב זה). איתו בצוות רוני רוזנברג.

בהצלחה לכל בעלי התפקידים, ואיחולי שנת עשיה פוריה למען המועדון, החברים והתחביב של כולנו !!!

MGB Roadster 1969

Simca 1000 Coupe 1966

user_online.gif

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם

כשעורכים הודעה בפורום, כל הודעה, בכל נושא, לא ניתן לשנות את התאריך והיום בו שונתה ההודעה אלא רק את תוכנה.

לדוגמא, אם פרסמתי עכשיו הודעה על מכירת 4 כלי רכב בשרשור מכירת כלי רכב, טוב ונחמד לי.

אם בעוד חודשיים מכרתי אחד ואני רוצה לשנות את ההודעה, מנהל פורום יערוך אותה וימחק את המכונית שנמכרה, אך אין (טכנית - אופן פעולת מנגנון הפורום) דרך לשנות או לעדכן את התאריך בו פורסמה הראשונה ומה שיראה מאותו רגע, הוא שאני מוכר 3 מכוניות, עם התאריך ה"ישן". באותו רגע, מי שיראה את ההודעה הראשונה שלי יגיד- רגע, אבל לפני חודשיים הוא מכר 4 מכוניות, איך עכשיו יש תאריך של לפני חודשיים ופתאום כתוב 3 מכוניות?

משמע, מי שלא מבין את מנגנון הפורום (לא מצפים מאיש להבין :), זה נושא טכני לגמרי), יכול לחשוב שנעשה "זיוף" או "סילוף", אך למעשה בוצעה עריכה בכלי הפורום אשר כאמור, לא מאפשרים שינוי תאריך.

ההודעה הנ"ל עודכנה, כפי שכל הודעה בכל נושא מתעדכנת באופן שוטף ע"י פעילי המועדון.

מקווה שהסברתי, אשמח לפרט אם אתבקש.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

האם ייתכן שמסלפים את העבר של המועדון? על איזה זיוף / סילוף אתה מדבר ? מנסים לערוך את ההסטוריה מחדש ?

מעניין מה השינויים הנוספים שנעשים על ידי מי ? את מי אתה מאשים ? בהודעות הפורום ללא ידיעת הנהלת הפורום?

ההערות שלי בכחול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הסילוף היחידי הוא שלא הוסיפו לרשימה זו גם רשימת מודחים, כי אז היא הייתה רשימה מעודכנת ונאמנה להווה.

אבל מה לעשות כנראה גם כאשר מנסים להיות מתורבתים ומנומסים זה לא בסדר.

אירית

פורסם

למתקשים בהבנת הנקרא:

ברצוני להסב את תשומת ליבכם בעריכה הנחשבת זיוף או סילוף ההיסטוריה של מועדון החמש , על ידי מישהו שיש לו גישה חפשית לאתר המועדון ולפורום Carsforum .

נכון, יש שיגידו - הינה זה קטנוני ...

אבל זיכרו שמה שנעשה היום ייעשה גם בעתיד על ידי אותה יד מכוונת .

אני מצרף לכם את הנוסח שתוקן בימים האחרונים, על תוצאות הבחירות שהיו בשנה שעברה , ופורסמו תפקידים של חברי הועד בתאריך 26.4.06.

ואין קשר בין עריכה זו או אחרת של הודעה , אלא בנושא מהותי בהיסטוריית המועדון.

מי שלא מצא את החסר התשובה היא :

גיוס משאבים: משה שטיין. איתו בצוות - דרור בריל וליאור ברוך.

מצאתי עוד דוגמאות אם זה מעניין ...

האם גם את הפרוטוקולים במשרד מעדכנים בהתאם???

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם

שאלה לי...

האם טרחת וקראת את ההודעה המפורטת שלי, אשר מסבירה את האופן בו עובד הפורום ועריכת הודעותיו? שכן על-פי הנ"ל, נראה כי אולי לא הבנת את דבריי, או שאולי אינך רוצה לקבלם? (אופן פעולת הפורום הינו עובדה שנקבעה על-פי מי שתכנת אותו, חכמים ממני וממך...).

ייתכן והיה צריך לכתוב הודעה חדשה במקום זו המקורית במקום לערוך אותה ובכך אתה צודק, אך אני מניח שאיש לא ציפה להודעה כזו המטילה ספק (מי אמר אשמה) בפעילות חברי הוועד, על-ידי אחד שיודע (אני מקווה...) שהוועד הוא לא גוף אשר מחפש לכסת"ח ולסלף.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

משה שטיין

ברשימה מצויינים בעלי התפקיד (בפעל) שנבחרו

אתה לא בעל תפקיד בפעל אז איפוא הבעיה?

אירית

פורסם

מנהלי פורום אספנות

זהו נושא פנימי של מועדון החמש ועל כן יש להעבירו לסגור, אל לנו להפריע לפעילות המהנה של פורום אספנות

אירית

פורסם
מנהלי פורום אספנות

זהו נושא פנימי של מועדון החמש ועל כן יש להעבירו לסגור, אל לנו להפריע לפעילות המהנה של פורום אספנות

אירית

אירית,

יש מילכוד בהצעתך.

עקב העובדה שהפורום הסגור משמש אך ורק לחברי מועדון,

ומאחר והוחלט שמשה אינו חבר מועדון - אין כנראה ביכולתו להכנס לפורום הסגור.

אם כך, לא יוכל להגיב לתגובות שתהיינה לשרשור שפתח...

לכן השרשור אמור להשאר בפורום אספנות, על כל אי הנעימות (אם קיימת),

ויש לתת את התשובות המתאימות לשאלות.

ערב טוב - אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי,

להפך אינני רוצה שיאשימו אותנו במשוא פנים, הרי משתמשי פורום זה שאינם חברי מועדון כדוגמת קוביאיסו, שניסו להעלות טענות ודעות בנושאים שקשורים לעניינים פנימיים של המועדון הזהירו אותם, השתיקו אותם, חסמו אותם.

ואם כבר מדברים על סילוף , אני קראתי כתבה במקומון שבה משה שטיין הוצג כיו"ר מועדון החמש הצפוני מעניין לא? אבל אני לא רוצה להיות קטנונית.....

אם למשה שטיין יש טענות כלשהן כלפי המועדון, שישתמש בכלים המתאימים לשם שינוי, פורום אספנות הוא אינו אחד מהם

אירית

פורסם

בוקר טוב לכולם.

את ההודעה שינה עבדכם הנאמן.

ברגע שהשתנה הרכבו של הוועד, יש לעדכן את ההודעה הרלוונטית, משום שאחרת ההודעה תציג מידע שאינו עדכני על הרכב הוועד.

כפי שציין ליאור, לא ניתן לשנות את תאריך ההודעה.

יכולתי לפתוח הודעה חדשה, ולפרט בדיוק מדוע יש שינוי בהרכב הוועד - העדפתי שלא לעשות זאת מטעמי נימוס וכבוד לאנשים המעורבים - אבל כנראה שכאשר מחפשים קונספירציה בכח - בסוף ימצאו אותה... ע"מ להסיר ספק, עודכנה היום ההודעה בהתאם.

בנוסף - עם כל הכבוד לפורום, הוא אינו מהווה תיעוד רשמי של פעילות המועדון. כל הדו"חות והפרוטוקולים הרלוונטים נשמרים במשרדי המועדון.

עד כאן. הנושא אינו רלוונטי לפורום הפתוח. אם ירצה מאן-דהו לברר אותו עם ועד המועדון ו/או הנהלת קארספורום - הוא מוזמן לפנות למשרד המועדון או בה"פ למנהלי קארספורום.

ננעל.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...