Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hertz Mille עולם אחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם קראתי עד לכאן ,

אני ממש רוצה לשמוע ולהבין על מה היה פה ה"ויכוחון" .

סט של 12 אלף צריך להשמע dam good !!!!

אני לא יודע אם הוא עולה 12 אלף, אבל עם התקנה וכיוונים נכונים הוא באמת נשמע DAM GOOD !!

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחיר הזה אפשר להביא גנסיס אבסולוט. 3 חלקים.

ואני לא חושב שצריך להוסיף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לגביי דבריו של ליאון

אכן הגיעה הזמן לדבר קצת על רמת הסט!

ומה שיש לי להוסיף: לו היו לי עכשיו 5000-6000 ש"ח פנויים (?) ועוד כמה אלפי שקלים למונו וסאב רציני שעדיין אין לי (נגמר התקציב בקנייה הקודמת) אז ה- MLK2 הייתה הקנייה שלי! לא מכיר עוד סטים עם תמורה כזו ב- 5K (נקודה)

כרגע "אסתפק" בזה שעדיין יש לי להתקין את ה- K2P שלי :wink: הוא יושב בבית פשוט יותר מדי זמן :oops:

ליאון ידידי אני מקבע מאוד שלא תרצה להחליף רכיבים בשנים הקרובות.

ולאחר שאני אכן מכיר אותך אישית אז אני בטוח שאתה דייקת בכל המובנים: בחירת רכיבים/התקנה/כיוון..

אני עד היום זוכר את ההשמעה של האליט שלך בביקור אצלי ופשוט נהנתי מכל רגע (וזאת למרות שאני ומורלים לא הולכים ביחד בדרך כלל)!

מקווה לשמוע את המערכת שלך בהקדם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=149705

בברכה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אמנם לא שמעתי את הסט החדש שרזי שם, אבל הייתה לו שמיעה יפה מאוד ברכב לפני השדרוג.

לא ישבתי בהרבה רכבים עם השקעה גדולה אבל כרגע בין חברי הפורום המערכת של רזי היא בין הטובות ששמעתי.

הכי טובה ששמעתי דרך אגב היא של יאריק ! פשוט לדבר כזה שואפים ב-SQ .

לגבי ההשקעה-שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון לגבי התמורה שהוא מקבל ביחס למחיר שהוא משקיע ,כנראה שלרזי זה מתאים על זה לא צריך להיות ויכוח זוהי עובדה. :-)

אם לחברי הפורום יש אלטרנטיבות / הצעות לגבי סטים אחרים ,שיעלו אותם ועל זה יהיה הדיון. עד אז בהזדמנות במפגש שבו ברכבו ותנסו להתרשם.

הוא לא יגיד לא ,מנסיון.

פורסם
לגביי דבריו של ליאון

אכן הגיעה הזמן לדבר קצת על רמת הסט!

ומה שיש לי להוסיף: לו היו לי עכשיו 5000-6000 ש"ח פנויים (?) ועוד כמה אלפי שקלים למונו וסאב רציני שעדיין אין לי (נגמר התקציב בקנייה הקודמת) אז ה- MLK2 הייתה הקנייה שלי! לא מכיר עוד סטים עם תמורה כזו ב- 5K (נקודה) תמצא מישהו בארץ שיש לו את הסיז לוטוס , או מישהו (בכ9K-10K ) שיש לו את הסקאןספיק רוולייטור ואת הרינג רדיאטור שלהם .

לא נראה לי שיש מצב שבו הרץ יכולים להגיע יותר טוב מאלו (אלא אם כן אתה תעשה את הקרוס הפאסיבי לבד והוא יהיה דפוק )

כרגע "אסתפק" בזה שעדיין יש לי להתקין את ה- K2P שלי :wink: הוא יושב בבית פשוט יותר מדי זמן :oops:

דרך אגב מבחינת מידבאס האלמנט הישן של האוטופיה נחשב בין ההכי טובים שיש

בברכה..

מנואל.

ולליאון , אני מקווה שתהנה מהסט

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תגידו אני רואה שיש פה קישור ענק על הרץ

אני רואה שהחברה הזא תמוכרת

אתם יכולים להגיד לי אם היא טובה ?

וחוץ מיזה מישהו יכול לתת לי קישור בבקשה לאתר שלהם

אין להם אתר בארץ נכון ?

פורסם
תגידו אני רואה שיש פה קישור ענק על הרץ

אני רואה שהחברה הזא תמוכרת

אתם יכולים להגיד לי אם היא טובה ?

וחוץ מיזה מישהו יכול לתת לי קישור בבקשה לאתר שלהם

אין להם אתר בארץ נכון ?

http://www.hertzaudiovideo.com/

פורסם

כנראה שזו תופעת לוואי של מישהו שמחליף משהו טוב , במשהו אחר ,

וכמובן זורק איזה כמה K ש"ח בדרך,

לא חשבתי לרגע שתגיד משהו אחר ,

גם אני לא הייתי רוצה לזרוק מספר גבוה של ש"ח ,ואח"כ לומר שההשקעה לא הייתה מוצדקת.

אין סט ששוה סכומים כאלו, סתם ביזבוז כסף משווע.

ZZR

פורסם
כנראה שזו תופעת לוואי של מישהו שמחליף משהו טוב , במשהו אחר ,

וכמובן זורק איזה כמה K ש"ח בדרך,

לא חשבתי לרגע שתגיד משהו אחר ,

גם אני לא הייתי רוצה לזרוק מספר גבוה של ש"ח ,ואח"כ לומר שההשקעה לא הייתה מוצדקת.

אין סט ששוה סכומים כאלו, סתם ביזבוז כסף משווע.

אני מסכים איתך חלקית, בישבילי, ובשבילך, יכול להיות שלהשקיע כזה סכום בקומפוננט נשמע מגוחך לחלוטין.

אבל, אם יש לך הרבה כסף, ואין לך בעיה להוציא אותו על משהו, אז אתה תיקח משהו שמבחינתך הוא "הטוב ביותר".

אני בחיים לא הייתי חושב להשקיע 12K ולא 8K ואפילו לא 5K על קומפוננט, כי מבחינתי זה בזבוז כסף מטורף!

אני לא שוחה בכסף, וזה בשבילי כמו לזרוק כסף. אבל למי שיש. יש.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

איך הג'נסיס אבסולוט.?

בהשוואה למילה. לפוקל בריליום.(3 חלקים.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
איך הג'נסיס אבסולוט.?

בהשוואה למילה. לפוקל בריליום.(3 חלקים.)

לפי הדעות בפורום כאן ובפורומים בחו"ל על האבסולוט הוא פשוט אבסולוט = אין עליו!

• תוכן חדש...